![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 9 Thanked 30 Times in 22 Posts
Üye No: 44131
İtibar Gücü: 1682
Rep Puanı : 12536
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Duyarsın Diye
Konuşmamız artık bir hayal ise Seni unutmam yıllar geçse de Geceme sensiz hüzün düşse de Sustum, ağlamadım DUYARSIN DİYE Ben her gece seni hayal ettim İnan bir gün eksilmedi sevgin Hasretinle yanlı, tutuştu kalbim Sustum ağlamadım DUYARSIN DİYE
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acımadın
Her türlü cefana alıştım senin, Tek sözle sırtüstü serdin sen beni. Ben gurur duyardım "O canım" derdim; Elalem yanında yerdin sen beni. Bunca yıl varlığın bana servetti. Son bakış,son sitem beni mahvetti. Hayaller,ümitler birden terketti; Sınırsız çöllere sürdün sen beni. Herkesle bir olup sen de söyledin. Gönlümün evini,viran eyledin. Bugün değiştin de, dünü neyledin ? Mesnetsiz sözlerle kırdın sen beni. Eline sarıldım hep ümitlerin. Akrebi dönmedi hiç saatlerin. Yıllardır verilen boş vaatlerin; Peşinde gezdirip,yordun sen beni. Bedenimle kale yapardım sana. Bütün varlığımla siperdim sana. Zaafımdın benim,tapardım sana; En zayıf yerimden vurdun sen beni.
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ela Gözlerin
Bir bakan çarpılır, bir daha bakar Görenin başına bela gözlerin Gönülden gönüle sel olur akar Çağlayan nehir mi ela gözlerin... Kirpiğine divanedir yürekler Yakar, yıkar, viranedir yürekler Mey kokulu meyhanedir yürekler Büyü mü ? Sihir mi ? Ela gözlerin... Kaç yiğit önünde safa geçiyor Vuslatı ekenler hasret biçiyor Ab-ı hayat sanan tas tas içiyor Şerbet mi ? Zehir mi ? Ela gözlerin... Sevdana kapılan gülmez oluyor Kalem yazmaz, silgi silmez oluyor Hayaller de küsüp gelmez oluyor Zuhur mu ? Zahir mi ? Ela gözlerin... Geceyi karadan arındırıyor İçinde ne aşklar barındırıyor Şahmeran misali süründürüyor Çile mi ? Kahır mı ? Ela gözlerin... Günahımı bile aklatır bana Düşleri sandıkta saklatır bana Ölümü sen diye bekletir bana Evvel mi ? Ahir mi ? Ela gözlerin...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|