![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2297
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bari
(benden önce ölürsen izin ver yanına kıvrılayım ..) bir gün şöyle yapayım zaten senden ayrılalı hep tuhaf şeyler yapıyorum gideyim mezarlığa uzanıp kalayım seni orda kıvrılıp bekleyeyim bari toz duman olayım orda sağa sola savrulayım bitsin artık kalbimin kavgası silik yaşamıma orda nokta koyayım bari seni üzdüm ya bu dünyada nal sesleriyle cehenneme koşayım yalnızlığı bitireyim bu dünyada cehennemde bir dost bulayım bari bir tuş edemedim sensizliği sevgim müebbet iken sen beraat ettirdin pas geçirttin restlik ellerimi unutturup gülmeyi cehennemde güleyim bari aşıklara yatır olayım sevgilileriyle gelseler dualarını dallarıma assalar heba olsam onlara ben hiç gülmedim birini güldürsem bari |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Zaten Yokmuşsun
Senin yaşadığın o şehri Hiç sevmiyorum artık Yağmurlu akşamlarını Her yanı sen kokan çiçeklerini Islak Martı bakışlı sokaklarını Okul yada iş dönüşü seni beklediğim Metro duraklarını Beklerken yıllarca görmemiş gibi özlediğim Çay Karası gözlerini Hiç sevmiyorum artık Küçük öğrenci odanı Birbirine benzemeyen tabak çanağını Gülünce güller açan gamzeni Senin hayallerini, Benimse deli sevdamı barındıran o şehri Hiç sevmiyorum artık Bazen sessizce ağladığımız Doğmamış çocuklarımıza isim aradığımız Bazen de gülmekten katıldığımız Yaşamla gırgır geçtiğimiz o şehri Hiç sevmiyorum artık Sen uyurken, kömür karası saçlarını okşadığım Seni benden ayırmasın diye Tanrıya dua ettiğim, Sırf kırılıp incinmeyesin diye hep sessiz kaldığım Yaralayan,acıtan,kanatan sözlerine katlandığım Bir yokluğu var sayıp, bir HİÇ’ e sarıldığım Yalan sevdanı hayat sandığım Yitik mevsimlerde kaybolup gittiğim Senin yaşadığın o şehri Hiç sevmiyorum artık Şimdi, tüm uykusuz *******imi sana adıyorum Bir aşk yaratmış tek başına yaşamışım. Perdesiz anıların arkasından bir şarkı mırıldanıyorum Ben seni ölümüne sevmişim ama Sen zaten yokmuşsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Karmaşanın Şehri
Sen gittin Ve burada kırık kalpler bıraktığını sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Seni yutmak istiyorum Ben karmaşanın şehri Dört gözle yolunu gözlüyorum Sen gittin Ve sinsi bir gülümseme farkettim ağlarken gözlerin Görmediğimi sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Kılıçlarımı çıkardım ortaya Ben karmaşanın şehri Ölüm toplarım hazır Sen gittin ve kendi gidişin seni özgür kıldı sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Kelepçeler bekliyor seni Ben karmaşanın şehri İdam fermanın hazır Sen gittin ve kendine ait bir şarkın olur sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Melodin ölüm marşı Ben karmaşanın şehri Sözlerin kendine ağıtın Sen gittin Güzel havalar seninle olur sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Bütün fırtınalarımla seni bekliyorum Ben karmaşanın şehri Diken dolularım sırtına hasret Sen gittin Seninle birlikte yıkılırım sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Senin gibikaç kişiyi eskittim Ben karmaşanın şehri Hiçbiri sökemedi tuğlalarımı Sen gittin Ben karmaşanın şehri Karahan seni korur sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Efendisiyim nice Karahanların Ben karmaşanın şehri Bedelini ödetirim isyanların Sen gittin Görünmez olursun sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Tepelerdir meskenim görürüm Ben karmaşanın şehri Köklerim yerlerin dibinde duyarım Sen gittin Ağlarım sandın Yanılmadın Ben karmaşanın şehri İlk kez bir insanoğluna ağladım Ben karmaşanın şehri Ölümsüzlüğüm aktı gözlerimden |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ufuktaki umuda
(yol bekliyor, içim bekliyor,dışım bekliyor,bulut bekliyor....... ama beklenen bekletiyor. ) yürek panoma asmışım seni uçlarından mıhlanmış pürtelaşıma esen rüzgarsın gökyüzü bile yalanmış sesinde ezan sesi ruhum namaz da içim daralmış bendeki enkazı bir görsen gölgem mi soyunmuş bu aynalarda ki ben değilim kim bu unuttum ismimi sığınağın oldun emzirirken seni bulamıyorum kendimi cesaretimi aldın esaretini verdin kaybettim ben değerimi bir sarılsam ufuktaki güneş anlatacaktı sana sevgimi künyem oldun bileğim de tesbih oldun elimde barometrem oluyorsun donarken ismin dilimde tılsım oldun bulamadım tarifini geliyorum peşinde gardiyan mısın sayılı günler duvarlarda çizik içinde prova yapmadan bana tam tamına uyansın auran vücudumu çekerken tek beni duyansın empati yapmakdan yoruldum bu son olsun katı olma bana artık telepatimi bozuyorsun çaresizim ALLAHIM hüzzam şarkılar sardı her yanım altını çiziyorum yosun tutan isminin aşkından yılgınım günah olmasın sana tapıyorum üstüme gelme çılgınım ben eksilirken sen çoğalıyorsun aşkının acısıyla yangınım |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Dayak
İster misin ellerimizi birleştirelim, Sen iki vur, ben iki daha, Çalmış mı, Emmiş mi alın terini ulusunun, Sen dört vur, ben dört daha. Gemi seçmeye mi gitmiş 20 kişi, çay bulmaya mı yollanmış 30 kişi, Dışbakan olmuş da yüzde mi almış. - Saçı bitmedik çocuklarım aç iken kerpiç köylerde, Bebek kızlarım *******ce aklığını satarken- Sen yedi vur, ben yedi daha. Ha, ister misin ellerimizi birleştirelim, Değeri 8 iken, 208'e mi vermiş bir tabak fasulyayı, Dilekçeni görür görmez deve boynunu sallamış, 500 mü koparmış senden, Saylav seçilmiş de geleceğine yatırım mı yapmış, devrimi çiğneyerek, Sen dokuz vur, ben dokuz daha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Platonik Sessizlik
Sessizce bir kizi seviyorum Ona bile söylemedim henüz... Sadece gözlerim Ve gözleri biliyor Bazan gözlerim Bazende dilim variyor söylemeye Ama ben mani oluyorum. Sessizce bir kizi seviyorum Oturmuşum Sinop zindanina Karsi yaka bir ormanda Sirtim kabuğu kabarmis bir ağaca yaşli Ve ben belki de böylesi bir platonik aşkin Tek eylemcisiyim Noel'de. Sessizce bir kizi seviyorum Yeşil çay dağlarina yaka Karadeniz kiyisinda O, deli bir cakayla Beni hayat denizinde Yüzdüren son yelkenli Taka. Sessizce bir kizi seviyorum Her kelimesine kattigi "da" hecesi Gönlü Rus kraliçesine düşmüş asi bir gürcüye Sanki kraliçenin "evet" demesi, Heyhat!.. Her aci ve sevince kiler olan ciğerim, Her aci ve sevince şahit olan gözlerim... Taniyorlarsa birazcik şu aşki Her ne sebep ve hikmet icerisinde En uzağinda bir diyarda Yaşiyor olsam da ben Sessizce o kizi seviyorum Hala "da"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Derim Ama
Özde Türklük sözde Türkçe, Derim ama kimse duymaz. Dilin süsü güzel Türkçe, Derim ama kimse duymaz. Türkoğlu Türk sahip üne, Köprü kurduk dünden güne, Vatan için Türkçe yine, Derim ama kimse duymaz. Dil milletin aynasıdır, En bulunmaz sevdasıdır, Bulan için dünyasıdır, Derim ama kimse duymaz. Yarın için hep el ele, Miras kalan kültür ile, Savaş değil barış dile, Derim ama kimse duymaz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Karşı Yakada
Bir ırmağın iki yakasında, iki sevgili, Iki yakaları bir araya gelmedi, ya düşleri, Üç kez yıkanıyordu, yüreklerinin kanıyla, Çilede, birleşmede, ergimede. Bir ırmağın iki yakasında, iki sevgili, Hergün aynı ritüel, aynı sahne sergilenmede, Yakaladılar birbirlerini, ta derinlerinde, Kederlenmediler, umutsuz hiç, beklediler sabırla. Bir ırmağın iki yakasında, iki sevgili, O ırmak, kendilerini ayıran ve birleştiren, Seven ve nefret ettiren, iki umutkar, Bellediler-bellediler-bellediler. Bütün yokluklar, uzaklıklar, eksikler, Anımsattıkları ve bellettikleri için, Özlem duyulanın altını, kalın harflerle, Koyu koyu çizdikleri için, önemliler… |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Küçük Ağıt
Sadece, altı aylık adını biliyorum Düşüncemin ar damarı çatlıyor Eyyyyy çocuk... Sarı suların içinde doru atları Dolu dizgin sürmenin özlemini duyarım Bir yanım yıkık Bir yanım yangınları içinde Sustukça susarım Susmak neyi, neleri alıp götürdü Ağladıkça bilirim Benden Altı yıl sonra dünyaya geldin Altı ay kalıp göçtün Bir kelebek kanadının inceliğinde Bu dünyanın neyini beğenmedin Be kardeş, soruyorum Bir tomurcuk gül idin, Bağımızdan açmadan soldun, canım Anamın gözyaşlarını akıtarak sel gibi Yuydun bedenini akladın gittin Gidiş o gidiş Kara gözlerini anımsıyorum Adını Faik koymuştu dedem Ömrünü Allah versin demişti Kulağına ezanlar okumuştu Kızıl çizgiler içinde,ninnilere doymadın Yahut ben öyle biliyorum Ana sütü helal derler Ömrün boyunca helal süt emdin Daldın derin uykulara bir daha uyanmadın Kayıtlarda adın yok Doğumun ölümün bilinmedi Bir ses gibi, geldin dünyamıza Kuşlar gibi, uçup gittin Eyyy çocuk Yanar gözlerim yanar kavrulur Ağlayamam Özlem duymuyorum desem yalan Özlüyorum,yüreğimin nar çiçeği Gönlümün sevda gerçeği Kardeşim benim Toprağın bol olsun Rahat uyu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidişin
Sensizlikte adını yazdım kayıtlara Çok geceyi başladım sabaha, Bütün özlemim sana, Biliyordun ama gene de gelmedin bana... Bir gün döndü?ünde, Arkana bakmadan gittin Tanıyamadım o sen miydin, Sen yaşıyordun da beni bitirdin... Bin bir sahteli?i döktün önüme Sen çaresizdin,ben yanındaydım gene Ne yaptım sana da yıktın beni böyle, Sen yüreğimin kendisiydin Nasıl acı çektirdin böyle sevene |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|