![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4240
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() seviyorum...
seviyorum dağlar taşlar duyun ey güzel kuşlar çatmayacak artık kaşlar seviyorum seviyorum kimse yakamaz artık beni düşünmedim sevdim seni yanıyorum yeni yeni seviyorum seviyorum ne güzelmiş yaşamak seninle aşka dalmak seni düşünerek uyumak seviyorum seviyorum seni seviyorum demek ölümüne yemin etmek inan bunu seviyorum inan seni seviyorum seviyorum seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() şu sol yanım......
ahhh o gözler yaktı beni bir bakınca sevdim seni aşkın son noktasındayım hep ağrıyor şu sol yanım al sana veriyim şu canımı sen olmazsan zaten bi hiç alem biliyor yandığımı hep ağrıyor şu sol yanım çiçek böcek görmez gözüm seni söyler durur sözüm kessen kanamaz damarım hep ağrıyor şu sol yanım aşk aşk deyip hep geçtim aşkın en dertlisini seçtim bitmeyecekmi dertli anım hep ağrıyor şu sol yanım keşke seni sevmeseydim aşk nedir bilmeseydim gözlerini görmeseydim hep ağrıy |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sevdiceğimm...
duyduklarım bi şaka gitmiyorsun sevdiceğim sen beni seviyorsun biliyorum sevdiceğim gidersen pişman olursun özlemekten yorulursun yanmaktan kor olursun düşün bunu sevdiceğim demek gidiyorsun beni yanlız bırakıyorsun tek varlığım var biliyorsun sana aşkım sevdiceğim gülüm ağlama sana kıyamam sonra ölürüm buna dayanamam ben asla sensiz yapamam beni öldür öyle git SEVDİCEĞİM... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KarŞiliksiz AŞk...
Bİr Duamiz Vardi Hatirlarmisin GÜnlerce BaŞ BaŞa Hayaller Kurar Dik Gelecek Yillarimiz İÇİn Hanİ Hanİ ÖlÜmsÜzdÜ YÜce Sevgİmİz Her Gecenİn O Soguk Sabahinda Senİn Sokaginin BaŞinda Sabahlayan Bİr AŞik Var Şu Anda KarŞinda Sen Anlamzsin Bunlari Nefayda Bakarsin Kesİlİr Sana Gelen Bu Şİİrlerİm Şunu Bİl Hayirsiz İsmİndİr Son Kelİmem Sen Sanmakİ Sen Mutsuzken Ben Mutluydum Senden Gelen Çİlelere Agliyorum Her Gecenİn Soguk Sabahinda Senİ GÖrmek İstedİm KarŞimda Bİlemdİm Senİn Kalps |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sana...
ben seni karanlık sokaklarda ben seni kaldırım taşlarında ben seni evinin önünde ben ah ben seni böle sevdim sen benim degerimi bilmedin ben seni rüyalarımda gördüm sen beni bir kez mutlu etmedin ben seni ölürken bile sevdim sen beni birkere sevsen benseni havalara uçururum sen beni bir kere öpsen o an orda ölürüm sen beni sevmedin kader işte ben seni sevdim yalan işte hayat böle kahpe işte seni bana yar etmedi böle işte ![]() ![]() pek güzel olmadı |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sevmek...
YIKILMAK İSTERSEN SEVDE GÖR DEDİLER SEVMEYLE YIKILMAZ DEDİM BİLMEDİM YIKILMAYI BİRİSİNİ SEVDİM ADI GÜL ADI GİBİ KENDİSİDE GÜL GÖZLERİNİN İÇİNDE KAYBOLDUM KENDİMİ KAYBETTİM İÇİNDE KADER BANA BİR OYUN OYNADI SEVDİĞİMİ ELİMDEN ALDI O ZAMAN ASLANDIM ŞİMDİ İSE YARALICEYLAN DEDİMYA SEVDE GÖR SEVMEK BUYMUŞ KARDEŞ BİLEMEDİM BİLEMEDİM SEVDİMDE GÖRDÜM İŞTE |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kaybetmek...
ben kalbimi kaybettim bir karanlık sokakta bir kaldırım taşında işte orda kaybettim ben bu kalbi kaybettim değerini bilmediği için kaybettim beni vurduğu için kaybettim beni yaktığı için kaybettim bu kalbin değerini bilmedi o aşkın çilesini çekmedi o dert nedir bilmedi o nerden anlayacak kaybetmeyi ben yanlız birşey biliyorum beni sonsuza kadar kaybetti ve artık hayatında ben yokum çünkü beni kaybetti o kaybetmenin değerini anlamıştır oda artık birisini kaybetti beni |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akdenizle Ağlamak...
Sevdaca yaksa da Antalya'da güneş İçten ışıldamaz menevişler Yüreğimin kuşu dikenlere konar Sarsam kan acılarımla Akdeniz'i Kederimi duyar mı dalgalar Gelinlerin gözyaşıdır yosunlar Yosunlar örter de deryayı |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsyanim...
İsyanim Şİmdİ Bu Aleme İsyanim Şİmdİ Sahte YÜzlere İsyanim Şİmdİ Seİyorum Dİyen Kahpelere İsyanim Şİmdİ Benİ KÜÇÜmseyenlere İsyanim Senİ Benden Çalanlara İsyanim Bu Zalİm Kadere İsyanim KavuŞmamizi İstemİyenlere İsyanim Oda Senİ Benden Ayiran ÖlÜme.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() köylü gardaş...
İlim gelmiş yurdumuza, Bilir misin köylü gardaş. Musallattır ordumuza, Görür müsün, köylü gardaş? Şu pkk illetini, Yıldırmaz türk milletini, Bin farketmes on binini, Sürer misin, köylü gardaş? Kökenleri sorulmuştur. Mehmetçikler vurulmuştur. Sabredenler yorulmuştur. Gelir misin, köylü gardaş? Vatan bizim bayrak bizim, Dağı taşı söyler özüm, Sana vaadim olsun sözüm, Dinler misin, köylü gardaş? Akan kanlar yerde kalmaz, Şaha kalkan asla durmaz, Mehmetçiğim aman vermez, |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|