![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4240
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() **AŞIK OLMAK**...
Tam göğsünün ortasında bir yerin acıyacak... Evinin seni içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksin... Sokağa fırlayacaksın... Sokaklar da dar gelecek... Tıpkı vücudunun yüreğine dar geldiği gibi... Ne denizin mavisi açacak içini, ne pırıl pırıl gökyüzü... Kendini taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar Küçüleceksin... Birileri sana bir şeyler anlatacak durmadan... "önemli olan sağlık." "yaşamak güzel." "boş ver |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() **KIYAMAZSIN**...
Ben diye bir gece yokken Olmayan yıldızların ışığı gözlerini yakacak Ağlamalarım gelecek aklına Durup dururken sigaran sönecek Söylemediklerin dudaklarını ıslatacak Taa gözlerinden... Kıyamazsın sen bana bilirim Kıyamazsın sen bana BİLİYORUM BU GECE BENİ DÜŞÜNECEKSİN! .. Ben Sana Yanarken Gözlerine bakarken umurumda değil mevsimler Gülüşün hep deniz kenarı bana Sen bir adım attığında göreceksin Elinde balonlarla bekleyen o adam benim Aldığım en derin |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() **BU ADAM**...
gozlerıme sonbahar geldı yine gülüm penceremden sessızce ızlerken bu kenti seni,ikimizi düşündum gene ucsuz bucaksız hayallere daldım ucsuz bucaksız düşlere... sahile indim sonra denızı seyrettım bıraz tıpkı gozlerını seyreder gıbı sevgılılere cıcek verdım cocuklarla konustum arkadaslarımla bulustum herseyım tam ama bu hayattakı en onemlı varlıgım sen yoksun bırtanem... elele yurudugumuz sokaklar oturup bırbırımızı seyrederek kahve ıctıgımız yerler hepsı bana senı soruyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() **DÖN ARTIK BİR TANEM**...
dön artık birtanem adını anınca sızlayan bu yuregımın sancısı dınsın artık don artık bırtanem her gune yenı bır umut her geceye yenı bır ısyanla gırıorum senı sensız yasamak ne kadar zor bılmezsın sen hüzünler kederler kahırlar hepsı benımle beraber sen yokken ıcıyorum her gece bırtanem yoklugunda yanlızlıgımı o masada o şişelerle paylasıorum olmuyormus sensız bırtanem dudaklarımda sıgaram hayalımde sen cebımde senın resmın yuregımde umutlar dusunuorum bırgun o umutlarda bı |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() **gÜlÜm**...
Sevmisim Seni GÜlÜm Ayrilik Vakti Gelince AnlamiŞim Vakit Aglama Vakti Zaman HÜzÜn Zamani Akrep Ayriliga Yelkovan Gozyasina GelmiŞ Ben Seni Sevdigimi Anlamisim Hemde O Kadar Gec Anlamisimki GÜlÜm Bunun Icin Senden Af Bile DileyememiŞim Takvimler Eylulu Gosteriyo Sonbahar Her Yil Oldugu Gibi Gene Hazan Gene HÜzÜn Mevsimi Ayriligla Geldi Sonbahar SevmiŞim Seni GÜlÜm Sonbahar Gelince AnlamiŞim Soz Vermistik Birbirimize Ayrilik Yok Diye |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() **S£vG!L!m**...
Bak sanki boşlukta yürüyorum Beni bir gün soracaksın biliyorum O günü düşündüğümde durmadan titriyorum Gel bak sana bir hayat sunuyorum Birgün bile gelmedi unuttun beni Göz yaşlarnda eriye br mum gibi Acı ve yalnızlıkla deliren bir hasta sanki Gel bak sana bir hayat veriyorum Bence kaderin değil,bu hayatın oyunu Yıllardır oyunu bırakmadık mı ,yorulmadık mı Eller,gözler hatta kalpler buluşmuş Ayırmayalım onları Ayırmayalım bizi AYRILMAYALIM |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırakmıyacağım Seni Sevmeyi...
Seni her gördüğümde yüreğim ağlıyor. Nasıl sevmiştim seni, bir bilsen öldürdün beni. Gözlerinin parıltısını hala görüyorum. Bana bakıyorlar; ama yüreğin başka ellerde. Hatırlarmısın yanına geldiğimde,yüzüme bile bakmamıştın. İsmini söyledim, nerden biliyorsun dedin; ama segimi göremedin. Ben sana bakarken eriyordum, sen bana bakarken gülüyordun. Oysa seni ne seviyordum bilmiyordun. Unuttunmu beni, o sevgiyi hala göremiyor musun? O zaman sana diyecek birşeyim yok, sadece iyi di |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() duyuyor musun beni?...
Sevgilim duyuyormusun beni, aşktan daha çok sevdim seni. Duyuyormusun yüreğimdeki sesi, buram buram anlatıyorlar seni. Gözlerin ne güzeldi, hatırlayıp deli gibi ağlıyorum. Sensiz acı çekiyorum bir görsen şu halimi, sende ağlardın bir bilsen nasıl sevdiğimi, bir bilsen nasıl sevip nasıl sevilmediğimi bir bilsen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sen bilirsin...
Umudun tükendiği yerde sende biteceksin, bende biteceğim. Önce sevmeyi öğren, önce kendini sev sen. Bunu yapabildiğin zaman, her şey kendiliğinden gelecek zaten. İçindeki nefreti ancak böyle söndürebilirsin. Bunu yapabilmek içinde önce hayatı sevmelisin. önce hayatı sev ve yanıma gel, istersen seni sevmedim de yine, SEN BİLİRSİN... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() keskelerim...
Keskelerim benim keskelerim. Hic bitmiyor keskelerim. Hergün benimle keskelerim. Ah bir gün kurtulabilsem sizden. Benim lüzumsuz keskelerim. KESO |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|