![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şimdi saat sensizliğin ertesi
Yıldız doğmuş gökyüzü ay aydın Avutulmuş çocuklar çoktan sustu Birben kaldım tenhasında... Gecenin avutulmamıs ben. Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim Ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun Buda benim sana ayrılırken hediyem olsun. "Soytarılık etmeden güldürebilmek seni Ekmek çalmadan doyurabilmek Ve haksızlık etmeden doğan güneşe Bütün aydınlıkları içine sezebilmek gibi Mülteci isteklerim oldu arasıra biliyorsun Şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asiyorum Bu son olsun, son olsun." Şimdi saat yokluğunun belası Sensiz gelen sabaha günaydın İşi gücü olanlar çoktan gitti Bir ben kaldım voltasında gecenin Hic uyumamış ben. Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim Ki bu yaşlar utangaç boynun kolyesi olsun Bu da benim sana Ayrılırken hediyem olsun. "Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni Beyninin icindekileri anlıyabilmek ve Yitirmeden yüzündeki anlık tebessümü Bütün saatleri öyleyce Dondurabilmek için Çıldırasıya paraladım kendimi Lanet olsun Artık sigarayı üç pakete çıkarttım günde Olsun gözüm olsun, ne olacaksa olsun..."
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gidiyor musun diye sorma bana.
Gönderen sensin. Ne terk etmeyi istedim seni, Ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi. Senin kadar öfkeliyim ben de. Senin kadar endişeli... Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana Ama inandıramadım seni. Sen, sorgularken beni kafanda Ben, gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla. Bir tek sözün bağlardı beni sana, Oysa sen hep susmanın koynunda. Aşkın içine bir kez girdi mi kuşku, Teslim alır bedenleri de. Sütten çıkmış ak kaşık değildim Ama yalanı sokmadım iki kişilik dünyamıza. O dünya ki bazen minicik bir odada Bazen kentin ortasında şekillendi. Nasıl da güzeldi... Zaten varsın diye her şey güzeldi ama Sen buna inanmadın. Ah bu sorular... Yaşamak varken sevdayı delice, Niye boğarız sorularla? Nasıl ikna edebilirdim seni? Ben, aşk dedikçe sen, dur dedin. Ben, seninleyim dedikçe Sen, hayır dedin. Zaten az konuşan sen Olumsuz ne kadar sözcük varsa Bulup çıkardın ortaya. Bense hiç bir şey diyemedim. Ne kadar zarar vermişim sana meğer. Nasıl değiştirmişim seni. Oysa hiç böyle düşünmemiştim. Kimseye zarar vermek istemem ben. Kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmek istemem. Ama öyle oldu işte. Demek ki; gitmelerin zamanı şimdi. Çocukluğuna sığınır atlatırsın bu acıyı. Ne sevişmelerimiz kalır aklında, ne sevda sözlerimiz. Rahat değilim diyordun ya, rahat ol artık. Gülüşlerini saklaman için bir neden kalmadı. Tedirginliğinin sebebi de kalktı ortadan. Biliyor musun bir tanem! Gidişim yürekten değil, zorunluluktan. Sanma ki, bu toy sevdayı başka kimliklere taşırım. Sanma ki, benden sakladığın gülüşleri yalancı yüzlerde ararım. Seni de götürürüm yüreğimde. Her zaman yokluğunu taşırım. Bulup, bulup kaybettim seni bebeğim. Ne yazık ki, tozduman edemedim kuşkularını. Ne yazık ki, kalamadın bana. Öpücüğümün kokusu kalacak kapının eşiğinde. Kokladıkça; bizi bir yanlışa mahkum ettiğini anlayacaksın.
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara
yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle esnin için
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben bilmezdim
Ayrılığın bu kadar soğuk Ve Acımasız olduğunu. Çünkü ben hiç yalnız kalmadım Hep yanımda sen vardın. Şimdi ise, Yoksun. Hayatı boşa sayıyorum artık. Artık tek dostum , Kadehlerdeki içki ve Canına yandığım sigaram oldu. Onlar beni yalnız bırakmıyor hiç. Senin gibi zalimce Çekip gitmiyorlar. Senin gibi de acımasız hiç değiller. Ben bilmezdim ayrılığın bu kadar soğuk ve de acımasız olduğunu. Bu gece yine hayalini Karşıma alıp içtim Ne yapayım be!! Bu da benim kaderimmiş. Seni yok mu sayayım? Senli geçen günleri Ve senli şiirleri yırtıp atayım mı? Bir kalemde sileyim mi seni? Şimdi kim silecek göz yaşlarımı? Şimdi kim kahrımı çekecek? Utansın seni benden Ayrı koyan *******. Ağlasın hayallerim mahşere kadar Senden ayrılmanın bir bedeli var Ve ben, Ağlayarak,sessizce o bedeli ödüyorum. Senin için çekip gitmek Bukadar kolay mı.? Bilmezdim ayrılığın bu kadar soğuk Ve de acımasız olduğunu. Bütün dostlarıma elveda dedim bu gece. Her şeyi sildim artık. Seni de. Senden ayrılmanın bir değil bin bedeli var Onuda ödedim birtanem Onuda… Ama yaşarken ölme sırası Bu defa bende değil, Sende bir tanem. ELVEDA…!
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitti...
Senin için bitirmek ne kadar kolay, Ellerini yüreğine koy, Yüreğin nasıl çarpıyor? Şu anda benim kalbimin, Nasıl çarptığını tahmin edemezsin. Sen sevmek nedir? Bilir misinki tahmin edeceksin. Benim sevgimi hiçe sayıp bitirmen, Beni hayatın ince çizgisine götürmüştü. Gözlerime bak korkma.! Son kez baktığında bitanem, Hayatın ne kadar anlamsız Olduğunu anlamıştım. Şimdi sen söyle bitanem O gözlerden ayrı yaşayabilirliyim?
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyorum konuşacak birşeyimiz kalmadı, paylaşacak hiç bir şeyimiz yok.
Yine de yüreğimden gücümün yettiği yere kadar sana sesleniyorum, seninle konuşuyorum... Bugün sana olan kırgınlığımı rafa kaldırdım, sevgimi aldım avuçlarımın arasına, ona sığınıyorum... Cümlelerimi kısalttım, kelimelerim buruk, gülüşlerim istenmeyen dudaklarımda... Bir ihtimal gelişine sığındığımı farkettiysem de, engel olamadım gurursuz ama umutlu hasretine... Bugün gönlümü hoş tutmak istiyorum, imkansız olan her rüyaya inanasım geliyor... Bir çocuk gibi isteklerimi bastıramıyorum... Çalmayan telefonuma elim gidiyor, sana halen bende olduğunu ısrarla yazmaya çalışıyorum... Bende olan seni, hiç kırmadım, değiştirmedim ve hep korudum desem de, sendeki benin nasıl olduğunu, gülüp gülmediğini anlamsız bir sıkıntıyla merak ediyorum... İçimdeki güzelliğine inanıp inanmamanı artık umursamıyorum! Üşüyorum, bu üşüme yalnızlığımdan geliyor ve sarıyor her tarafımı... Tutunabileceğim hiçbir güzellik yok, hatırlamaktan usanmayacağım anılarım dışında... Isınabilmek için onlara sarılıyorum... Anlamsız ve cevapsız sorular hıhzırca sırıtıyor, ben görmemeye çalışıyorum... Düşler uzak gibi görünüyordu ama yakındı... Belki de görmeyi istemek gerekiyordu... Gözlerini aç desem kapatacaksın ama kapatma gözlerini! Kendime bir demet papatya aldım ama bakmadım falıma... Gözlerimi gelişlere verdim, gözlerimdeki hüzün bile seni özlemiş itiraf etti sonunda... Düşüncelerim gururlu, hayallerim ve sevdam değil... Gelseydin, kendimi unutup sana koşacaktım, susturacaktım içimdeki isyanı, kavgaların ortasında bir güneş gibi doğup ısıtacaktım yüreğini, sevinçten ağlayacaktım bu defa, mutluyken hemen sarhoş olmuşum gibi, dokunacaktım, sarılacaktım. Ama gelmedin, gelemezdin belki de gelmeye de hiç niyetin yoktu aslında... Kendimi kandırdığımı anladığımda ağlıyordum... Eskiden kimi şarkıların ne kadar anlamlı olduğunu düşünürken, şimdi ayrılığın ardından çalınan her şarkı umutsuzluğumu ve sevgimi anlatıyormuş gibi geliyor... Sevdiğim ne çok şarkı varmış, bunu senin gidişin gösterdi bana... Her şarkıda sen varsın, her yerde, her gördüğüm insanda, denizde, gecede, uykumda... Nasıl beceriyorsun her yerde olabilmeyi... Bu bir marifetse eğer, neden benim yanımda degilsin ki? Gözyaşlarım asilliğini yitiriyor ve yenik düşüyorum sevdana... Gittin! Belki de hiç gelmemiştin ben, geldiğini sandım... Ayak uyduramadım yorgunluğuna... Dudaklarına düşlerindeki öpüşü konduramadım... Kimi zaman bir çocuk oldum gülüşlerinde şımaran, kimi zaman bir kadın; dokunuşlarında kendini bulan... Ama! En çok da imkânsızın oldum... Her gelişimde bir kez daha gönderdiğin oldum... İnanamadığın, Yenemediğin, üzerinden atlayamadığın korkuların oldum... Ağladığın, bağırdığın ya da sustuğun isyanın oldum, sessizce boşalan gözyaşların, birikmişliğin oldum... Yüreğindeki kadın ben olmak isterken yüreğine sığınan ve tozlanacak olan bir anı oldum... Haketmediklerin, artık yeter dediklerin ve herşeyin olmak isterken belki de hiçbir şeyin oldum... Söylesene ben gerçekten senin neyin oldum? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim... Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söyleyemedim gittiğini, öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum... Seni halen benimle biliyor ve seviyor ama ben kalbime ilk defa yalan söylüyorum... Gittin! Sevdamın yokluğuna alışabilirim belki ama sesinin uzak yolların sonunda olması acıtıyor içimi... Suskunluğun en büyük silahındı, suskunluğunla vurdun beni asıl acı olan, canımı acıtan unutulmak... Söylesene unutulmak kime yakışıyor? Unutan sen olsan da sana bile yakışmıyor ... Merak etme, üstüne giydirmedim bu duyguyu, unutulmayan olmak sende daha güzel duruyor... Görüyorsun işte, aşk'a ve sana ihanet etmiyorum benim kırgınlığım aşk'a... Sen üstüne alındın...
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Evet birtanem
Anlatmak çok güç duygularımı sana şimdi Çok güç biliyorum Bir zamanlar korkusunu tebessümlere gizlediğimiz Düşü yüreğimizi titreten Bu ayrılık anını yaşamak Çok güç biliyorum Dudaklardan dökülecek birkaç sözcük Yarınlar için sunacağımız birkaç dileyişle Sonsuza saldığımız Ve bir ömür boyu bizim sandığımız Aşkımızı noktalamak Biraz sonra Son kez birbirine bakacak gözlerimiz Bakışlarımız son nakşını işleyecek sevgimize Ellerimizin sıcaklığı son kez birbirine kavuşacak Son kez birbirinin nemini tadacak dudaklarımız Buruk iki yüreğin Son yakın çarpışı olacak bu Ve sırtı dönük adımlayacağız bu yolu Ayrı yarınlara doğru.
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrıldık birbirimizi çok severken.
Birbirimize kolkanat gererken. Tam kavuştuk derken. Geldi karakedi gibi ayrılık. Seni o kadar seviyordum ki. Bizi ayırdığı için, Ayrılık bile pişman, Oldu ya sen, Dün bir haber aldım. Bilmem doğrumu evleniyormuşsun. Beni terk edip gidiyormuşsun. Olsun senin mutlu olman önemli. Ben ayrılıkla dost oldum. Sarhoş oldum ama içkiden değil. Senin aşkın sarhoş yaptı beni. Nikahına geldimiştim. Ağladım ağladım ağladım. Bir imza ile hayatımızı mahvettin. Ama olsun yeni bir dostla tanıştım. Ayrılık…
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tüm umut yollarını kapayan
aşk da bir isyandır. Nerede kimbilir o fırtına, beni yüzyıllara savuran yüzü yırtık kan. İşlediğim zamansız sevdanın cılız kemiklerini sayıp, özgürlük adına soyunuyorum uykunun karesine aşk kafesimde. Ey duru bestesini dinlediğim gökyüzü! Kiminle o ihtiras denizi, kimi boğuyor dalgalarıyla, nedir bu uğultu, Kimdir tanık? Sussun sularını aşınmış yatağımdan alıp götüren deli yel, umarsız dalgaların uzandığı hiçbir kuyuyu bağlamayan köprünün üstünde Kral Lear gibi güçsüz ve deli düşsün elime ayrılık
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaş döküldüğünde gözlerinden
Yaprak döker yüreğim Ayrı kalmak senden Yaprakları dökülmüş ağaç gibi Çırılçıplak olur yüreğim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|