![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bak gün doğdu doğacak gece bitti bitecek
günün ilk Işıklarıyla yollarımız ayrılacak bu son dakikalarımız ve son beraber oluşumuz olacak bu son kez göz göze gelişimiz ve son sözlerimiz olacak burada yollarımız ebediyen ayrılacak yollarımız son bulduğunda sen başka diyarlarda olacaksın ben senin ayak izini kokunu taşıyan bu şehirde kalacağım gün gelecek ikimizde düşüneceğiz hayatımızdaki eksikliği hissedeceğiz belki de pişman olup bir çocuk gibi ağlayacağız sende benim gibi mektuplar yazacaksın göndermeyip saklayacaksın mektupları yazmadan benim gibi adını çoktan koymuş olacaksın gönderilmemiş mektuplar diye.
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bitsin artık bu hayaller, bu düşler
Gerçeklere doğru gönderin beni Bana mı düşecek hazanlar, kışlar Yaz, bahara doğru gönderin beni Yaşamak güzel şey, ben de bilirim Güzellik peşinden yiter giderim Karanlık içinde kaldı gözlerim Aydınlık ellere gönderin beni Çocukluk, gençliğim hani nerede? Hiç bir tat almadan kaldı geride Görün artık duyun, sevin beni de Yeni ufuklara gönderin beni Engini anlayan dostlar sağ olsun Anlamayan da dost bana, var olsun Düşmanlık bilmedim, kötüye olsun Hakk'ın bağlarına gönderin beni
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() “ Attım Yürek akorlarımı
Tango şarkılarla sevda buklelerine.. “ Hayal dünyamın sırça köşklerinde Duyabilirmiyim seni Eylül. Üryan rüyalarımın Yorgun sabah uyanışlarını ve Sarhoş ayazı dokunuşlarını Bıraksam geceye Hissedebilirmiyim seni… Çalabilirmiyim nota sentezleriyle “sen” in ebedi senfonini. Eşlik edebilirmisin Sevda yüklü vals serenadlarıma. Sarsa benliğimizi si bemol sonatlar Titrese içimiz kemane dokunuşlarınla Gövdem öpücüklerine esarete mahkumken Dolaşsın bedenimde tüm parmakların. At bir bir akorlarını Gövdemden boynuma Boynumdan dudaklarıma. Yakıyor içimi med cezirlerin Tınlıyor tellerinde meşk edişlerin. Acelen ne gönlü sevda kokulum Bırak çalsın gönül nağmelerini Yehudi Menuhin. Sen; Dudaklarıma “sus” koy Dinginliğime “es” Dokundum Eylül bilesin Son dem de diyez…
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hep hüzün mü kaplayacak gönlüm seni,
Bir anlasan o zalimin derdini, Küsemezsin hayata böyle şimdi, Varsın olsun istemesin seni.... Üzülmene değer mi gönlüm o nun için, Söyle yanarak neyi değiştireceksin, Varsın olsun seni görmezden gelsin, Bırak gönlüm... Unut o nu gitsin. Her gün böyle acı çekiyorsun, O nu bir türlü unutmak istemiyorsun O seni çoktan unuttu,haberin olsun, Boş ver gönlüm... Elbet sen de unutursun......
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dolu, dolu içtim, gelen selamı
Şenlendi hüzünle dolan bu gönlüm Unuttum dert ile, derin yaramı Şenlendi hüzünle dolan bu gönlüm Nerelerde kaldın, yıllardan beri Bir gittin, pir gittin dönmedin geri Neyse ki hatırım sordun da bari Şenlendi hüzünle dolan bu gönlüm İçimdeki sevinci bir bilebilsen Çocuklar gibiyim bir görebilsen Düşüme de olsa, bir gelebilsen Şenlenir hüzünle dolan bu gönlüm Aldırma sen bana, unutma yeter Gözümde canlanan hayalin yeter Bayramdan bayrama selamın yeter Şenlenir hüzünle dolan bu gönlüm.
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen ki gönlümde açan bir çiçeksin
Sen ki tuttuğum en güzel dileksin Sen ki dağlarda yetişen çileksin Sen ki aşk otağımdaki direksin. Haydi gel de ikimiz buluşalım Senle hep sevdâmızı konuşalım Haydi bir tek yüreğe doluşalım Senle doyumsuz aşka kavuşalım. Hayat geçmiyor sen orda ben burda Yoksun yanımda aklımda olsan da Geleceğim yanına sen kovsan da Seveceğim seni sararıp solsam da. (20 Ocak 2006/ İstanbul)
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaldım şimdi yarım.
Yağmurun gölgesine verdim bir yanımı. Bir yanımı annemin kucağında unuttum. Saçlarıma tüneyen ellerindi biliyorum, Aldırmadan sıcaklığına, Soğukluğuma karıştım. Ver desem elini şimdi, Korkmadan koşarmıyız Gönlümün ayak basılmamış yeşilliklerinde. Tekrar coşarmıyız uzun süreli bakışma partilerinde. Nedesen çaresizim, Haksızım şimdi. Bir yanımda onlarca kez ölüyorum, Onlarca kez gömülüyorum. Bir cenaze evinden farksızım şimdi...
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğim antik çağdan kalma
bir harâbeye dönmüş Gönlüm sanki 2. dünyâ savaşında ağır bir bombardımana uğramış bir şehir gibi yıkık dökük Bir sen yoksun bu şehirde Ümitlerimin hepsi şehrin enkâzının altında kalıp parçalanan cesetler şeklinde çürümeye yüz tutmuş Ortalığı masif bir koku kaplamış Sevdâmın enkâzı dağılmış dört bir yana Gestapolar seni alıp götürmüşler gönlümdeki bu harap şehirden Senden hâtırâ olarak ucu yanmış bir kaç fotoğraf ve bir kaç mektup kalmış yalnızca yıkık duvarların arasında Düşman uçakları hiç durmadan keder bombalarını yağdırmakta gündüz gece gönlümdeki sensiz şehre Gündüzlerim gece olmuş *******im ise zifiri karanlık karartma *******inde Bir sen yoksun bu yıkık ve harap şehirde Bir sen yoksun ölümün kol gezdiği gönlümdeki bu kırık dökük şehirde Bir sen yoksun sevgilim.
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmeyi utanç saymışken yıllarca
Yönelmedim hiç bir mutlu amaca Belki bulmadı bir seven kanımca Gönlümden ayrı yaşadım ömrümce Aşılmaz dağlar kadar zordur diye Uzanamadım bir türlü sevgiye Çekindiğimden saklandım sineye Gönlümden ayrı yaşadım ömrümce Bir kere olsun tatmak amacıyla Aşka söylendim füsunlu heceyle İstekte duysam bir içli ricayla Gönlümden ayrı yaşadım ömrümce Engin sonsuza örtülen gökyüzü Bir gün görmedi gülerken bu yüzü Her gün önünü gördü iki gözü Gönlümden ayrı yaşadım ömrümce
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gönlümden geçenleri gözlerimle anlattım
emek verdim öğrendim,vefasız kalbe sattım. bir ataşe düşmüşüm çabaladıkça battım haberi bile yoktu ben ateşlerde yattım bir nehir yatağından, farksız gözümün yaşı zalimin saçı burma, inan kemandır kaşı kar'a lekemi düştü sevmeye kalkışınca seni bekleyen mi var, şu dağları aşınca elimde mavzerim bekliyorum pusuda alamaz seni elimden yürekler ordusuda ne zaman sapacağım bilmem bu yanlış yoldan sevgisi sarmış beni, gel gör inan dört koldan şu yorganımın yüzü gel gör kömürden kara yastığım taş yığını düşüyor ara sıra inan beyaz saçlarım ak sakala karıştı bit burya da düştü pire ile yarıştı biliyorum ki sevdandır, beni bu hale koyan her gecenin sonu var, dayan yüreğim dayan beni bu halde gören bir daha sevme diyor gönül bunu duyunca kendi kendini yiyor. emek verdim ektim, baktım, büyüttüm gülü seni seven yüreğim ne diridir ne ölü fırtınaya benzedim savrulup duruyorum bir yanık buğday gibi kavrulup duruyorum sonu belirsiz yolda yorulup duruyorum fazla söze gerek yok kıyıyı görüyorum...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|