![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dört mevsim güller açsa
Herkes mutlu olsa acılı şiir olmaz Ozanların kaleminden bahar damlardı "Dert" sözlüklerden kalksa Herkes mutlu olsa acılı roman olmaz Yazarların kalemiyle kahramanlar kanatlanırdı Dünya hep aydınlık olsa Herkes mutlu olsa güneş batmaz Gece yeryüzünü karartmaya utanırdı Mehtabı, acısıyla romanı, şiiri, Şehrin günahlarını örten geceyi, Saf, temiz örtüsüyle kışı sevmeli insan Kış bahara, aydınlık karanlığa anlam, Tezatlar tekdüzeliğe isyan Mutsuz olurdu herkes, herkes mutlu olsa...
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Böyle de olmuyor,vakit gelmiş geçiyor
Bak herkes tatlı rüyada şu an Haydi sen de yatsana artık Biliyorsun halini, yorgunsun Olmuyor değil mi uyuyamıyorsun Ney seni ayakta tutan yine Bir derdin mi var cekinme söyle Dayanamıyorum senin şu haline Bu halin ne zamana kadar böyle Anlaşılan geceyi artık seviyorsun Yalnızı yalnız karanlıkla paylaşıyorsun Belki de yıldızlarla ilham buluyorsun Yada karanlık gecenin, Nurlu sabahını umuyorsun Gözkapakların git gide ağırlaşıyor En güzel olanı kendini sorguluyorsun En kötüsü ise yarına yine uykusuzsun
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir kızıl saçlı yosma
bak karşıdan geçiyor dolgun kalçalarını işveyle kıvırıyor o öyle bir dilber ki gönüller fethediyor bütün çılgın gençleri peşinden sürüklüyor bak bir dene istersen alamazsın tadını gönlünü verme sakın o herkesin kadını
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmiyorum bu muamma hayat ne kadar sürecek
Ve her pişmanlık ne kadar çalacak ömrümden Kalemim cansız sevdalara yazılamamış, Binlerce mısra saklıyor Ve hala bekliyorum , Yaşamak için,bekliyorum Öylesine işte, Bekliyorum ya canım işte ben Rüzgar nerden eserse...
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi pınarından bir avuç su içecektim
Tam eğildim suda aksin vardı İçemedim Bir kız vardı uzun siyah saçlı Tam sevecektim gözlerimin önünde belirdin Sevemedin Kadehleri şişeleri kırdım dağıttım Sigara paketlerini yırtıp attım Silahı şakağıma dayadım Tam çekecektim tetiği Yapamadım Elimde resmin vardı, burnumda kokun Albümleri karıştırdım sana yazdığım şiirleri Teker teker seçip ayırdım resimlerimizi Karaladım şiirlerimde adının geçtiği yerleri Okşadım resimdeki saçlarını Kokladım ellerini Sonra yaktım sobamı Topladım senden benden bedenimden Yüreğimden seninle yaşadığım anlardan kalanları Hepsini birden sobaya atacaktım Ama, ama Kahretsin Yapamadım
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, Sevdiğin kadar sevileceksin. Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak. Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü. Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin.. İşte budur hayat! İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun Çiçek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren, Sevdiğin kadar sevilirsin...
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendimi kaptırdım gidiyorum,
Bir türlü duramıyorum sensiz Aşk sensin, Hayat sensin, Gece sensin, Gündüz sensiz benim için... Her yerde sen varsın, Kalbimde sen varsın, Baktığım her yersin sen, Düşünmekten uyuyamadığım *******sin sen!!! Sensiz olamıyorum anla beni.. Hayat sensiz çok boş benim için, Sensiz birşey yapamıyorum. Baktığım heryerdesin sen.. Dinlediğim her şarkıdasın sen.. Seyrettiğim her filmdesin sen.. Aşkınla yanıyorum, seni çok seviyorum.. Sensiz bu hayat çok boş, Herşey çok boş benim için.. Seni tanımadan önce nasıl yaşamışım, Bilmiyorum... Ama şunu biliyorum, Seni tanıdıktan sonra artık sensiz yaşayamam. Seni çoook seviyorum!!!
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana beni anlatsam
Duygularımı,içimi Haykırsam beni anlar mısın Ağlasam sesimi duyar mısın Senden kendimi istesem Kendimi, kendi öz benliğimi bana özgürlük verebilir misin Senden birazcık sevgi istesem Verebilir misin... Sen Hasret nedir Aşık olmak nedir Yasaklanan şeyleri yapmak nedir Bilir misin?... Öldürdüğün, yok ettiğin, parçaladığın Geçmişimi istesem Umutlarımı, gözyaşlarımı, hayallerimi Her şeyimi geri verebilirmisin Ve... cılız sesimle, ezik yüreğimle Savaşırcasına haykırıyorum Herşeye rağmen "SENİ ÇOK SEVİYORUM."
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kapkara bulutların ardından sızan
güneş gibi girdin hayatıma, Buz kesmiş yüreğime doğdun, Güneşim sen oldun. Aşkınla erittin beni, Yatağıma sığamadım, Coşkun bir sele döndüm. Engelleri yıkıp koştum kollarına, Yorgun bir bahar sabahıydı, karıştım sularına, Irmağım sen oldun. Meğer ne kadar da hasretmişim sıcaklığına, Namusumla tuttum ellerini, Kirli suları değdirmedim avuçlarıma, Kimseler kirletmesin diye Yüreğimin en kuytu köşesine sakladım seni, Herşeyim sen oldun...
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deli bir çağlayanım ben akarım durmaksızın
Sen aktığım yerde köpük Ben akar yol bulurum Sen hafif bir rüzgarda yok olursun Sönmeyen bir sigarayım ben yanrım ölmem Sen sadece duman Ben sönsem külüm kalır Sen nefesimle kaybolursun Dinmeyen bir yağmurum ben bardaktan boşalırcasına Sen kara bulut Ben dinsem sel olurum Sen güneşle çeker gidersin Sessizce ve rezilce Anılarını ve eşyalarını Kısaca herşeyini alır çeker gidersin İhanetini de...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|