![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bulutlar kadar erişilmez,
yüksek Yıldızlar kadar uzak ve soğuk Güneş kadar parlak ve sıcak Bir o kadar da uzaksın! İstemezsen eğer... Ay ışığı gibi durgun ve sakin Bahar yeli gibi müşfik ve engin Yaz güneşi gibi coşkun Bir o kadar da yakınsın! İstersen eğer...İstersen yüzünde açar güller, İstersen ışıldar gülen gözler,İstersen dilin neler söyler, İstersen çarpar yürekler,İstersen coşar gönüller,Her şey; Sen istersen eğer...
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Elimi uzatsam benim olacak her şey,
Mutluluk bunlardan biri, Uzatsam elimi benim olacak Mesela her şey kaybolabilir Üzüleceğim uzatsam elimi Hüzün benim olacak mesela. İhtişam benim olacak yazsam şiirlerimi Elimi uzatsam benim olacak İstanbul Şair ruhluyum, heyecan isterim her an Ne zaman elimi uzatsam kalbim durur (?) Öyle bir bakarsın ki, benim ölümüm olur. Uzatsam ellerimi sabah benim olacak Elimde güneşin yedi rengi Mesela yüzüm ıslanacak ağlasam yeniden Elimi uzatsam bulamazsam seni Karanlık benim olacak aniden Elimi uzatsam gece benim olacak.
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir kez üfleme ile dindiremezsin
Kalbime bıraktığın sancını Bir damla ile söndüremezsin İçimde yaktığın yangını Etrafa yaydığın bu sevda salgını Beni yakalayamaz artık Sen istesen bile Hepsine bıraktın dinmez bir acı Ne günahı vardı seni seçenlerin Hepsinden koparıp aldın bir şeyler Ne suçu vardı gönlünden gelip geçenlerin Gönlüme de sapladığın zehirli hançerlerin Beni yaralayamaz artık Sen istesen bile Ölüm yaklaşıyordu bana yaşamak değil Neden karşıma çıktın ki Gülmek yakışıyordu sana ağlatmak değil Neden böyle değiştin ki Sonunda anladım sen de benim değilsin ki Yüreğim yaşatamaz artık seni Sen – şimdi benden çok- istesen bile
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşanmıyor bile gözlerim bırak ağlamayı
Susamış elim gözüm bir karanfile İnanma düşüncesini arıyor beynim Bırakacağım herşeyi kendi kaderine Saysam sayılmayacak kadar namert arkadas var Yok gel ben buyum diyeceğim yar Merhamet duygum olmuş cok ince bir zaar Yok üç beş günlük sırrım hepsi edebiyete kadar Sözle iffet olmaz yapılan suçsa gözümde İnanma namertlerin her birine hepsine Ne olur ne olur olsan da dürüst sahtekar ol gözümde Açarım sana dünyamı İSTESEN DE İSTEMESEN DE !!
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her kaidenin
Bir istisnası olurmuş, Zaman gösterdi ki Bütün kaidelerin de Ortak bir tek istisnası daha varmış O da benim, ben, ben… Alıştım buna, ama Daha kabullenemedim nedense.. Adıma hep yakışanı yaptım Ben böyle biliyorum İtirazı olan varsa buyursun, Mevlana’nın dediği gibi Olduğum gibi göründüm hep Görünüşüm kalbimin aynası oldu, Tanıyanlar bilirler zaten, Öğretileni öğrendim Fazlasını bile yaptım her daim Ama her öğrenilen de öğretilmez ki size.. Ben bir dut ağacıyım Kendimi öyle biliyorum Arı istifade ederse eğer En şifalı balı size ikram eder.. Ben bir dut ağacıyım Elsiz bir ipek böceği yaprağımı yerse benim En güzel libası giyersiniz elbette.. Ben bir dut ağacıyım Ayaksız yılan da gelebilir Ama inanın izin vermem ona, vermem.. Düşmanım da olsanız Benim elimden Zarar gelmesini istemem size Dedim ya, ben Bütün kaidelerin ortak istisnasıyım, Garip gelecek size ama olsun Çoğu arkadaşı kendime tercih ederim Nedendir bilmiyorum.. Şiiri sevmişsem ondan Satrancı sevmişsem ondan Çiçekleri sevmişsem ondan Ondadır hep gece yarısı Balkonda oturup Yalnız başıma çay yudumlamam, Ondandır hep ondan Gece yürüyüşlerini yağmurla beraber sevmem.. Her kaidenin Bir istisnası olurmuş, Zaman gösterdi ki Bütün kaidelerin de Ortak bir tek istisnası daha varmış O da benim, ben, ben… Alıştım buna, ama Daha kabullenemedim nedense.. Dedim ya, ben Bütün kaidelerin ortak istisnasıyım Ve beni böyle bilin…
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüzgar mı dedim...
İsterim ki saçların dağılsın. Gece mi dedim.. Hemen düşüncelere dalmalısın. Aşk der demez Kalbin hızlı çarpmalı. Sabah, dememe kalmadan Uyanmalısın.
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yatağına uzanıp
gözlerini yumduğunda geçen zaman bir film şeridi gibi geçerken gözlerinin önünden sen uymadan önce… Elini kalbine koy ve yüreğinin en kuytu köşelerinde beslemeye çalıştığın o ateşi hissederek bir bak bakalım unutamam dediğin kareler arasında bir ''ben'' varmıyım?
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() unuttum artık sevgileri
ve şimdi damarlarımda bir savaş türküsü, yüreğimde bülbüllerin ölümü var. vuruldukça vuruluyorum nereden geliyorsa kurşunlar. inkar değil, açılmamış güllere isyanım var! unuttum artık yüksekleri ve şimdi ellerimde yıldızların külü, gözlerimde bir dağın çöküşü var. savruldukça savruluyorum nereden esiyorsa bu rüzgar. inkar değil, doğmamış güneşlere isyanım var! unuttum artık şiirleri ve şimdi kalemimde acı bir mürekkep, dilimde kelimelerin sükûtu var. sustukça susuyorum nereye kaybolduysa mısralar. inkar değil yazılmamış dizelere isyanım var!
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 26 Nisan 1987'dir.
Benim doğum günüm, Doğduğum güne isyan, Etmekteyim şimdi bu gün, Ben bu dünyaya niye geldim ki; Hep acı çekmeye mi? Hep üzülmeye mi? Ey! Dünya işte isyan'ım buna, Ben bir gün gülemeyecek miyim? Ben acılar içinde boğulup ta mı? Öleceğim Ey! Dünya bir gün olsun güldürmeyecek misin? Beni…
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçimde bir asi var,
İsyan bayrakları fora, Kimseler koşmaz yardıma, Yenilir yürek,bükülür bilek. Vurulur delikanlı, Görmez kimseler o kuytu yerde, Ölmese de o anda Yenilir yürek,bükülür bilek.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|