![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ...Beni, gözlerin götürür
Gözlerin Aşkla, acıyla... Kuşatmışlar Sesimi, soluğumu Kesilmiş Tuz-ekmek payım Vurgunum Ve darda, Gözaltındayım. Dal, kor keser Penceremde açarsa Kuş, vurulur Üzerimden uçarsa. Ve hal böyle böyle, Yol bu yöndeyken Gelir, Ki her gelişinde Daha da içten Gelir, Soluk soluğa Benim olursun. Amansız sarmasında Kollarımın Esrik, Çığlık çığlığa Erir, kar gibi vücudun... Nicedir, Kahpe ağzında Bir salgın, Bir deprem gibi künyemiz. Nicedir, Başımıza zindan dünyamız. Biz ki Yarınıyız halkın, Umudu, yüzakıyız, Hıncı, namusu... Şafakları, Taaa şafakları Hey canım, Kalbim Dinamit kuyusu...
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Allah kahretsin ki
buradayız kalbim isyanlarda uyku haram be gardaş gündüzler sanki bir mahpushane kalbimde isyanlar yaşattığı acılarla isyanlar var kalbimde karşılıksız olmadığını bile bile sevmek öleceğini bile bile sevmek ve hayata tutunmak ne kadar anlamsız be gardaş bir bilsen son iki haftadır yaşadıklarımı yaptığım aptalca davranışları düşünceleri kalbimi durduran yemeyi içmeyi haram kılan duygularımı bir bilsen içimde olanları be gardaş hak verirdin bana allaha olan bağlılık olmazsa çekip vuracaksın şu lanet bedeni terk edeceksin lanet hayatı isyanlarda kalbim sevmenin bir anlamının olmadığını bile bile sevmek aşık olmak ne kadar anlamsız be gardaş kalbim isyanlarda
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Onu unut bu yaza
Yeni bir sevgiliyle yeniden merhaba de aşka diyorlar. Ama kalbim söz dinlemiyor Hala onu seviyor Onu ve yaşadıklarını bir türlü unutamıyor. O bir sevgi hırsızıydı Bir gün onunda sevgisini çalarlar Gözleri yaşlı bırakırlar İşte o zaman seni anlar diyorlar Ama kalbim söz dinlemiyor Hala onu seviyor. Onu ve yaşadıklarını bir türlü unutamıyor.
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uğuldayan ve hep uğuldayan
Bir orman kadar üşüyorum şimdi Yanlış rüzgarlar esiyor dallarımda Yanlış ve zehirli çiçekler açıyor Kanımda kocaman gözleriyle bir cığlık Su ve ses kadar beklediğim Ne kaldı geride,bilmiyorum Uzanıp uyumak istiyorum gölgeme Yine sarılmak o kocaman gozlerin Uğuldayan rüzgarlarına Bir acıyı yaşarım bi zehirden Çicekler üretirim kömür karası Uçurum kadar bir yalnızlık Yaratırım kendime,atlarım Anısı yoktur küçük rüzgarların Yapraklarım yok artık kuşlarım yok Büsbütün viran oldu dağlarım Ezberimdeki türküler de savrulup gitti Ömrümün karşılığı kalmadı sesimde Sesimde yalnız ormanların gümbürtüsü Yanlış daha baştan yanlış Bir şiirdi bu,biliyorum Ye belki ömrümüzün yakın geçmişi Bu kadar doğruydu ancak, kimbilir Kalbim unut bu şiiri
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmur vurmuş suretine
Akmış sürmelerin Saçlarında kızıl akşamlık Gözlerin kahve Telvesinde falcı Bir şeyler arar durur Kendince Avuçlarında bir kalp Kan damlatıyor parmakların Sev diyorsun Benim kalbim yok ki Seni seveyim
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Korkma! Bir tanem
Susma! Sevdiğim Çekinme! düğümlenmesin boğazına boşuna Söyle! İçine dert olmasın Bırak! ne olacaksa olsun Bırak! inceldiği yerden kopsun ipler Bırak! zaman her şeyin ilacı mutluluğun için her şeye alışırım ben sadece bedenimdeki yürek kaldırmıyor heyecanımı yenemiyor artık !!! …… her türlü olumsuzluğa hazırladım kendimi seviyorsan da sevmiyorsan da söyle can Yeter ki ! kalbime zulmetme, zalim olma Biliyor musun? şu an yaşamıyorum zaten Niye mi can? Senin için yanan , Senin için tutuşan , Senin için başka yüreklerle vuruşan , Kalbim! Çarpmıyor! atmıyor! Durdu! İşte bu yüzden be can, işte bu yüzden .. …… Hayır ! hayır ! sakın ha, Korkma bir tanem, korkma! Sorumlusu sen değilsin inan Ve biliyor musun can ? her gece Allah’a dualardayım Günlerin azaplı olmasın , Donuk bir yüzün, gülmeyen siman olmasın her gece Allah’a dualardayım can Senin o güzel kalbin Çarpsın! Atsın! Durmasın!
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son gün bu mekânda, musalla taşına konulurum
Beyazlar kefenim olur, bir tabutta yer bulurum Kılarlar cenaze namazımı, dualarla yolcu olurum Sonra alırlar senden, kara toprakta son bulurum. Sevgin alabildiğine, öyle büyük ki gönlümde Ölüm bile korkutamaz asla, ölsem sevginle Ebedi içinde yaşat beni, dünyadan silinsem de Ve sürdüreyim varlığımı, o kahverengi gözlerinde. Unutma, bol bol sevgini serp mezarıma, sula Açsınlar, aşkımın çiçekleri bir bir sonsuzluğa Sonra da, bir gün beni bir soran olursa sana Yaşatıyorum O ölmedi, kalbimde dersin onlara. Belki, başka bir dünyaya göç etmiş olsa da yüreğim Hasretim sana, hiç bir an çürümez ki bedenim Ayrılık ne kadar acı da olsa, koparamaz bizi sevdiğim Söyle, sensiz Cennet'te dahi rahat edebilir miyim? (Hakkâri, 17 Temmuz 2003)
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sigaramın son nefesinde
Seni ciğerlerime kadar çektim İçkimin son damlasında Seni içtim Sen kadehimdeki içkiydin Seni her içtiğimde sarhoş gibi oluyorum Sen silahımın namlusunda duran bir çift kurşunumdun Sen özgürlüğümdün benim İçimdeki çocuktun Kalbimde kanayan yaramdın benim Şimdi ne oldu Kadehimdeki son damla içkiyi içtin Namluda duran bir çift kurşunu kafama sıktın Özgürlüğümü elimden aldın İçimdeki çocuğu öldürdün Ve kalbimdeki kanayan yarağa bir avuç tuz bastın Şimdi yaşayan bir ölüden hiçbir farkım yok Ne yaşamdan zevk alıyorum Nede sevmekten Beni önce yaktın Sonra küllerimi her bir yere savurdun Ne bileyim ilerde belki sende seversin İnşallah seversinde Acı çekmenin ne olduğunu Geçte olsa anlarsın be insafsız
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her şeyden o kadar çok emindim ki
Beni sevdiğine çok inanmıştım Geleceğimden o kadar umutluydum ki Bırakıp beni gitmezsin sanmıştım. Sen koşarak gittin başkasına Yar oldun benim sandığımda Ben senin gibi gidemiyorum Sensizlik varken karşımda. Bir gün seni unuturum diye Şimdi çok korkuyorum kendimden Seni sevdiğimden büyük olur diye Kaçıyorum inan bütün herkes den. Belki hataların hepsi bendedir Yaşadığımız her şey içimdedir Tek korkum vardı sensizlik Şimdi o korku benim kalbimdedir.
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaderde varmış ayrılık,
ne gelir elimden artık. Bir ömür geçecek derken, çok kısa sürdü,ne yazık. Hiç üzülme sen meleğim, ben,seni hep seveceğim. Yüzünü görmesem bile, yâd edip,özleyeceğim. Gözünde yaşlar olmasın, yüzün gülsün sevdiceğim. Yeter ki sen mutlu ol, budur inan son dileğim. Artık benim tek tesellim, bende kalan şu son resmin. Yıllar geçse de sevgilim, kâlbimdedir senin yerin.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|