![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Maskeni kaldır bugün
Yüzün belirsin karanlıkta Yüzündeki bu sahte gülüşler Yüreğime akan kan damlası. Herbir nefesde solan, parlayan anlar Herbir ışıkta başlayan koyu karanlık. Çıkart maskeni sonsuz denen zaman. Duvara ses ver, kapıma tıkırtı, gözüme ışık. Bütün palyaçolar bugün ağlayan adam.
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Maskeli balo gibi geçiyor ömrümüz
Sahte yüzlere Sahte gülüşlere aldanıp Kristal aynalar misali kırılan gönlümüz Parça parça bölünüp,dökülür Saçılır etrafa birer birer Maskeler düşünce yaşadıklarımız Açılır bin pişmanlıkla Söz geçmeyen kalbimiz Herşeyi gördüğünü sandığımız Gözlerimiz.... ve nihayet yüzleşmek zorunda kalır Gizlenen gerçeklerle vicdanımız O zaman dağılır yalanla örülen sisli hayatımız Tanıdık bir ses bekleyen yüreğimiz Rüya bitti Düş bitti sözüyle uyanır Maskeli balo sona erdiğinde umarız.
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel benim içimi yakma durmadan,
Mastar dağlarında, kar yok mu sandın, Kibirlenip öyle; bakma yukardan, Senden başka güzel, yar yok mu sandın, Bu yüreğe ekşi nar yok mu sandın... Pek güzel değilsin, bunu bilesin, Neyi yarattın ki; böbürlenesin, İçindeki ki kibiri; artık yenesin, Bütün sevdalarda zor yok mu sandın, Aşk birden küllenmez, kor, Yok mu sandın... Ayrıldın da; başın erdi mi göğe, Ne zevk aldın; doydun mu şu dünyaya, Canımı verirdim, sana, sevdana, İçimde sen için; yer yok mu sandın, Yoksa benim kalbim sen yok mu sandın... 25.02.2004 Taşkışla/Taksim
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ortalıkta mavi bir sessizlik dolanıyor
Kulağımda fısıldanan sam yelinin sesiyle Çatlamış dudaklarımda katmersiz duygularım var Önemsizliğime aldırmadan senin için Kuramadığım hayalleri aramaktan yıldım sonunda Sabahın erken tiktaklarından rahatsız Öfkeyle uyanırken ağırlığını hisseder gözlerim İçimde yok olası mümkün olmayan sensizliğe Yeni bir günle başlıyorken fırtınalar kopar Tarifini yapamadığım boşuna tüketilmiş yıllarda Kaybolan bir seni bulamayacak kadar bi haldeyim Yüreğimde açmaya özlemi olan bahar dallarından Çok ama çok uzaklarda kalan Çöle dönmüş kıraç bir kalbin emanetindeyim. Dünden değil ben bugünden eskidim sana Sanki çok ağır geldi bu hasretlik bana Hüznü de var baharın neşesi de Serbest makamda raks eder hazan mevsiminde Gönlüne bir parmak bal çaladursun Çocukluk düşlerimi görürüm her kar tanesinde.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerini görsem
Bir orman gibi nefes kokan Sesini duysam Yıllanmış şarap gibi tatsam Gölgen çıksa hayalin ortasında karşıma Sarsam seni göğsüme bastırsam.
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne olur üzülme yavru serçem,
Nedir seni böyle mahsunlaştırıp kabuğuna çeken şey? Ne olur söyle bana ızdırabını Yarana parmak basayım,dindireyim sızını. Dağlardan geçen kervan sürüleri ve develer Çanlarını tangırtadarak nereye gidiyorlar! Ben söyleyeyim mi yavru kuşum Cennete! Güvene gidiyorlar birtanem. Kafamızdaki güvenli ve sıcak dünyaya.
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel
Ben sensiz pek anlamlı olmuyorum Sen gelince güzelleşiyor Türkçe’m Yatıştıran sen olmalısın ki Bir bebekten daha masumum seninleyken.
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir masuni aşk var içimde
Tarifi imkânsız acılar içinde İsmi aklımda, tadı dilimde Gülümsemesi çınlar beynimde Hoş bir edası var içimi ürperten Birde bakışı var ki beni delirten Kelimeler yetmez böylesine Anlatmakla bitmez şöyledir diye Yaşamak gerek damla damla içinde Bağırmaya başlar yüreğindeyim diye Tatlı gelir her şeyi batmaz gözüne Yüzün kızarır işte ben buradayım diyince Gözlerin görmez başka gözü Düşerse gözleri gözlerine
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senmisin celiskili, ikilemli
Yoksa benmiyim sifir olan Ikimizin toplamini iki etmiyordu zaten Hic ikimiz oldukmu bilmiyorum Sifir dan fazlasini olamadik hic Ya sen birdin ben sifir Ya ben birdim sen sifir Yada ikimizde sifirdik Ikimizin ne toplami nede carpimi bir etti Ne birbeden olabildik, nede birfikir Topladim, carptim, böldüm Seni benden, beni senden cikardim Eksi sayi olduk ama ben zaten eksiydim Sifir hangimiz isek ne toplanilir, nede carpiliriz Ne bir, ne iki, nede bir arti bir 3 olduk Ben bire raziyken sen sifir olmadin birimiz icin Ben bir olmanin yükünü göze almistim Hatta sen birsen ben sifir bile olurdum Beraber bir olalim diye Matematiksel bir anlamimiz bile olmuyor görüyorsun Sen neysen o kal, ben artik kendimi dogal sayilarla toplamak istiyorum
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() West Indies, Kızıl Elma, İtaki, Maçin!
Uzun yola çıkmaya hüküm giydim. Beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı şuç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların arasında uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. Uzak nedir? Kendinin bile ücrasında yaşayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? Başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmuş lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. Bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı ******* çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burda kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|