![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2317
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yabancı Gibi
Eski bir resim gibi sarardı duygularım Sarılacak neyim vardı ki Tüm yaşanmışlar tüm anılar silinmişti Öylece bakakaldım gidişine ardından Ben yabancın mıyım söyle Neden sırtını dönersin sevgime İçerim cız etti inan sultan Bir bakışın yeterdi oysa candan Gözlerime kara bulutları indirdin Farkında mısın gönlümü katlettin Yaradılışımdan olsa gerek Bu kadar kalpten olmaya Bu kadar duygusal olmaya hakkım bile yok Seni sensiz yaşayıp Yine seni uzaktan seviyorum Bu beni deli etmez de Yabancı gibi gidişin yok mu yanımdan Bu çok koyuyor be sultan Farkında mısın bilmiyorum ama Hislerin belki de böyleydi Yalnızlık kuşlarına mahkum ettin beni İçinden tren geçen istasyonda bekleyen Hüzünlü bir yabancı gibi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sorgu Odaları
üstüme çevrilen her projektör ışığı sensin sorgu odalarında ve benden alabildikleri her cevap sen... suç işlemişim hayır! inan ki aşkından daha tehlikeli hiçbir şey çıkmadı ceplerimden... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
Biliyor musun?
Düşler dökülür... Düşler üşüşür... Düşler doluşur kulaklarıma gülüşlerinden... Üstüme yağan düşler ile Başıma üşüşen düşler ile Ve içime doluşan düşler ile serpilirim ben, Bahara dokunmuş bir filiz gibi... Biliyor musun? Denizler bile düşlerimin rengidir... Dalgalar, gülüşlerindir yani düşlerimin üzerinde oynaşan! Biliyor musun? Düşler saçılır başıma gülüşlerinden... Ve düşlere savrulur başım Tırmanıp gülüşlerine... Dinlenen bir nefes gibi yayılır kumsalıma, köpüklü dalgaların... Bunlar; düşlerimin üzerinde oynaşan Gülüşlerindir ya, hani adına “dalga” denen... Biliyor musun? Bütün bu denizler, düşlerimin rengidir Ve işte sen o yüzden Kendini seyreder gibi olursun baktığında denizlere. O yüzden gözlerini lacivert sanırsın... Saçlarını mavi... Hatta canını, camgöbeği... Canının göbeği bunun için köpürür düşlerimin ortasında! Biliyor musun? Düşler üşüşür başıma gülüşlerinden. Masmavi düşler... Ve buseleri çağıran dişler gibi sıralı düşler... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
Dar
Bahar geldi yine, bir hoş bu gönlüm Aşkların elinden ser hoş bu gönlüm Hasretin dumanı tüter de tüter Gurbet ellerinde bir kor bu gönlüm. Umut ki dağlarda karı eritir Dost bağında gonca güller yetirir Zaman oldu gayrı, yeter de yeter Gurbet ellerinde bir dar bu gönlüm. Her günün umudu güneşle gider Hasretler yol olur, gözlerde yiter Ayrılık acısı biter de biter Gurbet ellerinde bir zor bu gönlüm. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
Ağlıyorum Aslında
Ağlamıyorum mu dedim sana Yok be sevgili; Ben bir gidişine ağladım Evet.. Ağladım, Hep sensizliğe yandım Her sessizlik arasında, Her karanlığın ortasında, Bir de sensizlik baş ucumda Kayboldum aralarda.. Hep gidişini düşünüyorum Ve hiç unutamıyorum Bir defa sarılamadan O güzel gözlerine Bir kere bakamadan, Gittin.. Seninle olmak varken, Bu korkunç karanlıkta Sensizim.. Ağlıyorum aslında.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
Artık Ayrılık Vakti
bakışların düşer hüzünler dökülür yere bir kiraz çiçeği koparılır dalından dal incinir gözyaşı olur buğulanır gözlerim beyazlarım kirlenir mavim solar ruhumun ucuna bir akbaba konar artık ayrılık vakti |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
Yağmur Kaçağı
elimden tut yoksa düşeceğim yoksa bir bir yıldızlar düşecek eğer şairsem beni tanırsan yağmurdan korktuğumu bilirsen gözlerim aklına gelirse elimden tut yoksa düşeceğim yağmur beni götürecek yoksa beni *******i bir çarpıntı duyarsan telâş telâş yağmurdan kaçıyorum Sarayburnu'ndan geçiyorum akşamsa eylül'se ıslanmışsam beni görsen belki anlayamazsın içlenir gizli gizli ağlarsın eğer ben yalnızsam yanılmışsam elimden tut yoksa düşeceğim yağmur beni götürecek yoksa beni |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
Yokluğunda
Hanidir yoksun bilirim; Bilirim,yaşarım sancısını yokluğunun.. Susmak acı verir, Beklemek zor! Beklenen yüreğinde can verir dirilir.. Yokluğunda dolar içime sensizliğin zehiri. Çaresizliğimin değneği odur, Odur yalnızlığımın ebesi.. -Bir gülün dikenin de kıvranır dururum- Ne sıcak bir tebessüm Ne de biraz gözyaşı,olamaz avuntum.. Düşünmek yakıcı sehvet! Bir tümör gibi yerleşmiş beynime yokluğun.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
Biteviye
Bir başımayım, gece çökmüş üstüme bütün hüznüyle. Saat kaç kim bilir? bilmiyorum... Türküler dinliyorum içinde dolu dolu sevdalar, bir de ayrılıklar. Şiirler okuyorum deli yüreklerin feryatları dökülmüş beyitlere. Bir nefes çekiyorum cıgaramdan savruluyor dumanı bir deli rüzgara tutsak kendi başına, sorup danışmadan deli gönlüm gibi... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
Gökkuşağı Olur Düşüncelerim
'Sevmek dokunmaktır.' Desmond Morris. Bu gurbet akşamında Yalnızlık bir şal gibi Yüreğimi sararınca, Yürekte demlenen sevgiyi Körükler aşkın alevi. O zaman, Gökkuşağı olur düşüncelerim Turna boyluma varır. Gözlerim coşan, taşan Sıcacık bir ırmak olur. Girdap olurum o an İçime çekerim Yârin karanfil kokusunu. Dudaklarım volkan olur, Ellerim yangın yeri Dokunmak ne kelime İpek iple nakış nakış işler gibi Öpüp, okşar, koklarım tenini. Budur aşkımızın tuzu biberi. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|