![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2294
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Varsın
ellerimde yavru kuş gibi sıcaklığın parmak uçlarım dahi sen varsın sabahlarım seninle başlayıp seninle biter sana uzanır karanlıkta hep düşünceler sen kalbimin en ücra köşesinde bile varsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Tuzağı
Aşk tuzağı zorlu olur dediler Gülümsedim geçtim, önem vermedim Sevdâ dağı karlı olur dediler Her yanımı tipi sarmış görmedim. Tutuldum, düşürdü ne hâle beni? Eyledi kendine kul, köle beni Mahkum etti zorlu emele beni Aşk içinde aşklar varmış görmedim. Kör edermiş meğer sevda gözleri Silinmezmiş aşkın kâlpten izleri Hem gözü bürürmüş hem de sözleri Aşk hep gönülde kışlarmış görmedim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdim Seni Bir Kere
durgun sular gibiyim sel olupta akamam ben yanmışım birkere,kimseleri yakamam taş olmuş bu yüreğim alan olmaz satamam sevdim seni birkere başkasına bakamam. sakın sanma seni öyle terkettiğimi biliyorsun kendimi ateşe ittiğimi kim demiş bu büyük aşkın bittiğini sevdim seni birkere ateşlere atamam vermem bu canımı seni son kez görmeden mutluluk şevkat sevgi nedir bilmeden çok özledim sevgilim dururmuyum gelmeden sevdim seni birkere,kimseyle paylaşamam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Duvar
Mühendisi sen oldun, taşeronu ise ben. Projeyi sen yaptın, başkasına varıpta, nikahını kıyarken. Duvarın temelini, kader ağıyla attık. Gece ile gündüzü, yoğurup tuğla yaptık. Su yerine gözyaşları, harcına yılları kattık. Yıkılması mümkün değil, bu duvarı biz yaptık. Sen orada,ben burada, aramızda bu duvar var. Sıvasına bir baksana, hasret dolu,acılar var. Üstünde ki boyası, toz pembe düşlerimiz. Silik duran resimlerse, mazide kalan günlerimiz. Aramızda uçurumlar, aşılması güç bir duvar. Karşımdasın benim ama, artık kâlbinde,başkası var |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bizim Sevdamız Kara Değil
Ne seni bir bahar günü tanıdım Ne de sana bir görüşte aşık oldum Matematikçinin sorduğu denklemlerde tanıdık Ya da edebiyatçının şiirlerinde . Ne bir türkümüz vardı Ne de beraberce söylediğimiz bir şarkımız Beraberce söylediğimiz tek bir şeyimiz vardı O da Mehmet Akif’ten kalma bir istiklal marşımız Adının baş harfini sıralara yazıyorum Sonra kimse bilmesin anlamasın diye Nesli tükenmiş bir hayvan çiziyorum baş harfinden sonra Ne seni benden alıp götüren 50 NC bir okul taşıtı vardı Ne de beraberce bindiğimiz bir halk otobüsü Aslında sevdamız gayri resmi de değildi Bizi ayıran ne asık suratlı bir peder Ne de tüm sevdalara son veren Her zaman kötü bilinen vesikalı kaderdi Duyguları duvarlarına taşmış olan Bir orta öğretim okulunun verdiği M.E.B tasdikli ayrılık fermanıydı |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirli Ev
Şiirlerden bir ev yaptım ikimize Kızıl renkli kiremit saçlarına dokunduğumda Pınarlar akar yüreğimde ve özlemlerimde O göz pencerene baktığımda Kışın yanan soba gibi olur yüreğim Yanan yüreğimizin sıcaklığı sanki kutuplar eriyiverecek Ayaklarımızın altında |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Vardın Ve Şimdi Yoksun
Sen vardın Sen vardın benimle Gündüzümde gecemde Sen vardın düşümde Hayalimde ümidimde Sen vardın içimde Kalbimde sevgimde Sen vardın gözlerimde Özlemimde hasretim de Sen vardın çiçeklerde Lalelerde güllerde Sen vardın yüreğimde Tenimde bedenimde Sen vardın dilimde Kelimelerde sözlerde Sen vardın kaderimde Aşımda ekmeğimde Şimdi yoksun Şimdi yoksun bende Ne gündüzümde ne gecemde Şimdi yoksun düşümde Ne hayalimde ne ümidimde Şimdi yoksun içimde Ne kalbimde ne sevgimde Şimdi yoksun gözlerimde Ne özleminde ne hasretinde Şimdi yoksun çiçeklerde Ne lalede ne gülde Şimdi yoksun yüreğimde Ne tenimde ne bedenimde Şimdi yoksun dilimde Ne kelimelerimde ne sözlerimde Şimdi yoksun kaderimde Ne aşımda ne ekmeğimde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Kayan Her Yıldızda Seni Dinliyordum Ayşem
Hasret kokan bir bahar akşamıydı. Ay ışığı yüzümü aydınlatırken,yıldızlar çakıl taşları gibi dizilmişti gökyüzüne ooff çekiyordum kendimce.Avutuyordum kalbimi ama adım gibi emindim.. Seninde gözlerin o yıldızlardaydı bu gece ve o yüzden bu gece bir başka güzeldi onlar.. Üstelik aynı şeyleri düşündüğümüzü de iyi biliyordum. Benim tek bir farkım vardı senden, Ben kayan her yıldızda seni diliyordum AYŞEM... Kötü sesimle şarkılar söylerken kuşlar bile kaçmıştı yanımdan, gözlerim buğulu camlar gibiydi,sildikçe tekrar nemleniyordu... Halimi görseydin acırdın Ayşem. Beni bir tek yıldızlar anlıyordu,bir tek onlar dinliyordu. Sanki hepsi birer sevdalıydı. Zamanında çok sevmişler ve kavuşamadıkları için bu hale gelmişlerdi. Şimdi de sevenlere kıyak geçiyorlardı.. Çünkü ben Yunus Emre misali söylediğim şiirleri sırf sende onları dinliyorsun diye haykırıyordum gökyüzüne.. ve senden tek farkım vardı benim ben kayan her yıldızda seni diliyordum AYŞEM... Zaman herşeye inat su gibiydi yine, akreple yelkovan hiç yorulmadılar bu kovalamacadan. Çiçekler yine açtı baharda, kışın bacalardan yine duman tüttü. Herkes birşeyler için çabalıyordu. Aslında herkes kendi hayatının başrol oyuncusuydu ve herkes mutlaka hergün tanrıdan birşeyler diliyordu.. Ama benim herkesten tek bir farkım vardı, BEN SENİ DİLİYORDUM AYŞEM.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1531
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
|
![]() emeğine sağlık kardeş çok güzel konu !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 9 Times in 2 Posts
Üye No: 43417
İtibar Gücü: 1359
Rep Puanı : 478
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() güneşin kızını merakla okudum....bende rüzgarın kızı olarak....ellerine,yüreğine sağlık...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|