![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İstanbul'a tüp geçit yapılması için ihale açılmış, Amerika, Japonya vs. hepsi teklif vermiş, 10 milyar, 20 milyar dolar... Bizim Temel'le Dursun ise 10 bin dolar teklif etmiş.
Komisyon gitmiş Trabzon'a Temel'le Dursun'u görmeye... Demişler ki, -- İhaleyi size vereceğiz, anlatın bakalım projenizi? Temel başlamış anlatmaya... -- Ben gidicem Anadolu yakasına başlıycam denizin altından kazmaya, İdris'de gidecek Avrupa yakasından kazacak. Denizin altında ortada buluşucaz. Yetkililer sormuş ; -- Peki ya hic buluşamazsanız ne olacak ? İdris bu sefer atılmış ; -- O zaman bir tüp geçit fiyatına iki tüp geçit yaptırmış olacaksınız |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel ilkokulun 1.sınıfına başlar,ilk gun koşa koşa eve gelir ve annesine Anne anne! öğretmen bugün okulda sayıları oğretti, herkes 9'a kadar sayabildi ben tam 14'e kadar saydım , laz olduğum için mi ?
Annesi: Evet yavrum laz oldugun için. Temel cok sevinir, 2.gun okula gider ve yine koşa koşa gelir ve annesine Anne anne! öğretmen okulda alfabeyi öğretti, herkes d'ye kadar öğrendi ben h'ye kadar öğrendim laz olduğum için mi? der Annesi: Evet yavrum laz olduğun için. Temel artık yerinde duramaz ertesi gun okuldan acayip mutlu bir şekilde gelir ve annesine Anne anne bugun okuldaki arkadaslarımla boylarımızı karşılaştırdık,herkesinki 80-90 cm benimki 160 cm laz olduğum icin mi? der Annesi: Hayir yavrum onlar 6 yaşında sen ise 16 yaşında olduğun için. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Temel iş icabı kasabaya inmiş..
Dönerken karısı Fadime'ye hediye olarak bir ayna almış.. Eve geldiğinde daha önceden hic ayna görmeyen Fadime'ye aynayı vermiş. Fadime aynaya bakınca ağlaya ağlaya annesinin yanına koşmuş; "-Ana ana bak Temel'in yaptığına..Bunca yıldan sonra üzerime kuma getirmiş.. Annesi aynaya bakmis; "-Tüü gözün kör olmasin damat..Bu karı hem yaşlı hem de çirkin..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ahmet Bey 97'sinde. Hüseyin Bey ise 92'sine erişmiş. Yıllardır dostlukları devam etmekte. Bir gün Ahmet Bey Hüseyin Bey'in evinde yemeğe davet edilmiş.
Dikkatini çekmiş, Hüseyin Bey karısına hitap ederken "gülüm", "hayatim", "balım", "tatlım', "şekerim", "sevgilim", "rûhum", gibi laflar kullanıyor. Bir ara karısı mutfaktayken yine, "bir tanem, nerelerdesin, yemeğin soğuyacak" demiş. Ahmet Bey dayanamamış: -Yahu dikkat ediyorum, karına ne iltifatlı laflar ediyorsun... ballar, şekerler... Bunca seneden sonra olacak şey değil, bravo sana, demiş. Hüseyin Bey şöyle bir arkasını dönüp karısının hâlâ mutfakta olduğundan emin olduktan sonra: -Sorma birader demiş. Ne balı şekeri, 10 yıl oluyor bizim hâtunun adını unuttum. Bir türlü çıkaramıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Temel akciger kanseri olmus Doktorlar iki aydan daha fazla yasaman mucize olur demisler ve umitsiz oldugu icin tedaviye de son vermisler.Olecegini anlayan Temel , butun esiyle dostuyla helallesmeye karar vermis. Fakat bizim Temel gordugu herkese kendisinin AIDS hastaligina yakalandigini ve iki ay icinde olecegini anlatiyor ve helal etmerini istiyomus haklarini. Tabii bunu duyanlar Temel'e helallik veriyorlarmis ama bir yandan da elini bile son bir defa sikip,kucaklasmaktan kaciniyorlarmis.Temel'in en iyi arkadasi Dursun Temel'in bu yaptigini duyunca sormuş:
- Yaw Temel, anladik sen Kanser oldun olecen, neden millete AIDS oldum diyon, bak herkesi bir korku sardi demis. Temel; - Yaw Tursun, oyle de oleceeezzz boyle de olecez, bari kariyi saglama alalim dedim. Bizim Temel ile Cemal bir gun luks bir otelin lobisinde harika bir hatun gorurler.Temel der ki, 'Ula Cemal, gidip bi bakayim, bu kadindan is cikar mi?' Temel yaklasir kadina, sorar : - 'Benimle bi yemek yemek ister misiniz ?' - 'Bahse girerim su kapidaki Mercedes sizin degil' - 'Degildir' - 'Soyle iyi durumda bir banka hesabiniz da yoktur sanirim' - 'Yoktur' - 'Karadeniz kiyilarinda soyle iki katli bir ciftlik eviniz de yoktur heralde' - 'Yoktur' - 'Hadi o zaman cek arabani!' Temel boynu bukuk doner Cemal'in yanina : - 'Ula Cemal, benim Limuzini sana versem Mersedesini bana verirsin?' - 'Veririm Temel'im' - 'Bi telefon etsem kendi bankamda bana hesap acarlar mi ?' - 'Acarlar Temel'im' - 'Tamam o da kolay da, heralde bizim peder ucuncu kati yikmama izin vermez' Savci, morgdaki uc ceseti incelemek uzere gelmisti.Birinci ceset siritiyordu. Savci nedenini sordu. "Milli piyangoda buyuk ikramiyeyi kazandi, sevincine dayanamadi, kalp krizi gecirdi ve oldu", dediler.Ikinci ceset de siritiyordu. Savci sordu; -Bu neden siritiyor? -Bunun da oglu dogmustu. Sevincten kalbine yenik dustu. diye acikladilar.Ucuncu ceset Temel'in komur halindeki cesediydi.O da siritiyordu. -Bu neden oldu?.diye sordu savci. -Efendim, buna yildirim carpti.dediler. -Peki neden siritiyor? -Fotografini cekiyorlar sanmis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Temel'le Dursun yine iddialaşmaya başlamışlardı. temel dursun'a:
- Ben yüzmetrelik bir platformdan bir bardak suya dalarım. dedi dursun ise temel'e: - Dalamazsın lan! dedi. Dalarsın dalamazsın derken olay iyice vahimleşti, temel sonunda yüz metrelik bir platforma çıktı ve dursun'a: - Hadi atlıyorum . dedi ve atladı. Tam bardağın üzerine gelmişti ki dursun şöyle diyerek bardağı çekti: - GEBER LAN ŞEREFSİZ!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Fadime ile Temel büyükada da dolaşıyorlarmış
Bir martı Temel`in kafasına pislemiş Fadime: -Temel git şu tuvaletten tuvalet kağıdı al Temel: -Gerek yoktir kuş çoktan uçup gittu Bir mecliste konuşulurken, Amerikalı : -biz mars'a gideceğiz, demiş. Alman : -biz yakıtsız giden otomobil üreteceğiz, demiş. Fransız : -atom bombasını etkisiz hale getirecek projelerimiz var, demiş. Bizim karadenizli de onlardan geri kalmamak için : -biz de güneşe gideceğiz, demiş. -güneşe gidemezsiniz, demişler. güneş yakar. Karadenizli gülümsemiş : -o kadar da enayi değiliz, tabi, demiş. akşam serinliğinde gideceğiz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() ahmet_eser
pazar ayininden sonra insanlar kiliseyi terketmeye başlar kapının iki yanında iki dilenci vardır birinin üzerinde ben çok iyi bir hristiyanım lütfen bana yardım edin diğerinin üzerinde bir yazı ben bir yahudiyim lütfen bana yardım edin herkezin hristiyan olana yardım ettiğini gören birisi yahudi olanın yanına gider ve bak dürüstlük her zaman iyi değildir sen de hristiyan olduğunu söyle sana da para versinler der bunun üzerine yahudi diğer dilenciye seslenir Hey salamon bak adam bize nasıl para kazanacağımızı öğretiyor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ahtisaari, AB'nin Türkiye'den üyelik ile ilgili istekleri konusunda da şu fıkrayı anlattı:
- AB kapısındaki ilk adaya soruyoruz, 'İlk atom bombası ne zaman atıldı?' - '1945 yılında...' - Tamam bildiniz, içeri buyurun. - İkinci adaya soruyoruz, 'İlk atom bombası nereye atıldı?' - 'Hiroşima'ya...' - Tamam siz de bildiniz, içeri buyurun. - Türkiye'ye soruyoruz, 'Atom bombasının atıldığı Hiroşima'da kaç kişi öldü ve ölenlerin isimlerini alfabetik sırayla söyleyiniz...'. Ahtisaari'nin anlattığı bu fıkra salondaki 400 dinleyici tarafından uzun süre alkışlandı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Al_Pacino____
Temel, çocuk kacirip fidye istemege karar vermis. Sehrin büyük bir parkinda çocugun birini gözüne kestirmis. Once bir not yazmis; "Cocugunu kaçırdim.Bunu yaptigim icin uzgunum ama kusura bakma cunku gercekten paraya ihtiyacim var.Yarin sabah saat 7'de falanca parktaki filanca agacin altina bir siyah cantada 5 milyar getir. Imza: Laz." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|