![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12102
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adamin birisi tavuklardan korkmaktadir. Yakinlari adami bir psikologa ***ürüler. Doktor sebebi ögrenir. Adam kendisini misir tanesi zannetmektedir. Doktor adami ikna etmek için bir-kaç seans düzenler. Sonunda adami misir tanesi olmadigina ikna eder.
Adam: "Misir tanesi olmadigimi ve insan oldugumu anladim doktor bey" der. - "Ama bunu tavuklar da biliyor mu? Sen bir de onlara anlat..." |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Delikanlı sevgilisini aksam eve bırakır.Evin önünde masum bir
fısıltıdan sonra ateşlenir.Bir elini duvara dayayarak - "Beni bir öper misin".. Kız: - "Deli misin evin önünde annemler görür" der.. Erkek: "Ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni çok seviyorum... Kız: - "Ben de seni ama olmaz..." Erkek çok ateşli tabi devamlı ısrar eder. Bir ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi belirir. Küçük kız: - "Babam diyor ki öpecekse öpsün, gerekirse ben öpecekmişim, o da olmazsa kendisi gelecekmiş ama o kapıdaki yerden bitmeye söyle elini Diyafon düğmesinden çeksin dedi'' |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbullu Asker... > >Askerde İstanbul'lu bir arkadaş acemiliği tamamlamış, kura çekiyor.. > > >Elini torbaya daldırmış, bir kağıt seçmiş. >Komutan: >- Bu mu oğlum? >Asker: >- Hayır komutanım ben Sarıyer'liyim ve sarıyer orduevini istiyorum. İçime >doğdu bu kura İstanbul ama Sarıyer değil.. > > >Demiş ve kağıdı açmadan torbaya atmış. Karıştırmış, karıştırmış ve bi kağıt >çıkartmış. > > >Komutan: >- Evladım bu mudur? > >Asker: >-Evet komutanım budur.. Kesin hissettim bu sarıyer orduevi... > > >Komutan kağıdı açmış ve..... >-Evladım Sarıyı tutturdun da Kamışı nerene sokacaksın bilemiyecem... > >KARS SARIKAMIŞ çıktı |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekçesi ile açıklamış: -
"Sayın hakim, çocuğun bende kalmasını istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım." Hakim kocaya sormuş: - "Karınızı duydunuz. Bir diyeceğiniz var mı?" Adam "Var tabii" demiş ve anlatmış: - "Sayın hakim. Farzedelim ki canınız bir kutu soğuk kola istedi. Makineye parayı attınız ve kola geldi. Şimdi bu kola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mı?" Hakim sekreterine dönmüş: - "Yaz kızım. Çocuk babada kalacaktır..." |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biri 95 yaşında biri 92 yaşında karıkoca, boşanmak için hakimin
karşısına çıkmış. Hakim üzülmüş, "yapmayın ya" demiş "yetmiş yıllık evlisiniz niye boşanacaksınız?"... "yok" demiş "adam biz çoktan boşanmaya karar verdikte çocuklar etkilenmesin diye, Ölmelerini bekledik |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alman Fransızbrde Temel'i 7 yıl boyunca uzaya gonderceklermiş almana sormuşlar:
7 yıl yetecek kadar ne istersin diye. alman "şarap isterim demiş" fransıza sormuşlar"dünyanın en gzel mankenlerini isterim"demiş Temele sormuşlar "sigara" demiş"ama samsun olsun bizim memleketin sigarasıdır" demiş. 7 yıl sonra once almanın uzay gemısı gelmıs kapıyı acmıslar alman mayışmış şişeler yerlerde yuvarlanıyo. Fransız gelmiş etraf coluk çocuk kaynıyo. Temelin gemi gelmiş kapıyı açar açmaz Temel ilk gördüğü adama saldırmış "ulan"demiş "ateş verin ateş". |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Amerika'da koyu dindar dört kadın, bir yandan kahve içiyorlar, bir yandan
sohbet ediyorlardı. Birinci kadın, oğlundan söz açtı: - Benim oğlum rahiptir. Bir topluluğa girdiğinde onu gören herkes kendisine 'Peder' der." İkinci kadın da kendi oğlundan söz etti: - Benim oğlum ise papazdır. Bir topluluğa girdiğinde onu gören herkes kendisine 'Aziz Peder' der." Üçüncü kadın da oğluyla övündü: - Benim oğlum ise kardinaldir. Bir topluluğa girdiğinde onu gören herkes kendisine 'Yüce Aziz' der." Üç kadın oğullarıyla övünmelerini bitirdikten sonra, dördüncü kadını dinlemeye hazır olduklarını belirtmek için gözlerini ona dikerler ve beklerler. Fakat dördüncü kadın konuşmaz ve büyük bir keyifle kahvesini yudumlar. İlk üç kadın bir müddet sonra dayanamayıp hep bir ağızdan sorarlar: - Ya senin oğlun? Sen de bahsetsene oğlundan!" Dördüncü kadın, kahvesinden son yudumunu aldıktan sonra ağır ağır konuşarak oğlunu anlatmaya başlar: - Benim oğlum, 1.95 boyunda, dalgalı siyah saçlı, yeşil gözlü, geniş omuzlu, atletik yapılı, son derece şık giyinen ve 29 yaşında olmasına karşın çok zengin bir kişidir. Bir topluluğa girdiğinde onu gören tüm kadınlar birbirlerinin kulaklarına eğilirler ve 'Aman Tanrım' derler... |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamin lastigi tam akilhastanesinin önünde patlamiş, kaldirima ancak yanaşabilmiş. Sonraki işlem malum* Kriko, stepne, bijon anahtari derken,
birde bunlarin yanina talihsizlik eklenince, söktügü 4 adet bijon yuvarlanip yagmur mazgalina düşer. Mazgal açilir gibi, bijonlar görünür gibi degil! Talihsiz sürücü bir sagina bakar, bir soluna bakar, çaresiz duygular içinde kaderiyle başbaşa, kaldirima çöker.Olayi en başindan beri akilhastanesinin demir parmaklikli penceresinden izleyen bir deli, çaresiz adamin halini bir süre daha aciyarak izledikten sonra seslenir; - Ulan salaaak! Sen ne yapiyorsun orda öyle? - Sorma birader, lastik patladi ve degiştirirken bijonlari mazgala düşürdüm. - Düşündügün şeye bak! Sök öbür lastiklerden birer tane. Sök hepsi 3 bijonlu olsun. Adam bir lastiklere bakar birde deliye ve hemen işe girişir. Her şeyi tamamlayip bagaj kapagini kapatan sürücünün akli deliye takilir. Arabasina binmeden evvel döner dikkatli dikkatli adama bakar. Akil hastanesindeki adama seslenir: - Senin ne işin var akilhastanesinde? diye sorar - Biz burada delilikten yatiyoruz kardeşim, salakliktan degil. |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uçağın havalanmasını beklerken adamın yanında oturan diğer yolcu, adama dönmüş ve
- Biliyor musunuz, bir yerde okumuştum eğer yolculuk esnasında yanınızdaki ile sohbet ederseniz, seyahat süresi daha kısa geliyormuş insana. Kucağındaki kitabı okumak üzere yeni açmış adam, kitabı yavaşça Kapatmış ve adama; -Hangi konuda sohbet etmek istersiniz? - Bilmem ki, nükleer enerji konusunda konuşmak ister misiniz? - Olabilir,bu ilginç bir konu olabilir ancak nükleer enerji konusuna girmeden önce size başka bir soru sorayım. Bir at, bir inek ve bir keçi, üçü de ot yiyerek beslenmelerine rağmen, keçi misket şeklinde, inek sıvı şeklinde, at ise kurutulmuş ot şeklinde dışkılar. Sizce neden? Sohbet etmek isteyen adam, hayretle bakmış; - Hiçbir şey aklıma gelmiyor, bilmiyorum. Kitabını okumak steyen adam; - Hiç bir bok hakkında bilgin yoksa ne demeye nükleer enerji konusunda sohbet etmek istedin. |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün savcı, morga gelen cesetlere bakmış. Birinci ceset
sırıtıyormuş, -Niye bu sırıtıyor? diye sormuş. Ordakiler de: -Lotoda 6 bildi sevinirken kalpten gitti, demişler. İkinciyi açmışlar o da sırıtıyomuş, -Niye bu da sırıtıyor? diye sormuş savcı. Ordakiler de: -30 yıl sonra 1 trilyonluk iddiayı kazandı, sırıtırken gitti!, demişler. Sıra Temel'in cesedine gelmiş, açmışlar kömür gibi sırıtan bir ceset çıkmış. Savcı sormuş: -Bu niye böyle diye.. Ordakiler de: -Aslında onu yıldırım çarpmış ama o fotoğraf çekiliyor sanmış, poz vermiş. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|