![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8787
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim Gökyüzümsün
Benim en değerli armağanımsın Benim en duygusal anımsın Benim ilham kaynağımsın Benim bahar ateşimsin Benim nadir bulunan mücevherimsin Benim enerjimsin Benim güneşimsin Benim yaGmurumsun.. Sen Benim iCin heRseysin.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana Gel Demek
yumruk sıkmak / kavga vermektir / sana gel demek... Sıkıca bir parka giymektir Sana gel demek Soğuk kuytular inadına Yumruk sıkmak Kavga vermektir Kime , neye , neden , niçin Sualler takılı kalırken gökyüzünde Gözü kapalı adımlar atmak Namlu namlu vurulmak Ölümsüzlük şarabını kanmaktır Yağmurları ıslatmaktır Sana gel demek Yağmur sineye düşende gel... Yürek hayta hayta çoşanda gel... Nikotinsiz *******i aşındırmaktır Sana gel demek Pranga tutsaklığına başkaldırı İsyanın i - sidir sana gel demek Sevdanın tamamı Köz körüklemek Yangın yeri acıları boğmaktır Yangınım İstanbul ‘u saranda gel... İstanbul yangınıma gül verende gel... Uykularım bölük pörçük En hayırlı rüyalara dalmaktır Sana gel demek Kucaklamak bütün çocuklarını dünyanın Irgat teri akması ak alından Bahar vuslatıdır Gül yüzün geceme değende gel... Gülmeler kurşun olup yağanda gel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi kelebekte doğar
Kelebek umut kokan kasımpatıda Kasımpatı, uzakları süzen kısık gözlerde doğar Ve o gözler, bir sonbahar rüzgarında savrulan gözyaşında.. İşte sen benim ilk gözyaşımsın, Kelebeğin kanatları kadar hafif, Kasımpatı yaprakları kadar temiz Ve uzakları bekleyen gözler kadar ümitli.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seninle yaşlanmak istiyorum. Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyım istiyorum. Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.
Yaşayalım kı, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Sen çok dertlenip, içip, arkadaşlarınla eve gelmelisin. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi. Yaşayalım ki, paramız olunca sevinelim. Güzel günlerimizi, evimizde, bır şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız. Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek... Böylece yaşamalıyız işte. Sonra çocuğumuz olmalı, düşünsene, senin ve benim olan bir canlı. *******i ağladıkça sırayla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Ve ben söylenerek sıranı almalıyım. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız. Zaman su gibi akıp giderken, herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı. Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden. Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı. Saçlara düşünce aklar ya da gidince aklar, çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehırden. Kavgasız, her sabah gürültüyle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz. *******i balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız. Eve gelip, benden kahve istemelisin. Çocuklar gelmeli zıyaretimize, geçmışteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız... Öyle sevmelisin ki beni, bu yazdıklarım korkutmamalı seni. Tebessümler açtırmalı yüzünde. Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde, birbirimizi sevmenin gururu olmalı \"herşeyde\". |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ama sen gönlüme sevadanın adını yazmıştın
ßen aşkına tutulmuş bir deli candım Sen gönlüme sevdanın adını yazdın ßen aşkına tutulmuş seni ararım. SENİ SEVİYORUM.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() TUT Kİ
tut ki ölmüşüm adını bilmedik taşra kentlerinde geleceksin diye apaçık kalmış gözlerim seni sevmekten belki seni beklemekten tut ki ölmüşüm adını sayıklamışım sokak lambalarına köşebaşlarında haykırmışım aşkımı gecenin karanlığına seni düşünmekten bekli yaşamaktan tut ki ölmüşüm.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahar kokusu ve sen...
Seninle başlıyor her mutlu gün Seninle sürüyor, seninle bitiyor İşte o zaman meydan okuyorum İntikam alıyorum boğucu, Ruhsuz, sinsi karanlıktan. Bile bile günbatımı *******in Hesap soracağını benden, Seviyorum seni, seviyorum iste... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Denizlerin Mavi derinliklerine,
Doğanın bütün yeşilliğine, Gökyüzünün sessiz güzelliğine, Dünyanın tam orta yerine; Sevgimizi yazarım! Seni SeviyOrum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutmanın dibine vuruyorum *******de
******* yasta.. ******* beni soruyor alaca şafaklara kadar ******* telaşta.. Sen yoksun ,unutmanın acımasız sularına açılıyorum Yaralarıma sarılıyor pervasız gülüşlerin Bırak da git insafsız! Al gözlerimi,al hala seni söyleyen sözlerimi Ellerimin arkasına saklanarak yaşarken “unutamam” deme bana! “sensizliği bilmezsin “ hiç!… ben “sensizliği” biliyorum yetmez mi? Yıllar geçsin sen masal ol diye inlerken Varlığını kalp atışlarımın cenderesinde eritirken “kolaysa sen yok say” deme bana git! İstememenin necesidir bu? Ne dersem gidersin? Ne yaparsam bırakır bu can seni Git Allahaşkına! Sevenlerin aşkına! Hatıralar aşkına! Git de nefes alayım.. Git de rahat öleyim.. Gözüm gözlerine takılmasın.. Sözlerimle küllendirdiğim bu ateş bir daha yakılmasın.. Git.. Utanmanın eteklerine uzanıyorum *******de ******* aşkta.. ******* seni soruyorlar her yerde ******* yalvarışta.. Git(me) Gidişine adanmış kelimeler aşkına Solugunun her zerresine olan aşkım uğruna.. Git(me).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir tek sözün yeter,
Beni mutlu etmeye. Tek bir sözün yeter, Yüreğimi dağlamaya. Sen hep yüreğimi, Dağlamayı seçiyorsun. Yetmedi mi ağlattığın? Yetmedi mi seninleyken, Sensizliği yaşattığın? Elindeki ucu kor, Demir çubuğun Bir çiçeğe dönüşeceğine dair Ümidim kalmadı artık. Her seferinde biraz daha Derine saplıyorsun. Ama dikkatli ol! Yüreğimin en derininde Sen varsın. Korkuyorum, birgün Kendinide yakacaksın... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|