![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8788
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben sana mecburum
Denizlerin dalgası gibi Kıyıya vurmaya mecburum Gelip gider ya hani Esen rüzgarlar Yelinde sağa sola savrulmaya mecburum Bir bulut belirir gök yüzünde Ben güneşte kalmışım Gölgende durmaya mecburum Bir güneş doğar pencereme Uyur uykumdan uyandırır Yüzümü sana dönmüşüm sana gülümsemeye mecburum Gönül kapımı sana açmışım Gönül odamda sen varsın Bu gönül sana tutsak ben sana mecburum. Uzaklıkları gözlerimi kapayıp yok etmişim Günaydın deyişlerin hasretlik olmuş Ben her şeyimle sana mecburum. Ben sana mecburum Yaşarken doyamadığım dünyada Ölümüne sana mecburum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Özlemenin Kitabını Yazıyorum
seni sevmenin kitabını yazabilirdim oysa gönlümdeki sözcükleri dökebilsem kağıda iki ırmak gibi içime akan gözlerini ılık bir meltem gibi yüzüme vuran dalgalı saçlarını her okşayışımı içimi eriten ılık nefesini anlatabilsem dökebilsem kağıtlara isyan etmese kalem yokluk göstermese mürekkep içimdeki yansımasını kıskanmasa anlatabilse sözcükler oysa ben kalbimle sözcükler arasında anlatamadan derdimi ölüp ölüp diriliyorum seni sevmek özlemek özlemek ölmek mi, bilmiyorum ölümle hayat varlıkla yokluk arası bir şey kalbimde hep yeşeren ama bir türlü başaklarını yükseltemeyen çorak topraklar gibi bir kırabilse kabuğunu bir dökebilse içindekini nasıl dirildiğine sende şaşarsın şaşarsın valla. hayret ,seni sevmenin kitabını yazacaktım bir baktım seni özlemenin kitabını yazıyorum dokunamamanın acısını duyuyorum yüreğimde bedenimde kanım donuyor sensiz hiç bu kadar aciz olmadı hiç bu kadar çaresiz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir oyun oynayalım senle.
Adı “hasret” olsun. Ben seni özleyeyim. Sen ise kendini özlet. Ben seni düşüneyim. Sense beni. Derler ya özlem iyidir. Sevgiyi perçinler diye... Bizde perçinleyelim sevgimizi… Bitmeyen hikayemize biraz da buram buram hasret kokusu girsin. Ben sana yazılar yazayım. Sende bana “canım” de. Ben burada şarkı çalayım Sen beni hatırla. Git. Git… Ama döneceğim diye söz ver. Sevmek üç günlük acıya da katlanmak demektir. Ben eğer sabredemeyecek kadar sevmiyorsam bırak beni. Şimdi git. Özlet kendini. Ağırdan sat. Geldiğinde sımsıkı sarılayım sana. Gözlerinin içine saatlerce bakayım. Git. Özlet kendini. O kadar özlet ki yokluğunda geçen her dakikama bir isim koyayım. Adı ise hasret olsun. Buram buram koksun. Adı hasret olsun… |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BEN HALA SENİ SEVİYORUM!!!
Bu günlerde yine seni düşünüyorum yanlız ıssız çaresiz *******de seni düşünüyorum sessiz çığlıkların arasında, kalbim senin için çarparken içimden seni seviyorum diye haykırmak geliyor ! ama olmuyor ben yinede seni seviyorum haykıramasamda çığlık çığlığa bir kagıt parçasına duvara haykırıyorum aşkımı seni düşünüyorum hep *******de belki hayalin yanlızlığıma faydası olur belki hayalinle gelirsin diye belki seni HAYALİNLE unuturum diye ama ne mümkün gözümden uzaksında gönlümden olmuyorsun çıkmıyorsun aklımdan , hani istemiyorumda çıkmanı bir ümitle bekliyorum hani göçüp gitmeden bir kez olsun sevgiyle BEN hala yanlızım buralarda hala yogun duygularım hala karanlıktayım doğmasını bekliyorum güneşin uykusuz *******e inat düşünüyorum ve ben hala SENİ SEVİYORUM!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zamanin gözleri yaslıydı, galiba sensizlige on vardı
Belki de yanlis hatırlıyorum, sensizligi yirmi geciyor da olabilir Neticede sen yoktun, yine küskün, yine hayata dargındın Her zamanki yerimden seyrettim bahceyi, agaclari, gökleri Sana selam yolladim kuşlarla, bilmiyorum acaba ulastı mı? Kuşlar ulastiramazsa bile, yagmur muhakkak ulastirir dedim Ezgiler mirildandim, solan ciceklerin cürümüs gövdelerini seyrettim Bir demet hüzün ismarladim kendime, sustum, düsündüm Zaman, her zamanki gibi gözyaslarini akitti yüregime Gökler gürlemedi, bulutlar kararmadi, sade çiğseler yağdı üzerime Bir seyler kayboluyordu, ellerimle tutamadigim bir seyler kayiyordu Sana dair olan herseyin beline ölüm sariliyor, sen ölüm oluyordun Zaman sensizlige gebeydi ve kainat zorlu bir kayipin habercisiydi Dinliyordum, kalb ile beynin arasindaki uzun mesafeye oturmus Sessizligin anlattigi seni, elleri avuclarindaki ölümü dinliyordum Sır tutmak zor, sır tutmak agırdı... Bakamıyordum, geri dönüp gözlerininin içindeki ölüme bakamiyordum Biliyorum artik çiğselemiyordu, yagmurlar yerini sağnağa birakmisti Şimdi cok iyi hatirliyorum, zaman sensizlige on vardi Kalbimin saati coktan durmus, bende de vakit sonbahardı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçimden kopup gelen bir korkuydu sana aşık olmak.
Dalgalarına kapılıp sürüklenmek bir sal gibi ufka doğru. Bu yüzden *******e gizlerdim gözlerinin eşsiz ışıltısını. *******i dizelere gizlerdim sonra. Saçlarından yola çıkardım sessizce. Uzun ve yorucu bir yolculuk olurdu parmaklarıma. Yumuşak dokunuşlarda alevlenirdi dudakların. Dudakların İzmir Dudakların İstanbul Dudakların içimi ısıtan bir masaldı annemden dinlediğim. Bütün bir gün seni seyredebilirdim. Gözlerin gözlerimde yankılanırdı. Gözlerim sessiz çığlıklarla gözbebeklerine koşardı. Kaybolurdum. Her defasında çekip çıkarırdın beni acının derinleştirdiği dipsiz kuyulardan. Beni "SENİNleştirirdin". Dudakların ateş,dudakların volkan gibi yakardı. Ruhum yükselmek isterken ölüme, her defasında beni çeker alırdın. Dudakların alırdı beni,gözlerin alırdı. Benliğim olurdun. Yüreğim olurdun. Gökyüzünden bir parçaydın sen. En güzel maviden kesip almıştım seni. O günden beri sonsuzmuş gibi meydan okuyup her kıyamete, dilek yerine seni tutmuştum yıldız geçişlerinde. Her seni dilediğimde daha çok senin olmuştum. Uzaklardan,nehirlerden bir şarkı mırıldanıyor yalnızlık... Soğuk *******den biri Soğuk ve sensizlik dolu Saçların,ellerin yok yanımda Sensiz ölüm gibiyim... Gözlerinin dokunduğu her yer acıyor bebeğim. Biliyorsun sensin silemediğim aklımın en uzak köşelerinden. Sen gittin ve mutluluk ta kalktı tedavülden. İçimde öldüğün günden beri ******* uzun *******, sonsuz düşler Ayrılan ve bir daha hiç birleşmeyen eller Bir gece "küçük bir hikayeyle biten" Ölümsüz sandığımız sevişmeler *******den biri Bir son daha istiyor Tanrılar uzaklardan bir son daha Kurban aranıyor sonsuzluğa... Gökyüzünden bir yıldız kayıyor Dere kıyısındaki taşlar parıldıyor Ve her gece bir yıldız Bir ayrılık Bir yıldız Bir ayrılık Kaçamadım sensizliğimden, bu son dansın olsun bensiz... Ve Bu son şiirim olsun sensiz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Koştum...
Delicesine,yetişircesine, Dişimi tırnağıma takıp,tüm engelleri aşıp,sana gelircesine Sana koştum... Oysa taşlar bile durup durup önüme çıkıyordu.Her köşede biri ket vurmak için beni bekliyordu. İnanırmısın...rüzgar bile esmiyordu! Koştum... Sonuç?...yok Sebep?...hiç bilinmedi Zaten aşk delilik değil miydi? Bunca sene yanlış mı öğretildim? Gözünü karartıp saçma bi cesaret katmaktı hayata,durup dururken gülmekti,ağlamaktı,sabahlara kadar uyur-uyanır dolanmak evin içinde,her şarkıdan satırlar ezberlemek,uygun sözleri benimsemek...ve bitmez sanmak herşeyi,gitmez sanmak sevdiğini... Yine de koştum... Dur desem ne farkederdi? Gitmezmiydi? Gözleri birdaha bedenimin herhangi ücra bir köşesine değmezmiydi? Peki bu gidiş,onca gözyaşıma değer miydi? Ardınsıra takılıkaldı gözlerim Çekemedim önce.. Alışık değildim vedasız gidişlere Dağıldım,parçalandım hücrelerime Yaş döktüm,kan döktüm gözlerimden...içimden! Neye,kime hiç düşünmeden Belki ben sana hiç koşmadım Belki ben sana hiç ağlamadım Ne bileyim... Belki sen bana hiç aşık olmadın Sen giderken bir elvedaya razıyken Artık tüm gelişlerine yabancıyım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne şiirlerim oldu...
Ne duygular aktı satırlara... Hep sen dolu, çoğunlukla sana sevdalar biriktiren Bazen de hüzün dolu,karamsarlıklara teslim olmuş Ne şiirlerim oldu... Hepsine güzellik kattın Güzelliğini anlatmamda kelimeler yetersiz kalmıştı her zaman Gülüşünü,masum yüzünü,sevimliliğini nasıl anlatabilirim ki zaten Bu belki de hayranlıktı... Bir de keşke tanıyabilsem seni Güzel,masum yüreğini anlatabilsem şiirlerimde.. Bilmiyorum, okuyor musun şiirlerimi? Okuduğuna dair umudum var Belki ben uyduruyorum; Belki de okumanı istediğimden bu umudum. Ne hüzünlü *******im oldu ama hepsi senle doluydu Bilmem senin de aklına geldiğim oldu mu? Bir şeyi bilmemek ne kadar kötü Aslında bilmemekten daha zor olan öğrenememek. Ama unutma ki; Sen duymuyorsun diye sesim yok olmaz Sen görmüyorsun diye gözlerim rengini yitirmez Sen bilmiyorsun diye duygularım kaybolmaz Ama hoşlanmıyorsan hiçbir şey yapılamaz Çünkü göz,burun,yüz,tip değişmez Zevkler de herkes özgürdür, zorlanamaz. Ve inanmıyorsan sevgime de ve bana da, hiçbir şey yapılamaz En çok acı çektiren bu olur bana, Ne sevmemen, ne hoşlanmaman bu kadar acıtmaz yüreğimi! Sessizliğimin son sesiydi bu İkinci bir emre kadar sessizliğim susmuştur Ama bu susuş sana hayran bir susuştur Bir gün, gözlerim gözlerindeyken gerçekleri öğreneceğiz ikimiz de. İnanıyorum,istiyorum,umuyorum,hayal ediyorum... Bu hayalle yaşayacağım belki karanlıkta,belki hüzünlü ama olabildiğine sevdalı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne şiirlerim oldu...
Ne duygular aktı satırlara... Hep sen dolu, çoğunlukla sana sevdalar biriktiren Bazen de hüzün dolu,karamsarlıklara teslim olmuş Ne şiirlerim oldu... Hepsine güzellik kattın Güzelliğini anlatmamda kelimeler yetersiz kalmıştı her zaman Gülüşünü,masum yüzünü,sevimliliğini nasıl anlatabilirim ki zaten Bu belki de hayranlıktı... Bir de keşke tanıyabilsem seni Güzel,masum yüreğini anlatabilsem şiirlerimde.. Bilmiyorum, okuyor musun şiirlerimi? Okuduğuna dair umudum var Belki ben uyduruyorum; Belki de okumanı istediğimden bu umudum. Ne hüzünlü *******im oldu ama hepsi senle doluydu Bilmem senin de aklına geldiğim oldu mu? Bir şeyi bilmemek ne kadar kötü Aslında bilmemekten daha zor olan öğrenememek. Ama unutma ki; Sen duymuyorsun diye sesim yok olmaz Sen görmüyorsun diye gözlerim rengini yitirmez Sen bilmiyorsun diye duygularım kaybolmaz Ama hoşlanmıyorsan hiçbir şey yapılamaz Çünkü göz,burun,yüz,tip değişmez Zevkler de herkes özgürdür, zorlanamaz. Ve inanmıyorsan sevgime de ve bana da, hiçbir şey yapılamaz En çok acı çektiren bu olur bana, Ne sevmemen, ne hoşlanmaman bu kadar acıtmaz yüreğimi! Sessizliğimin son sesiydi bu İkinci bir emre kadar sessizliğim susmuştur Ama bu susuş sana hayran bir susuştur Bir gün, gözlerim gözlerindeyken gerçekleri öğreneceğiz ikimiz de. İnanıyorum,istiyorum,umuyorum,hayal ediyorum... Bu hayalle yaşayacağım belki karanlıkta,belki hüzünlü ama olabildiğine sevdalı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kararlıydım...
Sırt çantam bir hayli ağırlaşmıştı.. Geçmişin yükü olsa gerek... Kararlıydım... Kaç kırık kalp sığdırmıştım acaba çantama.. Kaç göz koymuştum üzeri yaşlı.. Hangi isimler üst üste gelmişti bilmiyorum... Kararlıydım... El yordamı ile doldurdum hepsini,bir kez daha görmek istemiyordum.. Karşı karşıya gelmek, geçmişe dair ne varsa hayatımda... Kararlıydım... Arkama bakıp,gözlerim nemli acı çekmekten bıkmıştım artık.. Hele birde ayaklarımın önüne bembeyaz bir sayfa serilmişken... Kararlıydım... Koşar adım uzun bir mesafe katettim.. Kaç bina,kaç cadde, kaç yürek geçtim.. Kaç dem bıraktım kim bilir... Kararlıydım... Geçmişimi dalga dalga başka bir kıyıya vuracak olan denizin kokusu çoktan nefesime karışmıştı... Kararlıydım... Eskiye dönüp ona zincirlenmektense sil baştan yazacaktım geçmişimi,yeni bir sayfaya... Kararlıydım... Liman,iskele siz ne derseniz deyin,hayat çizgimin üstünde yürüyordum.. Sona doğru olan her adım,kalbimde ayak izleri bırakıyordu... Kararlıydım... Onları da bir kerede söktüm aldım yüreğimden.. Artık onlar da elimde son yolculuklarına uğurlanacaklardı... Kararlıydım... Ufuk çizgisi ilk kez bu kadar anlam yüklü geldi bana... Kararlıydım... Artık geçmişimin ufuk çizgisi ben,benim ufuk çizgim de o olacaktı.. Hep uzaklardan "merhaba" diyecektik.. O da anlaşılırsa... Kararlıydım... Düşünmeme dahi fırsat vermeden,adımlarımın son bulduğu yerde savurdum sırt çantamı ,ayak izlerimi dalgaların içine... Kararlıydım... Dalgalardan biri usulca fısıldadı kulağıma.. "Nereye kadar sürükleyelim" diye... Kararlıydım... Dalga dedim ;"Ufuk çizgim olana kadar sürükle gitsin"... Ve beyaz sayfam.. Geçmişimi tek yönlü bir yola ittim.. Sadece gidiş olan... Dönüşü olmayan...! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|