![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2560
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düğünüme Beklerim
Ve birde davetiye çıktı zarfın içinden Dışarıya attım kendimi,karanlığın göbeğine Yürümeye başladım Akan gözyaşlarım ve ben sadece ben Hiç bir şeyin değeri yoktu artık Bir müddet yürüdükten sonra Beyaz bir inci tanesi buldum Işık gibi parlamıştı önümde Onu aldım ve geri döndüm İnci tanesine bakarak ağlıyordum Ona her şeyi anlatmaya başladım Seni kaybettiğim gün bulmuştum onu Seni gördüm sanki onun ışığında İnci tanem deyip deyip ağladım Sensiz ağartım simsiyah saçalarımı V e her beyaz tel sensizliğime Bir darbe daha vurdu Ve tek tesellim beyaz inci tanemdi.
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Duman
Bir dumanla dolmuş dünya Boğucu bir duman El yazması bir kitapta Bir hikaye okudum: Bakırcılar bir zaman Bir koca kazan yaptılar. Bakırcılar gece oldu, evlerine gittiler kazan kaldı dükkanda Sabah ola, aşlar pişe Sabah ola, o da gide Bakırcılar gittiler Kazan kaldı dükkanda. Kazan bekler Saatler geçer gece Bir büyücü gelir girer içeri Çalıp gider bu kazanı gizlice. Issız bir dağ başında Ateş yakar büyücü Yanma ateşim yanma Ateşin elinde mi? İçinde tılsımlı su Kazanım kaynama Kazanın elinde mi? Şeytan gelir, sorar Kaynattığın kazana Açlık, ölüm kattın mı? Kattım. Fitne, fesat attın mı? Attım. Kazan kaynar Kaynadıkça kara kara Bir duman çıkar Duman gider dağlara. Karşı yatan yüce dağlar Eğilin de duman geçe! Dağlar saf, çocuk gibi Kötülük olduğun ne bile? Dağlardan esen rüzgar Dumanı iletin hele! Rüzgar saf, çocuk gibi Kötülük olduğun ne bile? Duman aşar dağları Azar azar Şehirlere, köylere Duman uzar. Odalara, evlere Duman sızar, Gören gözler görmez olur Duman girer kıvrıla kıvrıla İnsanların kalplerine kadar. Göz gözü görmüyor bu zamanda Bu dumanı yok etmenin çaresi Kitap yazmıyor.
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dumduma
Işıklar, ışıklar, ışıklar Geceyi aydınlatan, karanlığı boğan ışıklar. Işıklar altında, ışıkların boğduğu karanlıklarda yaşananlar, yaşanamayanlar. Sürer gider, başka, başka hikâyeler her bir ışığın aydınlattığı her bir köşede, her bir ışığın gölgeleyip boğduğu karanlıkta kalan her bir köşede. Neşenin hikâyesi, sevincin hikâyesi, boş vermişliğin hikâyesi kimi zaman. Hüznün hikâyesi, acının, hasretin hikâyesi, türlü aşkların hikâyesi, kör olası yokluğun hikâyesi… İşte böyle sürer gider bu koca metropolün masalı, parıltılı ışıklar altında *******i, bir varmış, bir yokmuş… Gündüzünü sorarsan, o ayrı bir hikaye, geceyi unutturan. Kim kime, Dumduma…
![]() |
#4 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dün Gece
Dün gece mazide kalan güzel günlerimizin Belkide tek şahidi siyah beyaz fotoğlaflara bakarak Seni soludum yine yüreğimin en derinlerinde Ağlamak bilmeyen gözlerimden Boşalırcasına yaşlar akarken ! O gecenin karanlığında aydınlık yüzünü Dudaklarını ve masum gülümseyişini aradım Ve yine ay yoktu dün gece hilal vardı Ama benim hilalim yoktu sen yoktun Benim sende kaybolduğum gibi Sende bir gece vakti kaybolmuştun Sonsuzluğun derinliklerinde Geride ebediyete dek ağlayacak gözler bırakarak !
![]() |
#5 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dün Gece
Dolaştım dün gece, şehrin tüm sokaklarını, Dolaştım adım adım... Eski günleri aradım her adımda Seni bulacağımı sandım her sokak başında Çıkarsın sanıyordum bir ümit karşıma, Gülersin diye bekledim o yosun gözlerinle. Gecemin karanlığını aydınlatmanı bekledim hep Senin yerine boş ve karanlık sokaklar çıktı karşıma... Yoldaki taşlara döktüm içimi, Yıldızları, ayı, boş sokakları seyrettim senin yerine. Yolları suladım gözyaşlarımla Seni ararken dün gece.
![]() |
#6 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dün Gece
Yürüdüm dün gece, bilmeden yürüdüm Anlamsız düşünceler, amaçsız adımlar eşliğinde Etrafa öbeklenmiş karmaşık sesler gibi Uğultuda rol verilmiş gibi yürüdüm. Yürüdüm dün gece, öylesine yürüdüm Hedeften sapmış bir ok gibi Kıyıya vuran dalga misali yürüdüm Çarpa çarpa, sağa sola ve anlamsızca.
![]() |
#7 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dün Gece
Dün gece ansızın girdin rüyama Seninle dolaştım uçsuz kayalarda Ellerin elimde yalvardım Allaha Ne olursun bitmesin bu rüya. Dün gece ansızın girdin rüyama Hayalinle süsledim boş duvarları Gözlerin aydınlattı karanlık odamı Yalvardım Allaha bitmesin bu rüya. Dün gece ansızın girdin rüyama Sıcak bir dudak dokundu soğuk yanağıma Seninle göz göze geldiğim o anda Allah yalvardım ne olursun bitmesin bu rüya
![]() |
#8 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dün Gece
İçimde sıkıntı,gözümde yaş, Kalbimde sızı,sabah ayazında ellerimde çiğ tanesi, Tenimde ter ,saçlarımda ürperti oldun dün gece. Ellerimde çiğ tanesiydin tutamadım erirsin diye, İçimde sıkıntıydın atamadım,gidersin diye, Tenimde ter oldun silemedim,kurursun diye, Kalbimde çarpıntıydın,durduramadım.....ölürsün diye.
![]() |
#9 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dün Hiç Gelmedi Zaten/ Anlamadım
Gün döndü bugün / nasılsa karlar pembe Uyuyan gecenin korkusuz sabahı geldi Yüreğim uçsuz bozkırlarda dolanır Bir tebessüm eksik gözlerinde / duyarım Sözlerin zihnime yazıldığı an, her an Kimsesiz kendimin benliği ağlaşır sessizce Bir söz var, bir sözün var / yakaladım Parmağınla devşirdiğin kızarmış narın Acımsı tadı yayılır dilimin ucuna / yanarım Dedim ya, ahengi yok kumsaldaki gölgenin Kıyıya vuran dalganın ötesi deniz, ötesi aşkım Narin balıkların küçük ağızları sayıklar seni-beni Gündüz düşü görmedim, gece düşüyüz ikimiz birden Zamanlar ayartır kimliğimi, rüzgara diklenir gün boyu Unuttum yarını, dün hiç gelmedi zaten / anladım
![]() |
#10 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dün Sabaha Karşı
Dün sabaha karşı kendimle konuştum Ben hep kendime çıkan bir yokuştum Yokuşun başında bir düşman vardı Onu vurmaya gittim kendimle vuruştum
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|