![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4240
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Meçhule Gidenin Ardından
Yağmur gözyaşlarımı saklıyor, Sanırını gecenin koyu karanlığında Beni sadece sabahçı kahveleri bekliyor. Yürüdün sonsuza, Yelken açtın bilinmeze "Bekle" dedin döneceğim, Bekledim, bekliyorum, bekleyeceğim Rüyalarda! Bile olsa Ümidimi yitirmeyeceğim... Bekleyeceğim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sensizliğin uçsuz bucaksız karanlığında kayıp bu yürek
ve daha da ilerliyorum karanlığın bitmeyeceğini bilerek bir sessizlik,bir sensizlik var önümde ve hayallerimi kovalayan kabuslar sen bilemezsin, yorgun düşürdü yüreğimi bu kovalamacalar çıkmak istiyorum ama izin vermiyor içimde kanayan yaralar daha ne kadar sürer bilemiyorum bu aldanışlar ve yürüyorum... ürkek adımlarımı atarken sadece umut var yanımda sen yoksun yağmur damlaları arasında seni arayan ellerim buz kesti ellerinden y |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() içimde öylesine büyüdü ki
senin sevgin... gün geçtikçe daha da çoğaldı seni gördüğüm her yerde biraz daha çoğalıyor ve... bir o kadar da darbe alıyordu, çünkü seni görüpte sana ulaşamamak beni kahrediyordu... seni görüp sana sevgimi söyleyememek...işte; bu koyuyordu bana ... hep aklıma gelirdi eğer bir gün bir başkasıyla görürsem onu... ne yaparım allahım! nasıl dayanırım bu acıya... onun başkası ile olması ölüm demekti benim için ama beklediğim şey olmadı... aksine bekle |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() It was many and many a year ago,
In a kingdom by the sea That a maiden there lived whom you may know By the name of Annabel Lee-- And this maiden she lived with no other thought Than to love and be loved by me. I was a child and she was a child, In this kingdom by the sea, But we loved with a love that was more than love-- I and my Annabel Lee-- With a love that the winged seraphs of heaven Coveted her and me. And this was the reason that, long ago, In this kingdom by the se |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() If eyes see, heart likes and falls in love
The passion to meet lights fire Reality and dream get mixed into each other One moment comes and arched eyebrows are frowned. He had loved a lot of beautiful ones without being loved He knows that there is no remedy for this trouble The lover also bears the trouble Why falling in love without being loved? Days full of hope and expectation Passed with happiness and grief We had tried hard but too hard But couldn’t answer the ridd |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karşıma çıktığın o günden beri,
Gönül kabul et der, akıl inkar eder.. Aşk yanaşınca yanına ,,bir ses yürü der O ses dostken düşman olur aniden Anlayamazsın onu o an karmaşık halinden Sevmek istersin kaybolan gönüllü düşünmeden Ama yine de korkarsın yeniden sevmekten Yalnız kalmak için uzaklaşırsın o yerden Ama o ses hep gelir peşinden Dayanamazsın yüzleşirsin kendinle Anlarsın ki bir parça gönül daha koptu bu gönülden....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karşıma çıktığın o günden beri,
Gönül kabul et der, akıl inkar eder.. Aşk yanaşınca yanına ,,bir ses yürü der O ses dostken düşman olur aniden Anlayamazsın onu o an karmaşık halinden Sevmek istersin kaybolan gönüllü düşünmeden ... Ama yine de korkarsın yeniden sevmekten Yalnız kalmak için uzaklaşırsın o yerden Ama o ses hep gelir peşinden Dayanamazsın yüzleşirsin kendinle Anlarsın ki bir parça gönül daha koptu bu gönülden… |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yaş değil gözlerimden akan, benliğimdir damla damla...
yas değil yüreğimi siyahlara boyayan, sensizliğindir kapkara... an değil sensiz geçen, yıllar gibi gelir bana... aşk değil yaşadığım, daha doğrusu yaşayamadığım yokluğunda... sitem değil, isyan hiç değil söylediklerim, içimden gelenlerdir tüm yalınlığıyla... şiir değil yazdığım, sensizliği ezberletmektir yaprak yaprak sayfalara... ayrılık değil yüreğimi yakan, yürümektir dönülmez yollarda... gidişin değil beni benden çalan, dön |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Omzumda ağır bir yük hayat...
Taşıması ne kadar zor... İçimden bir ses diyor ki bırak at... Kolay mı öyle, bir de bana sor... Buralardan gitsem diyorum kendimi terk edip. Yüreğimden ve içindekilerden sıyrılıp kurtulsam... Şimdi verin elime, bir tabure ve bir kalınca ip... Ve ben karanlıklarda boğulsam... Bırak dursun zaman, benden yana akmasın.. Yok olsun bedenim bir zerrem dahi kalmasın... Ben sessiz sedasız çakip giderim... Kimsenin bu firardan haberi olmasın... Umuttan aşkta |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bİrİlerİnİn Senİ Sevesİnİ Beklemden Önce Kendİne Şunu Sor... ??? Sen
BaŞkasi Olsaydin Kendİnİ Severmİydİn..!!! >> YanlizliĞin Prensesİ>> |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|