![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8787
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni ******* boyunca özlemekten başka elimden bir şey gelmiyor.
Ve gündüzlerim ; Yangın akşamlarından kalan küllerini savurmakla geçiyor. Benim için artık hayat bu, İzsiz, yolsuz, kılavuzsuz, Yangınlarla, Geçip gidiyor gençliğim, Bitiriyorum kendimi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gitme yüreğimden sevgili
Silemem izlerini Zamansız yarınlarda solurum dertlerini Gitme yüreğimden sevgili Ezilirim hasretinle Ulaşamam engin mavi lere Gitme yüreğimden sevgili Kalırım karanlığa Erişmez *******im tozpembe sabahlara Parmak uçlarımda bile Dolaşırken deli sevdan Saçlarımın karasına Gizlenmişken gönül yaram Gitme yüreğimden sevgili Düşürme gözümden sevmeleri Yorma zamansız yeşeren kırılgan güvenimi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duygular bir isyandır.
Kimi zaman çığlık, kimi zaman gözyaşı... Düğüm düğüm bir şeyler sıralanır boğazına. Ağlarsın ağlayamazsın. Sevgidir, acıdır, umuda duyulan umutsuzluktur. Bütün dünya sığmıştır gözüne. Alabildiğine uçsuz bucaksız hissedişler içinde, zamansızlıklar içinde zamana çağrıdır içindeki. İstersin ama. zordur silip atmak her şeyi. Her şey yalnızlığındır, yalnızlık her şeyindir. Hiçbir şeyin kalmadığı zaman umudundur yalnızlık... Yalnızlık iki haliyle vardır yaşamımızda. Kimseli ve kimsesiz oluşuyla... İnsafsızdır, yaban ve de garip... Bir sonbahar yaprağının yalnızlığını yaşardık. Bilirim herkesler yalnız bırakır ama sen bırakmazsın... Oysa şu an öyle yalnızım ki dostum ne bir insan ne bir canlı hayatımda kimseyi istemiyorum bu yalnızlığımda... Oysa seni özlemişim ki ne bir sevgi ne de bir ilgi istemiyorum... Bir tek sen, bir tek senin sevgin, bir senin ilgin benim yalnızlığımı yok edebilir... Ve bana bugün, bu saatte, bu anda sana böylesine ihtiyacım varken. Sağır, kör, karanlıklar içinde bir başkasıyla değil, yalnızlığımla, kimsesizliğimle, sensizliğimle bekliyorum seni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoşçakal aşkım Yolun gülle, Yüreğin sevgiyle dolsun..! Bak... Nerelerden nerelere geldik... Şimdi biz bittik... Bir de başlangıcımız vardı Sonunda bol gözyaşı döktüğümüz. Sor yağmurları kendine Kışları da sor. Baharları bana bırak Senden tek yadigar olarak. Adı belli, sonu belli idik. Soğuk bir mart akşamı idi Beni son kez öpüp gidişin. O an sadece yanımdan Karanlığa karışmıştı yansıman. Şimdi Yüreğimden git diyorsun Olur birtanem giderim . Yollar böyle uzun Aşk’lar böylesine vurgunken Giderim, son kez gözlerine bakamadan Giderim, son kez sarılamadan Uykusuz sabahlayarak. Pişman değilim Sevdim seni. Delice sevildim. Hayat seni yaşamamı istedi Yaşadım.. Ama keşke Yüreğinden giderken Ölüm beklemese başucumda. Yine de Yolun gülle, Yüreğin sevgiyle dolsun..! Sana en kötü sözüm bu olsun..! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorum
bütün acılarımı vurup sırtıma umutları bırakıp başucuna ıtırları, menekşeleri, kırgüllerini bırakıp şiirlerimi sarıp bohçama yüreğimin yangınına gidiyorum hoşca kal usulboylum, güzel gözlüm hoşca kal gidiyorum gözyaşlarımı papatya diye saçlarına takıp yüreğimdeki yağmurlarla bir ırmağa akmaya gidiyorum içimde yeşerttiğim tüm çimenler sana kalsın sana kalsın baharçiğdemleri, kırgelincikleri, kırkkanatlılar gülleri sana bırakıp dikenlere gidiyorum gidiyorum başımda gam gözlerimde nem bütün hatıraları bırakıp geride usulca çekip kapıyı ardımdan alıp başımı gidiyorum buralardan şafak sökmeden kimseler görmeden yağmurun yağmadığı çöllere gidiyorum sevgi dolu yüreğimi bir ıssızda yakmak için hoşça kal suyundan çimdiğim dere kana kana içtiğim pınar sayki yaşamadım bu yerlerde nazlı çiçeklerini okşamadım baharın bozguna uğramış bir bostanın hüznüyle bir yaprağın ürpertisine yazıp ömrümü çekip gidiyorum buralardan gidiyorum bir bilinmeze doğru hem yol, hem yolcu olmaya acılarımla başbaşa kalmaya gidiyorum bütün yıldızları takıp kanatlarıma bir kelebek gibi özgürlüğe gidiyorum Yüreğimin sızılarında damıttığım her şiiri bin kez öperek ve sökerek sevgiden yana ne varsa göğsümde *******in zifiri saçlarında kaybolmaya bir ceylanın gözlerinde ağlamaya gidiyorum bütün borçlarımı ödedim alacaklarımı erteledim artık ne diyecek bir sözüm kaldı sevdiklerime ne okuyacak bir şiirim gözlerimin içindeki iki damla gözyaşı gibi bakmadan ardımdaki uçurumlara alıp ***ürüyorum yüreğimdekileri de hoşca kal usulboylum, güzel gözlüm hoşca kal |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gün battı
Çoktan açtı gece sefaları hasret bahçesinin Kuşlar çoktan döndü yuvalarına Sulara selam veriyor akşamın hüznü Yağmurlar geldi ellerinde güllerle, Gelincikler geldi kapıma, kan rengi karanfiller geldi Sen gelmedin… Yelda *******de, Hercai menekşeler ortağı oldu düşlerimin Uzun bir türküyle düştü yalnızlığıma martılar Ayın sevdası geldi gelinlik göçmen bir kızın yarım kalmış bohçasıyla Kayan bir yıldızın gözyaşı geldi, elemi geldi, yası geldi; Sen gelmedin… Ümit kayığında kürek mahkumuydu hayallerim Sabahları önce resmin girdi bütün odalarıma Saçlarındı gölgesi mahzun ikindilerimin Adın yazılı kaldı sokaklarında gönül şehrimin Söndü hasret rüzgârından, vuslatın yanan mumu Erguvanlar geri geldi yaz ortasında, Erken sonbaharlarda sardunyalar geldi, Sen gelmedin… Kırık bir vazoda bıraktın can elmasımı ******* geldi, gündüzler geldi, türküler geldi, gemiler geldi, son trenler geldi, Sen gelmedin… |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beden Titrer Yüreğinle Üşürsün
Ayrılık bir rüzgar olur da eser, Beden titrer, yüreğinle üşürsün... Hayaller üstüne bir gün sis çöker, Giderinle, durağınla üşürsün... Ilık nefesini arzu ettikçe, Hasretin ateşi basar gittikçe, Cananın yokluğu cana yettikçe, Ümidinle, merağınla üşürsün... Savrulur külleri yangın yerinin, Buz tutar yerini, aşkın narının, Ve o yarin doldurulmaz yerinin, Ümitsizlik çıkmazında üşürsün... Başında saçların kar beyazıdır, Seven kalbin se durmaya razıdır, Ölüm alnındaki kara yazıdır, Can verirken, yar dizinde; üşürsün... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çevremde oldugu gibi uzaklarda can parelenmiş
Oysa bir sevdiğim var beni anlayan anladığı kadar seven Yaşadığımız kenti hatırlarım mektupların kadar güzel anlamlı Beni sevdiğini bildiğim iki küçük gözleri vardı arada iki kelime söyledim sana Adına sır koyulan hoşuna gittiği kadar benide güldüren mutlu eden sözler Seni seviyorum koşulsuzca,yargısızca hayal gibi kurduğumuz beklentiler Seninle yaşamayı istediğim bir evim ölümüne gömüldüğüm kara toprakta bile izlerin Hatta ve hatta mezar taşımda yazılı olan bir kaç kelam senden izler taşıyan iyi sözler Seni seviyorum narin ellerini güzel gözlerini ben seni böyle severken sende beni sevdin Hepsi boş düş bir gerçek değil sadece istediğim sendin karanlıktan Dökülen yapraklar kadar sevgide aciz aşk nasıl düştü yangına Zaman zaman vardia usulü volta atardı işte böyle sevgide Düşlerim yokuşta aramıza bir giren uzaklık uzaklığında bende sitem Ruhuma işlenen sevgin adeta solgun bir gül oluyor sulanmak için İstek kalbine,güzelliğine,iyiliğine vurgun olan bedelsiz ölümüne sevgi Aşk kadar sana tutulsam işte ben işte sen öyle çık karşıma Sadece yaprak dökümü dökülen yapraklar kadar kurumuş Söylediğim iki kelime seni seviyorum kışın ısıtan kalbin kadar Sırlarını saklıyor gömüyorum benimle bir Sıcak iki küçük el dökülen yapraklar kadar narin bir beden Kendine küsmüş hayatın renkleri aşkın cilvesini güvende buluyorum Dökülen yapraklar yenilendi herzaman o son bahara küskün bahara özgü yaşamda Bir umutla ilkbahar dallarda bitti yeşerdi yine gelişine hasretle Yeni duygularla kesilen ağaç hiç bir zaman büyümedi Sadece ağaçtan eser koca bir kök gömülmüşcesine doğadan Ardında kalan dibine kadar batmış kara toprak ölümden arta kalan Dökülen yapraklar kadar hoştu sen ağacımı kestin yaşamdan Simdi sana büyüyor yeni bir fidan ve sırların kadar seni cok seviyor Seni seviyorum yaprağım simdi dallarımda sen büyüyorsun BEBEGIM::::: |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dalga ile kıyının aşkını bilir misin?
Öncesinden başlayıp, sonsuza giden dalga, Hep aşka kavuşma özlemiyle atılır kıyıya Dalga seven, kıyı sevilendir Dokunur parmaklarının ucuyla sevdiğine dalga, Ve döner hep geriye Bilir kavuşamayacağını ama hep koşar kıyıya Her bir dokunuşunda aşkına verir bedenini hesapsızca İşte, ben de seni böyle severim Bir Kucuk yaGmur DamLam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizim Sevgimizin Bir Adıda
baHar.. Cünkü mevSimLerden Bahar' da BasLadık.. aGacLar Ne GuzeL TomurCukLanır YeSerir... Sevgimiz Gibi.. baHaR dan Sonra yaZ geLir.. heR yer en GuzeL haLini aLır.. TıPkı Sevgimizin aLacaGı Gibi.. Renk Renk doLu doLu.. yaZdan Sonra Sonbahar GeLir.. aMa SevGimiz hep iki Mevsim yaSar.. iLkbahaR ve yaZ.. heR Zaman TomurcukLu heR zaman YesiL kaLacak.. o GuzeL GozLerin Gibi.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|