![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Artik anla
Bu böyle olmuyor,olmuyacak Yanliz senin istedigin Istedigin zaman Zamani geldi,inan O an istemis olsamda Olmuyacak yine olmuyacak Sen,sen artik anla Degil tek tarafli bu dünya Ben istemiyeyim, Sebebler hazir ve nazir Sanki komutanin emrinde Her zaman her yerde Olacaksa eger Olmus olsun diye Istemem Alda basina carpmi desem Ondan sonra Öyleymis efendim,böyleymis efendim Anlat,anlat heyecanli oluyor Kaldiysa eger bir dinliyenin (Berlin,07.10.2006) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arzu
Sevmekte bir Sevmemekte Inanma sen Bu sözlere Hayat dolu Acilarla Giden gelmez Istesende Zaman gecer Hic durmadan Ömür biter Fark etmeden Son pismanlik Fayda etmez Söyleme söz Düsünmeden Su uc günlük Dünya icin Kirma kalbi Inan degmez Ac gönlünü Seven cana Güle güle Yasamaya (Berlin,20.09.2006) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asi genclik
Asi genclik nerdesin Baksana dünyanin haline Kis uykusunami yattin Biraktin basbasa kaderinle Kendi derdine düsmüssün Bugün burda yarin orda Heyacansiz,vurdumduymaz Umutta yok yarinlara Ne olduda böyle oldun Carklarin icinde kayboldun Pop,disko,televole Döndürdüler basini bile bile Hatirlarmisin bilmem Neydi o eski günler Dogruda olsa yanlista olsa Hareket vardi benliginde Özlüyorum o gencligi,gencligimi Gecmiste kalan güzelligini Dün olmasaydin sen eger Bugün olmazdi benden eser (Berlin,26.05.2007) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ask hayali
Icim askinla yanar Gönlüm sevgine susar Az gelir okyanuslar Sevdam nasil kanar? Sevmek demek aci cekmek Aski buldum zor sabretmek Zehir oldu artik gülmek Bumudur yasarken ölmek? Dayanma gücüm artik kalmadi Sucum sevmekse cekerim azabi Istiyorsan vereyim sana bu cani Bilsem bir gün alacak kollarinin arasi Bence o ani düsünmek bile Tesellim olur seni sevdigime Degermis onca acilari cekmeye Gidecegim sanki ebedi cennete Sevmektir duygularin en güzeli Ah görebilsen benim gözünle kendini Belki anlardin o zaman neler hissettigimi Al ask hayalimi,versene sevgimi! (Berlin,01.10.2005) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ask ilani
Sensin benim askim,sevgilim En degerli varligim,güzelim Lazimsin sen gönlüme bebegim Degmesin nazar,bakarsa gözlerim Asla unutamam seni inan bana Melegimsin ihtiyacin var sana Sevecegim seni ömür boyunca En sonunda varacaksin bu cana Ne anlatsam fayda etmez Senden gönül vaz gecmez Ince hesaplarsa hic gerekmez Neyse,kalpte askta secmez Seni sevmek sevgilerin en güzeli En kisa zamanda anla beni Varimi,yogumu alda her seyimi Galiba anlatamiyorum kendimi Inaniyorum her zaman aska,sevgiye Layiksin sen dünyada her güzellige Insan varir en sonunda hak ettigine Melekler göndermis seni bana,sevdigine (Berlin,28.10.2005) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ask mevsimleri
Bebegim bebegim Seni cok özlerim Ben ne haldeyim Kendime gülerim Günün isiginda Yelin karsisinda Karin altinda Yagan yagmurda Senenin her ayinda Ayin her haftasinda Haftanin her sabahinda Benlesin her animda Duygular ve hisler Insani nelere sürükler Bari kiymetini bilseler Daha az olur dertler Kistan dogru bagara Canlanir dogada Yazin olur dorukta Sonbaharda elveda Olsun askin mevsimleri Yanliz bahar ve yaz Ask türküleri calsin saz Bizde alalim hayattan haz (Berlin,01.10.2005) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ask surubu
Sen varsinya sevdigim Sana güzelim diyemedigim Ben simdi ne yapacagim Artik seni göremiyecegim Yandan örülmüs saclarini Kacamak bakislarini Ben simdi ne yapacagim Sensiz dogan sabahlari Isterse günes isildasin Yildizlar ayla parlasin Ben simdi ne yapacagim Sanki sen bir yalansin Gercegin ne faydasi varki? Iste birakip,cekip gidiyorsun Ben simdi ne yapacagim Belki icinden ne halin varsa gör diyorsun Birakiyorsun beni kendimle basbasa Rüya dünyasinin karanliginda Ben simdi ne yapacagim Olsada ciksam issiz daglara Kanatlanip ucan umutlar Sabirsizlikla bekliyen günahlar Ben simdi ne yapacagim Sensiz dünyayi,alsinlar basina carpsinlar Su günesli,güzelim günü,havayi Neden zehir ettiler bana Ben simdi ne yapacagim Baksamda yesiklik fiskiran agaclara Rengarenk acan cicekler Damlarda öten serceler Ben simdi ne yapacagim Seninle gidecekler hayaller Yeter,yeter artik diyecegim Keske dursan bir karsimda Ben simdi ne yapacagim Bitmeyen yanlizligin kiskacinda Cevabi olmuyan bir soru Yokmu bu yollarin sonu Ben simdi ne yapacagim Elinden icmek icin askin surubunu (Berlin,14.04.2007) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ask tuzagi
Yanan yüregim kaderinle Oturmuslar basbasa Soruyorlar birbirlerine Ne olacak bu sevdanin sonu diye Biri özlemler icersinde Digeri caresizligin benliginde Gecirmisler beni ellerine Vuruyorlar sanki ölesiye Birakin gideyim su diyardan Göz yaslarimin ardindan Edemiyorumda sormadan Neden bu dünya yalandan? Ömür zamandan bir calinti Karartiyor sonunda hayatlari Birde yetmiyorsa bu kadari Kuruyor bir ask tuzagi (Berlin,31.05.2008) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aski görmek
Sevdigim,sen orada ben burada Hasretligin kollari arasinda Ne yaptiysam,bir sey fayda etmedi Yanlizligin issiz sokaklarinda Bir pazar sabahi yagiyor yagmur Olsada yollarin kahiri camur Bilsem getirecekler beni sana Yogururdum onu sanki bir hamur Gömerken karanligi aydinliga Gözlerim acik,sevdamsa aklimda Bekliyorum ben dogacak günesi Seninle ömrümün sonbaharina Benim güzeller güzeli sevdigim Gelecek günler benim tek ümidim Telefonumun her,her caldiginda Heyecanlaniyor su,su yüregim Bir nokta koymaksa senin elinde Agliyan gönülü bogmak sevince Baska bir sey istemiyorum senden Aski görmek gözlerinin icinde (Berlin,20.01.2008) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askimin sevdasina
Aglamak istiyorum Askimin sevdasina Bir anim gecmiyor ki Olmiyasin aklimda Sen orda ben burada Yap yanliz sokaklarda Ne kadar sansim var ki? Ariyorum bosuna Yine geldi ilkbahar Cicekler bir bir acar Nerdesin benim gülüm Sensiz ne ise yarar? Kavusmak istiyorum Sonsuzluga varmadan Bu nasil bir yasamak? Sanki hayat bir yalan (Berlin,01.05.2008) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|