![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57929
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kim Olduğunu Anlasınlar
İster sevgilim ol, ister arkadaş, Hayatım değişsin, bana sahip çık. Sensiz bitip tükenmek üzereyim, Beni sen tamamla, bana sahip çık. Bende bir iz bırak, beni benden al, Hayatının anlamı ben olayım. Şarkılar söyle, şiirler yaz bana, Yaşadığımın farkına varayım. Beni bulutlara, göklere uçur, Yazı kış, kışı yaz yaşatki bana, Bir söz söylemeye gerek kalmasın. Senin kim olduğunu anlasınlar! Ziya Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kulakların Çınlasın
Sana yazdıklarımı, Yazıp yazıp biriktirdiklerimi, Yırtıp atamıyor, Yakıp yok edemiyorum. Günün her saatinde, Kulakların çınlıyorsa eğer, Bilki; Ben, sana gönderemediğim, O mektupları okuyorumdur... Satır satır, Hece hece, Hepsi ezberimde. Seninle yatıyor, Seninle kalkıyor, Seni bende yaşıyorum... Kulakların çınlasın! Ziya Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurtulmak İstiyorum
Yıllar süren beraberliğimizde Beni benden çok seviyor gözüküp Aslında bir gün bile sevmedin Hissetim de inanmak istemedim. Onun için güzelim seni değil Yaşadıklarımı çoktan unuttum Benliğimi kasıp kavuran senden Bir gün önce kurtulmak istiyorum. Kurtulmak istiyorum ama nasıl Nasıl başaracağım bilmiyorum Çünkü seni aramıyor istemiyor Hala seviyor unutamıyorum. Yüreğimdeki yangın yanadursun Sana sevgim kadar nefretim de var Kıyamet kopup cehennem de donsa Bendeki senden kurtulmak istiyorum. Ziya Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kusura Bakma
Selamını aldım, sağ ol sevgilim Demek ki vefasız değilmişsin de Ben anlayamadım, kusura bakma Kusura bakma sen, canım sevgilim. Olmayacağını bildiğim halde Seni unutmaya çalışıyordum Teselli ararken hep kadehlerde Haberini aldım birden bire. Unutamıyordum, özlemiştimde Aradığım sendin sensizliğimde Boşalan kadehler ve şişelerde Kimselere bir şey söylemesemde... 22.08.1984 Ziya Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kutsal Bir Olay
Tenine el sürmek, elini tutmak İçinde yaşamak, kutsal bir olay. Gündüzü, geceyi, bütün bir ömrü Seninle paylaşmak, kutsal bir olay. Farketmez, sonu ne olursa olsun Ölümü göze almak, kutsal bir olay. Cennette olsun, cehennemde olsun Seninle buluşmak, kutsal bir olay. Ziya Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuzucuğum
Beni senden sen kendin soğuttun Ateşimi kül ettin dumanında boğdun Alacağın olsun kuzucuğum Sen istedin ben de seni unuttum. 29.06.2006 Ziya Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Küsme
Bugünü unutma, dünü hatırla Beni sende yaşa hatıralarla Aklını başından bir ben alayım Unutama beni gölgen olayım... Mutlu ol mutsuz ol, ne üz ne üzül İçine göm, gizle, bilmesin kimse Saçını başını yolma, dur, dinle Yaşama, hayata, kimseye küsme! 1988 Ziya Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Meçhul
İçimde okyanus misali taşan Denizi kuruttun, çöle döndürdün. Akla sığmasada göz göre göre Beni sana mahkum ettin, öldürdün! Ellerim eskisi gibi sıcak değil Gözlerimin ışıltısı kayboldu Damarlarımda kan, dondu donacak Sensiz ölüm mutluluğum olacak! Senden önce, seninle, senden sonra Ben hep bendim; öyle de kalacağım. Bedenim depremlere dayanıklı Ruhumun hali ne olacak, o meçhul! ? Rüyalarım hep mutluluk doluydu Korkulara hiçbir zaman yer yoktu Ölümümle boy ölçüşeceğim gün Kanat çırpıp semaya uçacağım! Ziya Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Masal Anlatma
Seviyorum deyip masal anlatma Seviyorsan sevdiğini ispatla İstediğin fırsat şimdi elinde Bundan sonrası ya bensiz, ya da hep benimle. 15.07.2006 Ziya Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Milyon Kere
Milyon kere Dünya kurulmadı. Milyon kere Kıyamet kopmadı. Milyon kere Seni seviyorum diyen, Sevdiğim de olmadı. Milyon kere milyon eminim; Yaratanları yaratan allahım, Beni de sevdiki yarattı. Ben yine de; Bu ölümlü dünyada Beni de bir seven, Benim de bir sevgilim, Bir sevdiğim, Olsun istiyorsam; Çok mu? Ziya Kara |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|