![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57939
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
bırak o yaralı yanını
bırak o bende dursun, o sende durdukça yıllar geçmiş olsa bile yüreğinde beni bulursun bırak o yaralı yanını bırak sol yanımın yanına gözlerden uzak olsun yapamaz o seninle bırak baba kız gibi yaşaya dursun benimle bırak o yaralı yanını bırak o bende dursun o sende durdukça sen bensin unutma bırak o yaralı yanını bırak onu bana unutmaya gücün olsun bırak o yaralı yanını bırak o benim olsun sen onsuz daha mutlu olursun bırak bırak inatlaşma bırak gözyaşlarını bana bırak yanakların huzur bulsun 10 / 03 / 2007 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
yedi kat yamayla besili
zulalanmış şiirleriyle... şairler kervanı geçer serap dağı eteklerinden heybesinde; körpe sözler,güzel kelimeler papirüs tomarlarıyla iç, içe edep nöbetindeler... fecir kaynıyor gök topuk vurmada; Ebu Cehil suratlı, edep yoksunu, haremiler mitralyöz sesleriyle küfre buladılar, katledildi şiirler... kekik kokulu bir dağ kızı yaşanan; namus arbedesinde gebe kaldı,yeni sözlere dile demirlendi, hüzünlü tınısıyla ata yadigârı ninniler... ve güne duran; miladi zamandan kalma ölü toprağına yakılan ağıtsal tümceler... doğaçlama şimdi; şiirsel ifadeler... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İstanbul;
Sevdiğim kokuyorsun her gece, Poseidon nefesinle, Bütün gün, bütün gece Buram, buram tütüyorsun içimde İki hece, bir tümce: Gülce..! / Meryemce..! Cigaramı yakan ateş / Oluyorsun habersizce Masmavi; Kandil gözlerinle. Cigaram tutuşur / Anka kuşu heybetiyle Ellerim uyuşur, Kapkara; Ayaz serinliğinde. İnce bir sızıdır düşer; Yaralı serçe kanadından, İlk cemre. İstanbul; Çırılçıplak bedeniyle, Bir deniz kızı uyur: Masmavi; Gözlerinin derinliğinde Her gece, Özgürce tutunur, Atlastan bedenine... Gökyüzü; mutluluklara gebe.! Şubat 2006 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
bir gece vakti
düştüler peşime üstüme, üstüme geldiler bir köşe başında beni ölesiye dövdüler -sövdüler içimde ki tertemiz hisleri karanlık bir dehlizde kan gölüne gömdüler… ah.! dostum; beni bende bitirdiler yine de yenilmedim o çakal sürüsüne boyun eğmedim asil dostum boyun eğmedim sinsi yılanlar gibi çullandılar üstüme bir kaç adi o..çocuğu kapkara paslı hançerleriyle içimde ki günahsız kızı; kanlar içinde yaraladılar… doymadılar asil dostum bir şarap mahzeninde yüreğimden damlayan o masmavi kanımı kana, kana içtiler yine de yenilmedim o çakal sürüsüne boyun eğmedim asil dostum boyun eğmedim o it sürüsüne... 22.07.03 Salı |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
nerden estiyse işte
aklıma geldi birden bozacının gece voltası -ekmek kaygısı… hüzne vurgun bir çocuktum ramazandı hep aynı saatlerde geçerdi/ sokaktan… aynı nağme dudaklarında pencereden gizlice/ ona bakardım… gün olur, yağmur yağardı kaldırımdan kaldırıma koşardı. ah! çocukluğum hüzne vurgunluğum… çocukluğumda; İstanbul bambaşkaydı sokaklar hep canlı/ cıvıl,cıvıl kurnalar kurumamıştı, kuşlar hâlâ konardı; yeşil dallara… tadı bir başkaydı; …akşam olunca beklenirdi sofra başında iş yorgunu baba… nasıl olduysa büyüdüm kendi kendime yürüdüm/ sokaklarda… değişmişti İstanbul/ tepeden tırnağa… vurulmuştu bozacı bir gece voltasında! gece voltasında… |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
mevsim bahar,hâlâ üşüyor ellerim
titriyor yüreğim, kendimde değilim nedensizim, kim bilir belki de kimsesizim derdim sevda yükü olsun,dilim lâl çekemem ben bu feyzi artık, durma gönül/ hakkın neyse al… perişanım, ne olur bu gece ben de kal yolun uzun biliyorum vakit geç oldu,hava kararmakta dilersen yanında geleyim trenle yollar uzarda uzar vapur harcın değil,seni deniz tutar uçakla yükseklik korkun var migreninde cabası… kul kölen olayım; bu yolculuk/ yalnız çekilmez ben de geleyim… varsın ellerin, ellerime değmesin gitme; yada bu gece ben de kal var bakma yüzüme, kıvrıl da yat uzan yatağına uyu rahat rahat bırak bu gece senli kalayım sevdana aşkla kanayım… sonra hakkım olan; yalnızlıklar rıhtımında bir yer bakayım... mevsim bahar,hâlâ üşüyor ellerim buğulanıyor gözlerim mimar değilim bir hayatı sil baştan çizeyim yıkma ben de sevdan köklü derin bir an görmezsem; kahve rengi gözlerin yanar tükenirim… yalvarırım gül tanem bu gece, son defa ben de kal yada ben de geleyim bu yolculuk yalnız çekilmez bilirsin… gitme; ben sensiz bir hiçim valizim dünden hazır,beyazlar içindeyim… 18/ 04/ 2006 İstanbul - Taksim |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
bu gece bekleme beni;
bensiz uyu. ışıkları söndür, ne olur ne olmaz kapını kilitli tut, pencereleri kapat. perdeleri çek... alışmalısın yalnızlığa kör karanlığa alışmalısın. şayet uykun kaçarda, uyuyamazsan; yavrumuza sarılda yat, uyu rahat rahat... yavrumuz kâbus görmesin, olur olmaz sayıklama adımı. dualarla uzan yatağa -besmelesiz- uyuma sakın... ört üstünü hava soğuk kalkamazsın sabaha... en geç sekizde ayakta ol, at şu ifriti üzerinden silkinde doğrul. ben yokum artık; bunu kafana koy. beni sevdiğini biliyorum, ben de seni seviyorum lakin abartma; intihar da neymiş, ahmakların oyunu! kahvaltını hazırla uyandır çocuğunu bak gözlerinin içine; bak ta kendine gel! ölen bedenler; ruhlar hele şairler/ ----------asla ölmezler benim için ölmemeli, yavrumuz için yaşamalısın. beni onda; yavrumuzda ----------yaşatmalısın. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
bu kez bir başka özlüyorum seni!
ne teninin sıcaklığını ne dudaklarının ıslaklığını ne de sevişken bakışlarını bu kez başka; başka özlüyorum seni! istersen duyma sesimi kulak kabartma feryadıma ölünün toprağı özlediği gibi; özlüyorum seni! balıkların suyu yağmurun bulutu göğün kuşu sevdiği gibi; seviyorum seni bu kez başka; başka özlüyorum seni! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bugün çok düşünceli, çok yorgunum
Ufuklar aleminde garip yolcuyum Rabbime niyazda, aşık bir kulum Bugün çok düşünceli, bitkin yorgunum Ey sevgili; senli nimetlere antlı orucum Bugün saki bedenlerde durgun suyum İnan seni sevmekti, günahkâr suçum Bugün çok düşünceli, hadsiz yorgunum Bugün gece alemlerinde bir İstanbulluyum Karanlığın girdabında dipsiz kuyuyum O ne arbede Rabbim, günahkâr bir kulum Bugün sebepsiz yere, sebepsiz yorgunum… 04.10.2000 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
kalmışım tek başıma dört duvar ardında
sanki herkes düşman; düşmanım anam haykırıyorum; sesimi duyan, ses veren olmuyor... yapa yalnızım dertler deryasında çaresiz bir halde, düşkünüm anam sürünüyorum; dönüp de bakan, elimden tutan olmuyor... bitkin bir haldeyim,geçen zamanda yitmiş benliğim,kanım donuyor anam yalvarıyorum; acılarıma bir kurşun sıkıp,son veren olmuyor... sanki herkes düşman, gören vuruyor neden içtiğimi kimse bilmiyor; o yar bile anam serseri deyip/ dönüp de bakmıyor, canım yanıyor... canım yanıyor canım yanıyor anam canım yanıyor 03 12 99 Cuma |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|