![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bunca genç yiğitler soruyorum niçin öldüler
Haberlere bakarken birden şok oldum Haini köşkte görünce kalpten vuruldum Acılar içinde yandım kıvrandım durdum Bunca genç yiğitler soruyorum niçin öldüler Ekrana baktıkça karardı millet benim içim Bu manzarayı kaldırmaya yetmiyor güçüm Şehit anasına,babasına bu en büyük zulüm Bunca genç yiğitler soruyorum niçin öldüler Bunlar değil mi? milletime bomba atanlar Bunlar değil mi? isyan edip dağda gezenler Bunlar değil mi? askere tuzak kurup vuranlar Bunca genç yiğitler soruyorum niçin öldüler Daha dün Güngören’de katliam yapmadılar mı? Amerikan elçiliğinin önünde polisi vurmadı mı? Bu kadın Türk devletini yıkmaktan yatmadı mı? Bunca genç yiğitler soruyorum niçin öldüler Soruyorum vatanın evlatları onunla nasıl oturdunuz Haramdır size bu milletin yemeğini onunla yediniz Bu milletin helal olan lokmasına haram kattınız Bunca genç yiğitler soruyorum niçin öldüler Artık bu hainlerle anlamadım niçin mücadele ederiz Niçin bu fakır milletinin parasını kurşun alıp atarız. Huzuru mahşerde şehitlerin hakkını nasıl veririz Bunca genç yiğitler soruyorum niçin öldüler Bu hainler sizin evladınızı inşallah tuzak kurup vursalar Allah’tan dileğim bu hainler sizinde yüreğinizi yaksalar Şehit anası babası yakını karşısına alıp yemek yedirseler Bunca genç yiğitler soruyorum niçin öldüler Halil ÇOLAK 06.08.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anadolumsun kardeşim Bilal ben Anadolu’yum
Adriyatikken başlayıp Çin ülkesine uzanır kolum Okyanuslarla çevrilmiş olsa da sağım ve solum Geçit vermemiştir düşmana da Anadolu toprağım Anadolumsun kardeşim Bilal ben Anadolu’yum Tarihte denilmez denilen kalın surlar delinir Alınmaz denilen muhteşem zümrüt şehir alınır Ulubatlı Hasanlarca yüksek burçlara bayrak çekilir Anadolumsun kardeşim Bilal ben Anadolu’yum Demir dağı eritip yazdık Ergenekon Türk destanını Yağız atlarla akınlar yaparak sardık dünyanın her yerini Şimdi Çin zulmünden inleyen unuttuk Türkistan’ımı Anadolumsun kardeşim Bilal ben Anadolu’yum Tarih üstüne geçmişte tarih yazsak bu gaflette ne yazar Bu Anadolu toprağında Türk’e yapılan kardaş ihanet üzer Türk yeni doğmuş çocuğunun göbek adını Mehmet’te koyar Anadolumsun kardeşim Bilal ben Anadolu’yum HALİL ÇOLAK 06.08.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mutluluğumdur beni şimdi ağlatan
Elli dört yıl nasıl geçmiş aradan Gördüm seni elli üç yıl sonradan Bu nasıl sevda ki sana bağlayan Mutluluğumdur beni şimdi ağlatan Senin sokakların ben koşamadım Havanı da yıllarca can alamadım Ekmeğini yiyip suyunu içemedim Mutluluğumdur beni şimdi ağlatan Uzaktan seni görünce kapladı hüzün O zamanki zavallı halimi nasıldı bilin Yeşil bahçeler içinde evleri bir görün Mutluluğumdur beni şimdi ağlatan Ne güzelmiş oturmak serin kapı önünde Hayıflandım niçin ayrıldık küçük yaşta Hayal ettim ailem benim beşik başında Mutluluğumdur beni şimdi ağlatan Büyük bir mutlulukla senden ayrıldım Mehmet,İlyas,Haydar beyi dost edindim O güzel beni mutlu eden rüyadan ayıldım Mutluluğumdur beni şimdi ağlatan Halil Çolak sende sonunda murada erdin İlhamı yeşil vadi içindeki Divriği’de aldın Muhteşem olan ulu camide rukuya vardın Mutluluğumdur beni şimdi ağlatan Halil ÇOLAK 6.08.2008 ANKARA Saat:0.21 Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Anadolu
Nice Koçyiğitler yetişti sende Aşkın muhabbettin saklıdır bende Anadolu denilen bu güzel yurtta Türk’ yurt olmuşsun sen Anadolu Her karış toprağını zevkle gezdiğim Binbir gizemi toprağında bulduğum Uğruna millet olarak canlar verdiğim Türk’ün yurttu olan can Anadolu Benim canımın canı can Anadolu Hem içi hem dişi düşmanda dolu Senin zor anında Türk başardı zoru Türk’e yurt olmuş toprak Anadolu Yüksek dağlarında eksik olmaz karın Yaylaların yeşil suları soğuk ve serin Ovalarında altın sarısı buğdayı görün Türk’ün karnını doyuran sen Anadolu Toprağını korumak için suladık kanla Adını şanını yükseltmek çalıştık canla Albayrak dalgalanıyor özgür göklerde Şerefim,tarihim her şeyim sen Anadolu Halil ÇOLAK 06.08.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yeşil Divriği’m
Doğusunda İliç, batısı Çetinkaya, Ortada bir cennettir yeşil Divriği. Sivas’ın bağrında süslü bir çiçek, Madenler yatağıdır yeşil Divriği’m. Doğum yerim Divriği’dir ili de Sivas, Ulucami’yi anlatsam, tarifle olmaz. Dağları demirdendir asla bükülmez, Havası gibi insanı sıcak Divriği’m. Derde devadır onun meyvesi,havası Hayran etti Ulu camideki Kabe kapısı Şİfahanede mazide şifa bulurdu kimisi Dertlilerin dermanı olurdu yeşil Divriği’m.. Demir raylar döşenmiş vadi boyunca, Fabrikaya Cevher yollar vagonlar dolunca, Koyunları demirdağ eteğinde yayınca, Eksilmez süt, yoğurt, yağı yeşil Divriği’m.. sende bulur yirmidört güzel Mahalle, Tarihi en güzel konaklar onlarda sende, Mengücekoğulları adını yazmış tarihe, Hep şanlıdır, geçmiş çağı Yeşil Divriği’m. Demir cevherinden mekan kurar insan, Hele o serin yaylalarında bir de bulunsan, Kuzular çevrilir Mursal yaylasını da bilsen, Misafir perverliğin şen otağı Yeşil Divriği’m. Halil çolak Yeşil Divriği’n sevgisi sendedir, Sevgisi dilde değil onun için atan kalptedir. Kalen burcunda salınan bayrak sendedir, Hiç eğilmemiştir başıda, Yeşil Divriği’m Halil ÇOLAK 05.08.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senle yazdığımız bir andımız var..
Ayrılık birden geliyor sanma Ömrün içinde ikaz var amma.. İyilikler etmede geride kalma Günleri yaşadıkça bak sayfa sayfa Senle yazdığımız bir andımız var.. Yunus kapısından hemen durma gir Selamsız sabahsız sen gitme dur Bilinmediğin insana sır açma dur! Seninle paylaşacağımız sırlarımız var! . Senle yazdığımız bir andımız var.. Bir anda sevdiklerinden çevirme yüzü Dargınlık dostum sevgilerin tadı ve tuzu Aman unutma sakın millete verdiğin sözü Doğrudan ayrılmak yok diye yeminimiz var. Senle yazdığımız bir andımız var.... Halil ÇOLAK 05.08.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neyleyim...
Bu ülkede hiç kimse Türk ten yana olmadı Düşmanıma arka çıktı Türk dediğim neyleyim... Kendi evladının elinden az buz darbe almadı Düşmanları içerden de, dışardan sardı neyleyim... Uslanmadılar vazgeçmediler ihanette etmekten Bu millet hiç kurtulamadı kurulan hain tuzaktan Adam olmayanı,adam sandı inandı da uzaktan Yiğit dediği adam korkak adam çıkmış neyleyim... İster inan ister inanma bu insanlar köle oldu batıya Bu milleti mahkum ettiler haram olan haçlı ile yatıya Doğudan yüz cevirdik yönümüzü çevirdik iki yüzlü batıya Türk’e düşman oldular bölücülere dost çıktılar neyleyim... Yeni değil asıl Türk milletinin bu kahpelere de kandığı Çayır, bağ,bahçe diyerek bataklığa konak diye konduğu Her derdimize şifa diye Avrupa birliğinin bize sunduğu Bade sandık haram olan kanlı şarap ta çıktı ben neyleyim... Haram olsun Türk milletin ferdi olarak huzur nedir bildiysem Gece gündüz ağladım, millet olarak da senede bir güldüysem Eskiden kükreyen bir aslandım şimdi uyuz olmuş pis kediysem Korkusuz kartal sandım bunları Kılavuzum akbaba çıktı neyleyim.. Halil ÇOLAK 4.8.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Divriği’m benim
Sevgini yıllarca yüreğimde taşıdığım Yıllarca seni görmek için beklediğim Yüreğimde aşkınla beni yakıveren ateşin Geldim gördüm seni Divriği’m benim Ulu caminde huşu ile secdeye vardım Kıble kapısına bakarken ben büyülendim Onu yapan dahi ustayı rahmetle andım Nasıl bir aşktır Divriği’m bende kıskandım Gönlümde solmayan sen bir çiçeksin Benim için vazgeçilmez kutsal vatansın Sen doğum yerim olan toprak anamsın Eşi bulunmaz yeşil olan Divriği’m benim Olsam senin dağlarında uçan bir bal arısı Yaşamak isterim sende ömrün geri kalanını Al candan sana göndereceğim selamlarımı insanlarında bir hoş olan Divriği’m benim. Halil ÇOLAK 04.08.2008 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yoruldum anlamsızım
Duştum dertler içine Mutluluk neyime lazım İyi söze lafım yoktur Yoruldum anlamsızım Yokmu su verecek Ben geldim vefasızım Acılar doldu içime ilaçsız takatsızım Ben kaderimin önünde Yaşamımda kuralsızım Mutlu günlerimde bile Yalnızım dost yalnızım Ah anam yatsam dizine Okşasan kır saçlarımı Ellerimi koysam ellerine Hiç birdaha ayrılmaksızın Halil ÇOLAK 27.07.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağrı dağı
Ağrı Dağıdır adın senin Yücelerde karın senin. Yaz ortasında tipin senin Eksik olmaz sevdan senin. Yücelerden sen bakarsın Düşmanın yüreğini yakarsın Benim,sen gönlümde yatansın Bulutludur hep başın senin. Dağlarımızın şahısın sen Türk yurdunun dağısın sen İçin için yanan toprağımsın Acılar çeken dağımsın sen. Hainlere senin yüzün gülmez Kışın bitmez yazda sana gelmez Bağrındaki yanan ateş sönmez Hep dik duracak yüce başın senin. Halil ÇOLAK 25.07.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|