![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *'.-*'.-*'.-Aşk Diyorum Aşk 4*'.-*'.-*'.-
Bedelini ödermi kurumuş bir papatya, aşkın! dünya tekrar aynı yere dönermi Yeşerirmi Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Davamız aynı mahkemede Aynı avukat aynı savcı Kollarımdaki aynı kelepce Sevdandan daha ağır Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Paraşütü acılmamış bir amatör Frenleri patlamış bir kamyon Rotası şaşmış bir kuruyük gemisi Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Kör bir otobüs şoförü Yol bilmeyen bir kılavuz, Ve köşe başı şarapcısı Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Bir cami dilencisi Az'ı beğenmeyen coğa şükretmeyen Bir asi Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Onur Şevik
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *'.-*'.-*'.-Aşk Diyorum Aşk 5*'.-*'.-*'.-
Dört duvar arası özgürlük Parmaklıkların sevdası Prangalar dünyası Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! İsrail yüzsüzlüğü Filistin caresizliği Toplu katliamdır, soykırımdır Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! İşporta tezgahında pazar malı Bir kapkaccı rahatlığı Ucuz bir cin malı Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Sakarya treninde biletsiz bir yolcu Eminönüde seyyarın peşinde bir zabita Yasadışı bir miting sloganı Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Onur Şevik
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *'.-*'.-*'.-Aşk Diyorum Aşk 6*'.-*'.-*'.-
Bir eroin satıcısı Silah kacakcısı Bir kalpazan Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Derin devlet derin mafya Bir bakan bir siyasi Bir amerikan yanlısı Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Afrika aclığı avrupa tokluğu Yaz sıcağı kış soğuğu Bir sırtlan hainliği Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Süper güc olma sevdası Bir nükleer calışması Yeryüzüne hakim olma arzusu Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Onur Şevik
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *'.-*'.-*'.-Aşk Diyorum Aşk 7*'.-*'.-*'.-
Satılmış bir ırak kavgası Bir ortadoğu projesi İranı yok etme cabası Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk.! Bir kıyamet öncesi Bir günahın tövbesi Bir cenazenin arefesi Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Ölüye kabir azabı Azgın nefis küstahlığı Şeytan evlatlığı Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Sırat köprüsü inceliği Bir sorgu meleği Azrailin ölüm fermanı Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Son mermi cekirdeği Şiirlerin anlamını yitirdiği REİS'in ölüp ölüp dirildiği Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Onur Şevik
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *'.-*'.-*'.-Aşk Diyorum Aşk 8*'.-*'.-*'.-
Yetmişlik bir yeni rakı Bir kutu bira keyfi ve Tövbesiz bir günahtır Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Faili mechul bir cinayet Gündemi sarsan bir deprem Ve bir 12 eylüldür Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Boğazdan son bakış,son nefes Son kez seni sevmiştim Bahar sevdalım demektir Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Şiirlerin son cırpınışı REİS'in ağlayışı Kimsenin care bulamadığı Bu sendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Onur Şevik
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *'.-*'.-*'.-Aşk Diyorum Aşk 9*'.-*'.-*'.-
Uzun bir yolda son kilometre Bir mahkuma af müjdesi Yıllar süren bir mahkemenin bitiş haberi Bu bendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Kandil gecesi kandil mesajı Telefon görüşmesinde dolu bir batarya Hediye kontur gelmiş, sevinci Bu bendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Hastanede iyi olmanın duası Gurbette bir arkadaş kucaklaşması Askere tezkere partisi Bu bendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Gökdelenler arasında ezan sesi Bir arkadaşın diğerine Aa bak! burdada cami varmış demesi Suskunluğu bozan, abi boyayalım kelimesi Bu bendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Martıların vapurdan atılan simitleri yemesi Boğaz manzarası ve FATİH'in cesareti Çok şükür TÜRKÜZ diyen bizlerin öğünmesi Bu bendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Severken dağ olma büyüklüğü Bir tinerciye kafa tutma kabarıklığı Haksızlığa son verme erkekliği Bu bendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk! Sevgiliye şiir yazıp mutlu etme güzelliği Gercek bir aşk kıskançlığı Yanlışlara inat doğru olma farklılığı Bu bendeki aşk Bakma öyle yüzüme Aşk diyorum aşk!
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *'.-*'.-*'.-Söktümde Geldim 2*'.-*'.-*'.-
Doğruyu yanlıştan arıtarak Resimde gülen sevdayı unutarak Seni herkezden farklı sanarak Geçmişimi albümden söktümde geldim..! Çok seven çok acı çeker diye, Reis bile birgün güler diye, Çöken bulutlar elbet gider diye, Rüzgarı ayrılıktan söktümde geldim..! Bilirim ben,Ferhat bile çok acı çekmiş Aşk işte! maksat acı çektirmekmiş Karanlık bile akşamı,aşk yüzünden terketmiş Ayrılığı aşktan söktümde geldim..! (besna) Onur Şevik
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *'.-*'.-*'.-Söktümde Geldim 3*'.-*'.-*'.-
Özlemi içimden kopardım işte Boş hayalleri sattım beş kuruşa Beni benden eden her ne vardı bilmem ama Rüyaları *******imden söktümde geldim..! Trenleri gittiği ray üzerinden Kadıköy'ü İstanbul'un derinliklerinden Asfalt yolları toprak üzerinden Yollardan ayak izlerini söktümde geldim..! Şeytanın yalanını vurup yüzüne Nefsimin arzusunu gömüp yeryüzüne Riyakarın sözünü çarpıpta sözüne Aslımı değişimden söktümde geldim..! Seccademi alıp saklandığı yerden Namazı eda edip kaldığı yerden Dünyanın süsü gözüme baki gelirken Dünyamı dünyadan söktümde geldim..! Sabrımı çıkardım acele yerden Kinimi aldım bulaştığı yerden Yeşil umutlarmı kuru yerden Canımı ölümden söktümde geldim...! Onur Şevik
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *'.-*'.-*'.-Söktümde Geldim 4*'.-*'.-*'.-
Haklıyı haksızdan ayrı tutup Baki'yi yüreğime,faniyi ardıma atıp Güneşin doğuşuna bir daha bakıp Müslüm'ü dilimden söktümde geldim..! Maskeli yüzleri bir kenara bırakıp Gerçek yüzleri yüzüme takıp Unutulan benliğimi kaybolduğu yerde bulup Şiirlerimi asilikten söktümde geldim..! Etimi derimi toprağa silkip Günahımı gözyaşlarımla denize döküp Kilise ruhları camiden söküp Ezan'ı Şerifi çanlardan söktümde geldim...! Pişmanlığı tövbemle bir araya getirip Küfrün bayrağını sancağımdan indirip Hilali yıldızı kırmızıya dikip Fatih'i Bağdat'tan söktümde geldim...! Gülün dikenini gözlerime sokup Zalimin zulmünü mazlumdan alıp Firavun'un her haline kurşun sıkıp İsa'yı çarmıhtan söktümde geldim...! Onur Şevik
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *'.-*'.-*'.-Söktümde Geldim 5*'.-*'.-*'.-
Cümleye uzanan kollarımı gövdemden Balçığı işaret eden parmaklarımı ellerimden Duygularımı mantığımdan, fikrimden Acaba'yı beynimden söktümde geldim...! Erkekliği korkuların içinden Cesaretimi parmaklıkların ardından Beni durduran boşluğun ardından Fren pedallarını arabamdan söktümde geldim..! Çatık kaşlarımı gözlerimin üzerinden Gözbebeklerimi gözlerimden Sinirimi öfkemi tüm delikanlılığımdan Kur-an'dan hisseme ayet söktümde geldim...! Onur Şevik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|