![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() uNuTTuĞuMuZ ŞeYLeR,
Tam da şanımıza uygun bize biçilmişti rollerimiz yedik, içtik, seviştik rollerimizdi alkışlanan sahnede ki biz değildik. repliklerimiz vardı ezberlendiler söylenemeyenler ise ses tellerimize gizlendiler onlar..... itiraftan korkulan onlar.... ufacık ama kocaman olan onlar ki çoğu beyazdan çok öte kapkara yalan ve yere bakmamıza sebep olan hani.... o şeytandan doğan gerçekte bize ait. ama utandıran saklarken kuyrukları dışarıda kalan şeyler birer, birer bayram ziyaretine geldiler. evde yoktun yoktum yoktuk gerçekte başımızı kuma soktuk gücendiler boş ver! ...................zaten; ne ilk ne de son du adları sadece miniciktiler. yutkunduk ses tellerimize gizlendiler. 15/01/2008 Mine Özdemirtaş
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Usulca Gülümseyiniz.
Günaydın deli günlerimizin ilk sabahı günaydın delice sevdiğimiz merhaba kapının tokmağında bir ileri bir geri gidiş ve gelişlerimiz selam kör düğümlü ilik deliklerine sonsuz kere düğmelenişimiz günaydın,selam ve merhaba aynalar bu yeni esvap bizim deli gömleğimiz. yakışsa da hoş yakışmasa da yardan armağan ya bize usulca gülümseyiniz. 05/09/2005 Mine Özdemirtaş
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uyan.... UyaN da BaLıĞa GiDeLiM
sıcak paraya dikkat / yeni çıktı fırından çıtır çıtır bunlar / IMF in unundan söylev söylev üstüne / hepsi kuyruklu yalan dışlanmamak için oyundan tek şart ise soyunman hele bir de delinmişse korunman kesin herpes bulaşır ya da doğsa doğsa **** doğar satılmışın soyundan sanki gerdek öncesi / bu ne heyecan /aman da aman civciv mi uçacak / kuş mu uçacak yabancının donundan 'uyan Ali'm Uyan da balığa gidelim tanırım seni ben vaz geçmiş olamazsın emektar sandalından' kıssadan hisse anlatılarım var dinler mısın? seçmece hepsi seçmece Arjantin masalından Mine Özdemirtaş
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uzlaşma Noktası
Uzlaşma noktası / mikroskobun ucunda. Nerede kalmıştık söylesene? Bu benim en eski huyum. Platonik bir tutku işte. Zamanın son deliğini ellemek…öylesine. Yeni bir moda bu / Ateşle oyun. Kirlenmesin cicileriniz / uzak durun. Namus, İffet, Fazilet. Pardon bakar mısınız! ! ! Derin insan ne demek? Lugat'ın yırtılmış güzelim / Pabucun damda kabul et. Güvenme, dayanma, savunma…. Gelmeyebilir destek. Yürütme, yasama, durdurma. Keşke… Keşke / yanıldık diyebilsek. Mine Özdemirtaş
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üç Basit Hece
Kalbim bir yerlerde kalmış, Ruhum başka bir yerde. Aklımı da geçenlerde, Yem yaptım güvercinlere. Sakın! Aldanmayın ışıyorlar diye; riyakar gözlerime. Onlarda gideli çok oldu. Nicedir, bende değiller. Kimim kimsem yok. Bir ben varım, bir de nefesim Peşimde dolanan gölgeyse; bedenim işte. Olmayan sabaha, doğmayan güneşe Zıpkın atışımsa.... iş olsun diye. Görseniz nasıl şen kahkahalarım var benim. Bir neşe, bir neşe Acıyın halime, vaktiniz varsa, Haykırın yüzüme sahtekar diye. Nedeni bilinmez ama; korkulur işte. /Oysaki ayrılık sadece üç basit hece. Sonrasıysa; karanlık, küflü, nemli bitmeyen....sonsuz bir gece. Yan gelip yatışım bu yüzden. Ölmüşüm işte. 22/08/2003 çamlıca Mine Özdemirtaş
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üç BeŞ YeDi
birisi balık kadınının pes etmesinden mi bahsetti? üç, beş, yedi! Tarot ne dediydi? kızgın çöllerde buz pateni yapmış gibi kırmadan önce bileğini kız tavlasına dair süren şu turnuva bitmeli ya sen bana öğreteceksin ya ben sana kaliteyi dilersen oyuna başlamadan önce yüreklice zar atalım dilersen bükülmeyen bilek için istihareye yatalım. anladın mı canım? dahilerle delilerin savaşı bu kazanan kim? göreceğiz bakalım! 17/10/2004... çamlıca Mine Özdemirtaş
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÜsTüMdeLeR
Tam gece yarısıydı. / geldiler Bir sigara yakıp verdim ellerine. Sonra seni verdim. Daha sonra anıları. Gitmediler. Çok uzun bir gece / kan ter içinde tıpkı sana benziyorlar Üstümdeler. 26/07/2004 Mine Özdemirtaş
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() VaKiT; ŞiMDİ
Sen/ her kimsen Ne kadar uzun sürdü gelmen. Patikaları vardı yüreğimin kimseye söylemediğim Onları sadece sana gösterecekti İçime koyduğum cin. Yıllarca, yosun tuttum kayalarda İz oldum sürmen için Ormanı yanarken ıssız kulübemin duman işaretlerini bile denedim Görmedin. Kim bilir kaç kez geçtin göklerimden Sana boşalttığım meydanları fark etmeden Belki de birkaç kaç kez Yarıçapıma değmiştir teğetlerin Henüz daha seni Kurgulamadığı zamanlarda Olgunlaşmamış düşlerin Ne çok zaman kaybettik. Neden sanki, sol köşesinde resimlenmedin yokluğunda çözüp durduğum çapraz bilmecelerin. Her sabah üşenmeden arka arkaya 3 film sardı makaraya adını tanımayan ellerim sayısız senaryo yazıldı tek bir karesine bile senin girmediğin yıllarca yokluğunla yıkandı salonum baştan başa artık, bütün koltuklar namına yazılı Hamiline matineler bitti bilesin Ve, Kırmızı halı ilk kez yayıldı gelirsen şereflendirirsin. zaman geceye vururken Son galayı çalıyor zillerim Vakit / ŞİMDi her kimsen / yeter beklettiğin nerdeysen gel artık Suare sadece Senin. 01/10/2004 Mine Özdemirtaş
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() VazGeÇ KalAmıŞlım VazGeÇ
Dün sabah çay bahçesinde.. Kalamış ta. eski,......çok eski bir dostla; andık geçmişi. Biliyor musun dedi. Laf arasında. .'Dönmeye can atıyor' senin ki. Beni arıyor. beni soruyormuşsun. Yana yakıla. Hem de bunca yıl sonra... ne iş? .....hayrola.? Eve döndüğüm de, Bütün gece seni düşündüm Kalamışlı. Beni; geçmişe götürdü elimde ki eski bir resim İnan bana. Ne sesin kalmış aklımda ne de nefesin Hangi Hazan'ın hüznüne gömmüşüm ki seni ben? Bulamıyorum........Neredesin? Sahi nerdesin? Onlarca yıl; sarı yapraklar süprüldü caddeden her mevsim. Her şey, her yer değişti yokluğunda. Sil baştan. Bir tek; o koca çınar kaldı yolun ortasında Bir de ben. sende değişmiş olmalısın....Belki de seni tanımam yolda görsem. sakın ola ki bana güvenme Kalamışlı.. Biliyorsun........çok cocuktum Ölesiye çocuktum, senin baharlarında. Yokluğunda, veda ettim yüreğimdeki mor *******e. Hasretli yolların sonunda, bir sabah; Ebruli yarınlara uyanmayı da öğrendim. Artık Senin usundaki o; pembe/beyaz yüz'ün sahibi ben değilim. sanki sen değildin her gün Tahta iskelede gün batana kadar gelmesini beklediğim. Son defa artık bir daha hiç gelmediğin o gün; Ben; Büyüdüm. Ey bir zamanlar sevdiğim.........ilk aşkım benim. Yokluğunda.............gökten kaç defa; kaç elma düştü? Farkındamısın? Biri bana, biri sana, biri bize diyemediğim. Kısacası Ben artık; kocaman bir kızım Kalamışlı. Örgülü saçlarımı; dağıttı rüzgar. Sen bile Toplayamazsın. Senden arta kalanları; senden sonra sahile gömdüm.Arama..... bulamazsın. . Demem o ki. Sil aklından beni. İznim yok... iznim yok sana dingin *******imi bölemezsin. İyisi mi sen Vazgeç Kalamışlı. Vazgeç.......Yazık olur. Boşuna uyandırma Mehtabı, Ay'ı. Sokulma boş yere, dostlara; gözü yaşlı, sözde....ağlamaklı. Senden geriye bana Bir tek o dostlar kaldı. Eğer gerçekten, Döneceksen Kalamış a Bilesin ki kararlıyım. Koklamaktan sa yeniden seninle aynı havayı Keserim kalamıştan merhabayı Sakın Gelme. Bak..... Sakın gelme kalamışlı......Bilesin ki Sen sahile adım attığın akşam, Ben...... Giderim kalamıştan. Mine Özdemirtaş Mine Özdemirtaş
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve Hakim Kalemi Kırdı
Birinci ve ikinci kadın olmak! Bu kararı hangi yargıç onaylayacak? Bir yüce divan ki Adaleti şaşmayacak, kestiği parmak acımayacak. Teraziyi tutan el titremeyecek, Gözündeki örtü aralanmayacak. Güvenmek duygusu yara almayacak. Birinci… ya daaaaaaaaaa ikinci kadın olmak. Bu kararı…………hangi yargıç onaylayacak? Mine Özdemirtaş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|