![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kara Sevda
Akşamın olmadığı *******de, Gündüzün olmadığı sabahlardayım. Sevipte, sevgine hasret kaldığım. Görüpte özleminden yandığım, Tutkumla esir olduğum, kara sevdam. Gözümden bile kıskandığım, gözümün nuru. Aşkların en güzelini, Sevginin en büyüğünü yaşadım seninle. Hayat bir başka güzeldi sevginle. Aşılması engeller bile, kolaydı. Sana hasret kaldığım o günler de. Gönlümde ki acıyı unutturdun bana.. Verdiğin aşk ateşiyle, Doyamadım hiçbir zaman sana. Seni yaşadım hayatım boyunca. Sevdam kara sevda oldu. Seni tanıdığımda.. Menekşe Gülay
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Karanlık
bir zindandayım karanlıkta kaybolmuşum sanki, uzakta bir ışık görüyorum seviniyorum. yanına gidiyorum ışık sönüyor. o ışığa ulaşamıyorum. nasıl bir ışık bu. beni aydınlatmasını istiyorum. karanlık.. zifiri karanlık. aydınlığı istiyorum. nezaman aydınlanacak dünyam Allahım. kalbimde ki bu karanlık, nezaman bitecek. herzaman çaresiz olmak, zavallı hissetmek, tüm insanların kötü duyguları, değil mi bunlar. ben de kendimi kötü hissedenlerden biriyim işte. gördüğüm ışık beni yanıltıyor herzaman. istediğine ulaşamamak, yakaladığını hissetmek, ama kaybetmek.. hep kaybeden ben mi olacağım. karanlıklar gitsin artık üstümden. yanan ışığı yakalamak istiyorum. dünyamın aydınlanmasını, karanlığın bitmesini istiyorum. yeter artık karanlık, seni istemiyorum. git artık. aydınlığı istiyorum. Menekşe Gülay
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karanlık Aydınlığa Kavuşurmu
hava nekadar karardı. içimide zifiri renge boyadı sanki.. ruhum zaten bunalımlarda. bir de karanlık.. aşkla oyun da gibi, ikisi de ortasına almış beni, sürüklüyor yaprak misali, ordan oraya. bir kendime gelsem, karşı koysam aşka ve karanlığa.. ama sen lâzımsın bana.. karanlık beni boğuyor aşk ise, sensiz neye yarar bebeğim. nefesini hissetmezsem bedenimde, ben zaten ölmüşüm. hergünümde. gözlerimin yaşı diner mi sensizlikte. karanlık aydınlığa, kavuşur mu her beklediğimde. Menekşe Gülay
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karanlıklar Şahidim
inanılmazı yaşıyorum hayatımda bugünlerde. sevginin, ağır bedelini ödüyorum belki de. bir hançer gibi, ayrılığın şu an içimde. zormuş sensiz yaşamak, sevgini de. kalplerimiz bir, seninle ayrı olsak bile. ikimiz biriz, tüm ömrümüzce. sevgimiz engelleri aşacak, günden güne. bu aşk yakışıyor bize, biz sevdikçe. bir elmanın yarısıyız çünki, seninle. müptelası oldum aşkının sevdiğim. ansızın kurşunum oldun girdin kalbime. sensiz yaşamak daha zorlaştı bugünlerde. kalbim de bir yara var. acıtıyor içimi. sen olmayınca kanıyor perişan ediyor beni. sensiz bir hiçim, seni sevdiğimden beri. birgün aşkımızın doruklarına çıkacağız birlikte. erişilmezler bitecek yaşayacağız seninle. acılar geride, ama biz mutlu bir şekilde. kollarınla saracaksın beni, bitmeyen özleminle. aşkına susadım hep olmalısın benimle. ağlamaklı oluyor gözlerim, seni düşündüğümde. sevgin içimde, ama ben hep seninle. özlemleri biriktirip bir çuvala koydum sanki. çuval da ağır geliyor artık taşıyamıyorum ki. içimde ki acı bitse artık, seninle olsam. yalnız seninle kalsam. aşkımıza tutsak, seni bedenimde hissetsem. hep yansam. karanlıklar şahidim daima seninle yaşasam. Menekşe Gülay
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kartopum
karlı bir kış günüydü seni kucağıma, aldığımda.. siyah saçların, yeşil gözlerin, bir başkaydı gülüşün. birden hastahanenin gözbebeği oluvermiştin. adını kartopu koymuştum. karla gelmiştin çünki, ilk annelik duygusunu tattırmıştın bana.. anneliğin bu kadar güzel olduğunu, seninle anlamıştım. sıcacık özlemle sarıyordum kollarımda seni. bana bakışın, o küçücük gözlerin, bilinçsizce gülüşün. içime işliyordu. değişik duygular yaşatıyordu bana.. o minik ellerini saatlerce öpsem, bıkmazdım hiçbirzaman. annelik gerçekten çok fedakarca bir duygu. karşılık beklemeden verilen, büyük bir sevgi. evladının gözünün önünde büyümesini izlemek. tüm sevgini ona vermek, herşeyden esirgemek.. bak bebeğim, artık büyüdün yakında doktor çıkacaksın. vatan için değerli, benim için ise, hayırlı bir evlat oldun. ama benden uzakta, bebeğime hasretim şu anda.. hala benim kartopumsun sana olan özlemimle. yarının da sen de anne olacaksın. sende ki sevginle.. o zaman duygularımı daha çok anlayacak, yaşayacaksın herşeyinle. Menekşe Gülay
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırmızı Gül
bir kırmızı güldü. beni sana bağlayan. şu an defterimin arasında kurumuş, solmuş.. baktıkça seni hatırlatan kırmızı bir gül. yolda dalgın giderken çarpmıştın bana. elinde bir gül, bir özür, elime sıkıştırdığın gül. şaşırmıştım birşey demeden, kaybolmuştun. birgün yine bekler bulmuştum seni, elinde kırmızı bir gülle. Bir anlam veremiyordum senin hareketlerine. birşey diyemeden kayboluyordun elime sıkıştırdığın gülle. sonunda sordum sana, bu güllerin anlamı ne diye. meğerse yıllarca sevmişsin beni, ben den habersizce. tutkunun esiri olmuşsun içinde sakladığın sevginle. aşk, sevgi karşılıklı olmalı yaşadığımız sürece. tek taraflı yaşanan aşksa, birşeye benzemez neticede. işte o günden bana kalan tek hatıra.. defterimin arasında yıllarca kalan, kurumuş ve solmuş bir güldü hatıralarımda. Menekşe Gülay
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıskanç Sevgilim
bende ki güzel duyguları, yitirttin kıskançlığınla. severken, sevgisizliği yaşattın hayatımda. ne güzel başlamıştı aşkımız, sürecekti ebedi. üzüntülü bir kalp bıraktın arkanda şimdi. anlamıyorum değer miydi böyle şeylere sanki. sonunda kıskançlığınla bitirdin beni. seven insan, kırar mı sevdiğini. herşeyi berbat ettiğinin farkındasın belki. ama geriye dönüş olmaz değil mi. sevgi, fedâkarlık ister herzaman. kıskançlık ise, insanı üzer çoğu zaman. hayat, böyle üzüntüyle geçer mi. ne benimle olabiliyorsun nede bensiz. durmadan acı çektiriyorsun bana çaresiz. bense, herzaman kendimi sana adamıştım. sevginse, beni bunalttı aldanmışım. gün geçtikçe beni, daha çok zehirliyorsun. çekemiyorum seni, anlamıyor musun. senin aşkın, sana kalsın kıskançlığınla. benim içimde ki aşk, bana yeter yanlızlığımla. Menekşe Gülay
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kimse Çözemesin Bizi
bende ki bu aşk, yaktığın müddetçe sönmez. ellerinin arasında kalbim. öyle sıkı tut ki yalnız senin olsun. öpüşlerin dudaklarımda, kırmızı güller açtırsın. hiç solmasın. hep taze kalsın. sevgine hasret ruhum, gülücüklerinle, neşe bulsun. seni seviyorum kelimesini, öyle çok söyle ki yüreğim coşsun. nehirler gibi aksın. kollarının arasında mutluluk, öyle sar ki beni, kördüğüm olalım. kimse çözemesin bizi. aşkınla yanan yüreğim, seninle yanacak. bu özlemler, bitirse de beni, ruhum, hep senin olacak. Menekşe Gülay
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kimse Öldüremez Aşkımı
Bahar gelecek sandım kapıyı açtım. Hazan girmiş sıraya, şaştım da kaldım. Oysa yaz dı aşkım, sevdaya daldım. Kış uğramadı çok şükür aldanmadım. Seninle kördüğüm olduk yılları saydık. Yüreğimiz ateşlerdeydi yandıkça yandık. Yeri geldiğinde hep sevdamıza sarıldık. Hiç küsmedik darılmadık bu aşkımızla kaldık. Yüreğimde kök saldın sevgiyi sen de tattım. Aşk öyle güzeldi ki yaşadıkça yaşattım. Dizlerinin dibindeydi tek dünyam, Candın hayattın herşeyim oldun herzaman. Sen yüreğimde, bedenimde gizlediğim, Sen hayatımın anlamı, hep sevdiğim, Bin ömür de geçse ömrümü verdiğim, Bu can feda olmaz mı hiç sana sevdiğim. Sen den başkası olmaz sığamaz gönlüme, Sen olmasan da adadım kendimi sevgine, Kurduğum hayaller, tek seni alıyor içine, Kimse öldüremez aşkımı, istesen sen bile. Menekşe Gülay
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kokun Hâlâ Üzerimde
Yürüyoruz Beyoğlu'n da el ele aşkımızla. Umursamıyoruz dünyayı, mutluyuz ya. Sevgimiz daha da büyüyor her adımımız da. Aşkın seline kapıldık varsın yansın dünya. Aşk buysa ben aşığım sana, anlasana. Kokun hâlâ üzerimde seni hissettiriyor bana. Bir dokunuş, bir temas dalıyorum rüyalara. Bu arzular tükenmez sen olmadıktan sonra. Aslında varlığında yetiyor sana doymaya. Aşk ne güzel, dolu dolu yaşandığında. Ben de yaşayacağım seni hayatım boyunca. Sevmedim kimseyi seni sevdiğim kadar. Özlemedim hiçkimseyi böyle tutsak, arzuyla. Kokun içime işliyor benim için bambaşka. Sana aşık, sana sevdalı yüreğime baksana. Köle oldum bu aşkla, senin yoluna. Cennetimde mutlu olacağız seninle başbaşa. Bir deli hortum çıksa getirse beni yanına. Bu ayrılık zor geliyor artık kara sevdam da. Hep seni hissetmeliyim her an yanımda. Hadi gel kaçır beni, ıssız bir adaya. Deniz, martılar ve biz, yalnızca. Güneşim ol yak beni, sonsuzluğa. Birbirimiz için yaşayalım aşkımızla. Menekşe Gülay
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|