![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Böyle Bir Hayvan
Erimek üzere mi insanlığın dağı Sebep olan bir kaç hayvandır Uyanıp çağlar mı sakin ırmağı Yerinde kurursa suç hayvandır İpini boğaza saran vahşiler Kıyıma hevesli, karşıda güler Ölüm de dayatır bilinen öcüler Analı babalı **** hayvandır İnsanın kanına iştah ezelden Fayda gelmez boyalı gülden Karanlık kötülüğü bırakmaz elden Doysa da midesi aç hayvandır İnsan olmayı asla denememiş İnsanın ömrünü aleni yemiş Ne de olsa hayvan, gürlemiş Uzağında dur yamaç hayvandır Kamil At boş pazara takılma Tuzağa düşüp yere yıkılma Suçu yüksek caniye sokulma Dünyayı izle iğrenç hayvandır Kamil At
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Böyle Popüler Olacağım
Ben popüler olacağım Önce paşanın ağanın Yanlışını kendime anlatacağım Dinliyerek beni ikna ederek Ben popüler olacağım Dedemin dedesinin hatasını Bağırarak kendime diyeceğim Yolun bu tarafının çalındığını Karanlığın aydınlığa düşmanlığını Kendime kabul ettireceğim Babamda olsa hatasını Kendisine bağıracağım Gönlümde insanı bir göreceğim Din, dil, ırk ayrımı yapmıyacağım Kendi yanlışımın sesini Ayrı yere katıp Uzaydan da duyulsun diye Kulağımda patlatacağım Başlangıç yapıp, doğruları yazarak Böyle popüler olacağım Kamil At
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Dünyadan Nazım Geçti
Benim yediğimi siz yemezsiniz Düzelttim aynayı yüzüm geçti Ezelden bilirim siz istemezsiniz Bu dünyadan bir Nazım geçti. Elin baltalı mezarına dalarsın Toprağımda ölüm kalım kılarsın Rolünü biliriz gözlere dolarsın Hiç beğenmediğin yazım geçti. Topraklar ıslak kurumuyor kan Siz mi verdiniz kimindir can Dünya bilir, Nazım Hikmet Ran Bilmeze inanmaz özüm geçti. Gitmeseydi canına vurulacaktı Kurşunlar tetikte silah sıcaktı Aklınız almaz çok denizden aktı Fark edip gören gözüm geçti. Kamil At, neler saklı zindanlar Anlamaz bitmedikçe kim anlar İnsan ile beslenir sözde insanlar İşkence edildikçe sızım geçti. Kamil At
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Kılık Uymaz
Hacı macı ayrımları çok açıktır Ben kuralını teptim giderim Sanmam yalan fesi bir gerçektir Doğru bir hesaptım giderim. Böyle fetvaya uymaz bu kılık Şarap içerim bu ayrımcılık Kör kuyularda yüzemez bir balık Ben yerimi yaptım giderim. İnsan kaybeder haram kuralı Bize ezelden beridir çok iftiralı Beni kovmak ister, canım buralı Kızılca şarabı öptüm giderim. Değiştiremedi nerede kandık Şarap içenler olurmu zındık Biz dünyayız olan dünya içindik Yıldızlardan koptum giderim. Eminmi ki yokta var olmadım Hacı sebep gözümü silmedim Kendisini dayattı gene bilmedim Ona göre bir diptim giderim. Kamil At kapsamlı bir yasaktı Sadece ışıklı dünyaya baktı Noktası nişan çağlayan ırmaktı Böyle geniş çaptım giderim. Kamil At
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Ne Köpeklik!
Bu ne köpeklik bu ne maymunluk Başka düşünceye kin kusarlar Uzun vade düşünmez kini bir anlık Kendine laf gelse din kusarlar. Hayvandan başka herkes hayvan Tarihlerde öğrendik düşmanlık Beyni çürümüşün fikirleri yayvan Bunlar yüzünden bitiyor insanlık. Farkında değil sırtları semerden Burnunu yere sürter sidik kokusu Barış nedir savaş geride, ilerden El yapımı tüm kitapların dokusu. Çağdışı biri sözde kitap yazmış El ile yazılmış bilenler vardır Çağdışına inananlar öldürüp azmış Farkında olmayan zaten dardır. Kamil At güzel düşünceye hayran İnsanı ancak insan bilir sadece Nefret kincinin kafası neye hayran Hergün azalır dahildir hem gece. Kamil At
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Yalandan Çok Yedim
Değersizdir canlar yazdıklarım Gizli kıymeti vardır, yeri yok Çeyrek bile değil tanıştıklarım Geleceğe dönük eseri yok. Dumanlı dağa dumansız dedim Doruğuna nice bulut ekledim Ben bu yalandan çok yedim Beynimde azıyor haberi yok. Genele söyledim seçtiğim var Ben kendimden kaçtığım var Örtülmüş yarayı açtığım var Gizlice kanatılmış, kaderi yok. Olmayan sis kaplar beynimi Kimisi saldırdı, ağladı kimi Dönen dolabı alicenap gördümü Kendi zamanının değeri yok. Ben bana güldürdüm körleri Uçuruma yöneldi değerleri Bilmeden öldü, olmadı haberleri İnsanlık yolunda seferi yok. Hergün Kamil At bağırdım Kalıp tutmuş tabular kırdım Dostu dinledim bana sağırdım Gerilere battı gitti ileri yok. Kamil At
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bunlar Bizmiyiz
Biryerden geldik mi başka bir yere Canımızla uysaydık keşke bir yere Biz özgürce dolanırız öyle her yere Sınırlar kontrol da bunlar bizmiyiz. Sınırlar kalkar birgün bir felaketle Yönlendirme hayattır memleketle Kim kimlerin elinde bilinmez niyetle Daha sıkı olsun daha da azmıyız. Kimi aslında dünyada bilinmez Var sayar kendini onunla ölünmez Devlet oyununa bağlı kalınmaz Çoban modası sürüyor yozmuyuz. Kamil At dünya son bulur belkide Yüzyıllar sonra kurtulur belkide İnsanlık umudum, insan olur belkide Kötüye bakan karanlık gözmüyüz. Kamil At
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Büyük Patron 'Der'!
Yıldızların üstünde arsa sözü verir Eline kızarmış şu güneşi al der Kandırıp bir başka heyet gönderir İnsanın üstüne boz itini sal der. Ekonomi ne işine, düzeltiriz der Kaplo fiş hazırsa işte piriz der Sen yakınını, bizde seni yeriz der Ayırdım gövdeni buyur kol der. Sana imkan sunmuşum çalış der İtaatin en alasına sen buluş der Küçük bir hatada nerde baş der Patronundur kıblen yeter ki bil der. Bilime girme bizden öğren der Sizleri kalbime gömdüm ben der Çok iyi düşün ha, gitmeden der Ekmeğin aşın bizdendir yal der. Benim gibi düşünme sakın der Büyüğünüzüm öyle bakın der Karşı gelirseniz sonunuz yakın der İstediğimde dünyadan defol der. Kamil At, hepiniz bağlısınız der Para firçaladım yağlısınız der Çalın yağınızı, örümcek ağlısınız der Aman istediğimiz anda öl der. Kamil At
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Caiz Nefret
Şerefsiz emrine atlayıp uyanlar Var oldukça kinler çoğalır Emirli kafasına nefret koyanlar Yürüdükçe kör inler çoğalır. Saldırdıkça dağılır nice kıtalar Fırsatlar büyür akbabalar leş yalar İnsan canından değerli metalar Büyür para gibi dinler çoğalır. Yobazlık bin yıldır aynı çukurda Üretmez gözü olmayan nurda Toprak çukur över, cirit atar burda Az daha kara günler çoğalır. Tarihte kim neyi nasıl kanıtlar Bilimi dışlar maymunlar itler Hangi çağ kim gördü kimdi eşitler Bağır ama Darwin'ler çoğalır. Bunca baskının felakettir sonu İnsandan gayrısı bozmaz oyunu Öyle seversen sakallı pislik beyini Sizi çürüten insanlar çoğalır. Kamil At der insanlık kurbandır Doğa bilmeyen çürük candır İnsan çok tehlikeli bir hayvandır Bekle sana saldıranlar çoğalır. Kamil At
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canını Cebine Takan Asalak
İnsan bilinen gizli İri vücutlu ayılar Süzerek gelen ayaklı yılan Yaptığına elini seven hırsız Torununu görmeyen despot Gözü dünyada, arkada ölür Hayatı kuytu edenler batar Gezinir dolanır nefessiz yatar Rüyası parçalanır madde yutar Birşeyden sanmıyorum Adımını kaldırmadan yorulur Tükenmez küfürlü parasit Umduğunu görmeyen bilgisiz Canını cebine takan asalak Yaşamı morgda bitenler Çifte hayat gezdiren Eşini malı sanan hiçler, Cellat yürekli paramiliter Az sene içinde fosili tanınmayan Hayatı boş ölen bilmez. Spartaküse küfür savuran bilgisiz İlk ışıltısı dudağına vurur güneşin Çarmık çürür o diri, Habersizce açık engele yürüyenler Sebep sizin gibilerdir Kıyıcı dünyalılar oralısınız Yerini varlığını satan meçhul Bilim ve insanlık ısırganı Kendisini satmış ayyaşlar Bezermi sanıyorsunuz Gerçeğe sarılanlar... Kamil At
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|