![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57929
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dünyayı Çözmeyenler
Öğrenmeden dünyayı savruldu gitti Sözde emire secde kılan kişiler Yüksekte idi, birden alçaldı gitti Beşeri yola zulüm salan kişiler. İnsanlığa adalet dağıtacağız dediler Ezelden dayatma huy izlediler Meydanda zorba oldu kükrediler Tarihte nefret ile dolan kişiler. Gelişinde dürüstlüğe düşmandı Gidişinde bitti üzülmeden yandı İnsanlığı olmadı sahte insandı Günümüzde de savrulan kişiler. Yeryüzünde işgal etti ülkeleri Onlara kötüydü insanlığın neferi Yaktı toz etti girdiği yerleri İnsanca davranıştan bunalan kişiler. Dünyayı çözmedi göğe bağladılar Kafaya cin doldu bedeni cadılar İnsana düşman, insan olmadılar Boş hayal uğruna ölen kişiler. Yalanı gerçek diye yutturacaktı Bir zamanlar öttü boşuna aktı Der Kamil At gidişi hararet sıcaktı Görmedi gerçeği yalan kişiler. Kamil At
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dürüstlük Bitti Bitecek!
Zorbaya boyun eğdikçe insanlar Yeryüzünde dürüstlük bitti bitecek Kim ne söyledi artık kim ne anlar Sustukça çakal çarkı öttü ötecek. Dünya aynı gezegen aynı işkence Vurdumduymaz yutuyor pişkince Ben bilirim diyen yatıyor sessizce Çalındı, zalim ninniyi yuttu yutacak. Onurlu yaşamak çoktan suç sayılır Sisteme boyun eğenler aç sayılır Boş yere kurşun atanlar **** sayılır Olan insanlığını yok, sattı satacak. Fukara beyinliler, yoldan döndüler Sorsan nedeni, bok uğruna güler Çürük kafa bencildir olduk dediler Elde olan dürüstlüğe çattı çatacak. Kamil At der, dürüstlük suçtur yani Girdaplı uçurumlara uçurdu beni Kim ne için gitmiş, seçelim gideni Dürüstlük tehlikede battı batacak. Kamil At
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşünce Fikir
Düşünce Fikir Ben senin düşünceni bilirim Önce öğrendim, sonra eledim Benim Düşüncem ise, Senin o kül kafana girmez... Kamil At
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşünce Fikir 2
Kin ve nefret üzerine kurulu Bir düşünce İnanç yada fikir Tabi ki denilebilirse En sonunda Tarihten silinecek Kamil At
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düzen Suçu
Yoksullar açsa Barışık değilse insanlık Zulümler varsa Kimi aç kimi toksa Savaşlar varsa Kargalar ötüyor sa Çakallar uluyorsa Bombalar yağıyorsa Eşitlik yoksa İnsanlık kayıp sa Beyler için mankenlik Sahte sevdalar Doyumsuz aldatmak bile Düzen'in suçu... Kamil At
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Efendim Ne İmiş...
Efendim ne imiş Gelecekte çok az şairin İsmi kalacakmış. Ben (şimdiden) Ölümüne Uykuya yatanların Uyanmasını istiyorum Onlar tutmuş Gelecekten bahseder Yaranmak için kanlı patronlara Huzurunda takla atmışlar Özleri hem yüzleri kara Saraya kendisini satmışlar Kamil At
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Egemen
Ben doğru değilsem, kim doğru Egemen dersen onlardır zalimler Yanlışta isem bile, bu bir çağrı Onlardır yoksula erken ölümler Egemen ekranda yalan ötendir Yoksul ise açlıktan yatandır Yeterse gücün, kürsüden indir Onun midesinde senin dilimler Kitabı köleci, numara ulemanın Farkı yoktur sende ki canın Birgün sırası gelince dünyanın Hesapla kalacak olan kimler Haksız değilim kusura bakma Zararım eksilerde hatırımı yıkma Kötülere aldanıp fesini takma Zalime çalışır pazarcı alimler Zalime inanıp dünyayı yeme Hemen harcar taraflı mahkeme Olmayan duayı sesli dileme Düşün ki iblisler kan demler Der Kamil At dayatmacı olma Kendini tanı ölünce yılma Boşuna ahrete haber salma Dünyada kalan cana selamlar Kamil At
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
En Azgın Fillere Kapıldı
Şerefsizin dışında şerefli yaşarken Bedenim çamurlu sellere kapıldı Yakamdan tutarken bütün Cahiller Özgür kuş gibi yellere kapıldı. Bizim insanlıksa kendini satmış Bunca dağ bulup bedeni dayatmış Çirkefi sevmiş güzelliğe çatmış Fazla karanlık illere kapıldı. Avcı değildir elinde keskin kama Yiğitlerin vücudunda var yama Dedim ki farenin sesine oynama İnadıyla en azgın fillere kapıldı. Nice kafadan boş ses yükselir Berbat fikirler kuşak bitince düzelir Şerefsizler hileyle zirveye yücelir Geldi de bizim dillere kapıldı. Cahiller azıyor güveni yerinde Çoğaldılar hakkım hangi birinde İnsanın düşüncesi birazcık derinde Öyle kanlı dikenli tellere kapıldı. İnsan dedim, nadan para getirdi Kişiliği yoktu olanınıda yitirdi Kendini Kamil At güzelliğe batırdı Hayli boyanmış güzellere kapıldı. Kamil At
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Erkekçe 2
Çakal sarayına başkan olunca Köpekler halı serer erkekçe Cılız olan sesi gürleşir kalınca Etrafını dağıtır kırar erkekçe. Selamları erken değişir, 'ulan' Çevresinde dalkavuklar yılan Halktan ses gelir halktır asılan Hayvanın içine girer erkekçe. Doğruya tahammül olmaz hiç Sömürmek ister alışkan kıç Dürüst bilinirken, oda şimdi **** Gözü diz çöken arar erkekçe. Elinde tesbih düşmez bunun Baş hayvanı kesilir kanunun Siyasete çıkarcı sokulan dinin Foyası çıkar yalvarır erkekçe. Kamil At, dalkavuk takla atar Suçu gereğidir, bıçakta atar Kariyer için anasını kesip satar Timsah gözünü yorar erkekçe. Kamil At
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ezbere
Ne öttüğünü bilmezmiş kargalar İçinde karanlık duruyor dere Karganın sırtında cinli hırkalar Okuduğunu anlamaz ezbere. İnsana kötü beladır şükürler Kötünün kötüsü var imiş körler Sanmış ki hayal ile özgürler Laf da anlatılmaz hiç esire Anlattığı hayal herhal küfürdür İnsanı bilmez ayırır, insan birdir Efendisine hizmet ona esirdir Boş şeyleri inandırmış köre. Yolunda toz duman manalar Varlığı insanlığın ömrünü deler Engel olur evrime çizili çileler Yönü ortaçağ menzili nere. Karanlık yalan yukardan ise Ses verelim insanca gelen sese İnsanlığa nefret ekti küse küse Şükürle ömürleri yara bere. Böyle kargaya dost olunmaz Beyazın karası uyar mı bulunmaz Olmayan put hayata gelinmez Dilenme asla olmaz şeylere. Şimdi bitsin Kamil At sözün Kargasın boğmaz beni enkazın Cana değil, boşluğadır avazın Daha rastlanmaz böyle türe. Kamil At
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|