![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Antoloji Şairlerine Bak 2
Biraz takip ettim boşlar laf çaldı *******i uyumadılar itiraf çaldı Gruplar görüş yazdı taraf ta çaldı Gerçekleri yazalım arkadaşlar. Kimi utanmış söylemez aşkını Kimi nefret küfür insan düşkünü Sevdiğine kimi haykırış taşkını Bilgi için gezelim arkadaşlar. Öyle yazalım tarihte adı kalsın Okuyanın içinde biz tadı kalsın Doğruyu sevmeyende cadı kalsın Zalimleri bozalım arkadaşlar. Yazalım gerçeği yanlış üzülsün Halini haykıralım gülmeyen gülsün Söz çalan, bağırma kişi değilsin Dünyayı iyi çizelim arkadaşlar. Kamil At antoloji şairlerine bakın Bende içine girdim deme sakın Gördüğümü yazmazsam yazıyı yakın Bilginin içide yüzelim arkadaşlar. Kamil At
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Antoloji Şiirler...
Tamam Herkes kalemi almış Eline yazıyor, Buna lafım yok. Kimi şiirler beni anlatmaz Kendinden kaçıyor Doğrular, gerçekler tabu Böyle bir durum içerisinde Ras(t) gele şiir yazanların içinde... Kaybolup gitmiyor Gerçeği anlatan şiirler 'Antoloji Şiirler', Ana sayfası'nda. Kamil At
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Arafat Ya Yaşar Ya Yaşamaz
Yıllarca emperyalizme Karşı iyi kötü savaştı Direnişe Örnek olduğunu bilemem Filistin'in önünde çığırlar açtı Örnek oldu olmadı Bu dertten ölemem, Çıkar ilişkileri çoğalınca SonuN da Clinton'ların Kıçına yapıştı, ve Kendisine uçsuz bucaksız Kocaman bir Bowling salonu açtı... Kamil At
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Arap Değilim
Kabulüm olmaz böyle bir isteğe Sular akmaz kurulu desteğe Uymak ister isen karanlık çağa Varda git benide karıştırma. Bana bak, ben arap değilim Kendine bak tanı işte bilim Senin gitsin, benim uğramaz yolum Araplara git beni yarıştırma. Senin kanında varmı dır arap Öyle ise onların karanlığını da kap Hayat kime hurda ille bir çöp İhtiyar değilim yüzümü kırıştırma. Tehditlerin sana teslim kalsın İnsanlık yolu mesafe yol alsın Canavarlar azgın sulara dalsın Şikayetinle beni soruşturma. Ben şarap içerim değil bazen Günah işler çok arap gezen Seni de beni de asacak düzen Bilgisiz küsü boşa barıştırma. Kamil At, giysimi ayrı giyerim Kabul etmem kendimi oyarım Sanma girdiğim yoldan cayarım Üstümde olanıda buruşturma Kamil At
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Arapça Yazanlar
Körüklerken dünyada yanan ateşi Yobazdan kafamıza şişe düştü Geridirler cihanda bulunmaz hiç eşi Suç içinde saklanır köşe düştü. Dünyayı çirkin manzarası bozuyor Aletleri ilkel evrim içinde kızıyor Bozuk dilleri küfürlü bozuk yazıyor Şeytan izinde kıymeti taşa düştü. Ben arap kelime bilmem dayatır Ondört asırlık kanlı kılıcı boyatır Onda sövmek oluyor hal ile hatır Uzaydan habersiz bir boşa düştü. Erdem bilmez kalkınç etti erdemi Bak yolllar ceset doludur öylemi Baykuş viranede dolanır bak hemi Yazda kudurdu yönü kışa düştü. Kamil At der, kelimesiz boş diller Öğrendim nasılmış nerde sefiller Dinden başka bilmez, arap çöller Kuru çöl kimyadan yaşa düştü. Kamil At
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Arı ile Köpek
Çiçek tarlasında köpek dolaşsa Hiç bir çiçekten rengini almaz Burnunu kemikte gezdirir düşse Islığa alışmışsa çiçeği bilmez. Hoşt dediğinde aklına kemikler Yüklenir sırtına emir zihniyet Şefleri obur omzuna çok yükler Kuldur dilde düşmez hürriyet. İsterki birikip artsın sermayesi Kemik yığınca olsun bol bol Buyruğa uyar asla olmaz niye si Kemiğe gider itlerde her yol. Arıya hayat şüphesiz ki bal'dır Bunca çiçeklerden bulur tadını Köpeğin hayatı ezelden yal'dır Tuvalet diye işer ıslatır odunu. Gör Kamil At, başıma ne geldi Tabu bilmez karanlık düşmanı Kuru göller enerjisiz su doldu Sözü derdi, geçmişin pişmanı. Kamil At
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Asırlar Tükendikçe
Orman gibi Tenha bir yerde Bir bayanı Yalnız gördüğünde Saldıranlar... Toplumun içinde Bir bayana Elini vermeyerek Küçük düşürenler Zaman durmuş değil Organize oluyor kadınlar Zaman geçtikçe Asırlar tükendikçe Sizden hesap soracaklar Kamil At
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Arkadaş Aranıyor
Şiir okumak için girdim siteye Baktım sitede arkadaş aranıyor Tıkladım Bayan erkek Özelliğini dizmiş Yalanda olsa Alışkanlıklarını saymış, İlgili kişilere duyurulur Buda yetmez Cinsiyetini gururla Savunmuş Merhaba diyecektim Paran varmı diye cevap geldi İnsanlar onuruyla Namusuyla Para kazansın dedik Herkes soyunmaya başladı! Bizi yanlış Anladı namussuzlar... Kamil At
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Asırlar Tükendikçe
Orman gibi Tenha bir yerde Bir bayanı Yalnız gördüğünde Saldıranlar... Toplumun içinde Bir bayana Elini vermeyerek Küçük düşürenler Zaman durmuş değil Organize oluyor kadınlar Zaman geçtikçe Asırlar tükendikçe Sizden hesap soracaklar Kamil At
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aslanlar
Uyuduğu yer güzel çayırdı Kurşun geldi döşünü sıyırdı Yavrusu kaldı çakallar ayırdı Soyu tükenmez dostum. Aslanlar bilmez pis kanunu Kendi bilir kendi sonunu İhanet etse keser her yanını Soyu tükenmez dostum. Dünyada aslan yalnız birdir Bunu bilmez çakal kördür Dünyada sağlam onur ile esirdir Soyu tükenmez dostum. Kendini yakaladı bizim aslan Çıldırır bundan çakal sırtlan Birgün küsersen dağa yaslan Soyu tükenmez dostum. Kamil At yiğitleri sevendi Kavgasına sağlam diye güvendi Korkak çakal kendini yendi Korkudan sakınmaz dostum. Kamil At
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|