![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevdanla Yanmaya Razıyım
artık seninle günlerim bile geçiyor bir saat gibi benim için şimdi bitti çile seninle yaşamam için bana bir değil bin ömür lazım yeter ki hiç kimse sökemesin aşkımızın sevgimizin köklerini şiirim inan ki ben ölünceye değin senin sevdanla yanmaya razıyım her yere senin adını aşkımızı kazıyım sen yüreğimdeki meltem yelisin sevgin hep benden yana essin sen dünyamı aydınlatan ruhumu ısıtan günüme doğan yegane güneşsin ne olursun hep kal bende ol benim günümde gecemde sarayım seni kollarımla her gece seninle örteyim üzerimi üşüyünce senin aşkınla besleneyim ömrümce 17.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevdiğim Haydi Gel Artık
öylesine tatlı esiyorsun ki yüreğimde okşuyorsun ruhumu hayat verircesine keşke *******i hep yanında olsaydım o sımsıcak nefesinle sabahlasaydım ışığım ne olur sönme aydınlat gecemi ısıt yokluğunda soğuktan titreyen ellerimi ben sevdanla yanıp kavrulan bir şairim sevgisini yalnızca sana akan tek nehirim düşlerimde bile bir tek sen varsın artık dünyam şimdi seninle pırıl pırıl aydınlık mutluluk ve umutla dolu olsa da yüreğim inan ki beni darmadağın ediyor sensizliğim seninle ne de güzel bulduk canım birbirimizi ömrümüz boyunca birlikte paylaşalım sevgimizi sevdiğim haydi gel artık bitsin bu derin hasretin heyecanımızı dorukta yaşayalım ölünceye değin 17.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdiğime Artık 'Güvercinim'Diyeceğim
ben bundan böyle sevdiğime 'şiirim' 'serçem' yerine artık'güvercinim' diyeceğim mısralarımda bu sıfatı vereceğim dizelerimde şiirlerimde öyle hitap edeceğim sakın sormayın bana neden? niye? niçin? diye kararımı verdim az önce çocukluğumdan beri kuşları çok severim hele hele güvercini köyümüzdeki evimizde ne de sevdirirdi kendini rahmetli babam da annem de bir başka severdi hele küçük kardeşim bayılırdı bayılırdı vallahi şiirim serçe'm de çok özeldi ve de çok çok güzeldi bu nedenle bundan böyle dizelerimde şiirlerimde 'güvercinim'diyeceğim sevdiğime 'şiirim'i' 'serçem'i'de artık kullanmayacağım ömrümce bir sır gibi saklayacağım yüreğimde o sıfatlar kalacak belleklerde hem de muhteşem güzellikleriyle... 27.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdiğin Düşmüşse Aklına
dün İstanbul'da hava öylesine soğuktu ki ne me lazım inatlaşmıyayım dedim ayazla yan gelip yattım hiç çıkmadım dışarıya seninle kalmayı tercih ettim başbaşa nefesin iliklerime kadar ısıttı beni güzel sözlerdir insanın yüreğini sıcacık eden yoksa sobanın yanına uzansan da donar kalırsın inan eğer mahrumsan sevgiden hele hele yapayalnızken gece yarılarında aşkın sevgilin sevdiğin düşmüşse aklına sabah olmaz olur takılır kalırsın karanlıklara hasret denen şey o kadar yakar ki bedenini beklediğinden başkası asla söndüremez seni bir saat bir yıl gibi yaşanır sevgiliye kavuşunca bir gün ise birkaç saat gibi gelir geçer oysa asla varılamaz zamanın nasıl geçtiğinin farkına saat durdurulmak istenir gün batmasa keşke denir son anlar yaklaşınca derin derin nefesler alınır verilir bence herkes bilmelidir sevgilinin sevdanın kıymetini her şey bitince ardından ahlar vahlar çekilmemeli bence sevdin mi? çılgınca delicesine sevmeli sevilmeli ellerinden düşlerinde bile ayrılmamalı sevdiğinin elleri gönlünde ömrün boyunca istersen esmeli meltem yelleri doruklarda bilinmeli sevmenin sevilmenin sevgilinin değeri yoksa kaybolunca sevgili ardından bir ömür göz yaşı dökülmemeli 12.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi En Doğal Vitamindir
ben sevmenin sevilmenin kitabını yazacağım sevmekten sevilmekten korkanların da gece yarısı habersizce gidip kapılarına asacağım ben sevdayı aşkı dorukta yaşamayanların da unutmasınlar diye kulaklarına küpe takacağım ömürlerince hastalıklardan muaf olmak isteyenler sevmeli sevilmelidir sevgi en doğal vitamindir sonra antibiyotik fayda etmez olur hastalık ilerler ameliyatlarla bile çare bulunmaz kronikleşir dertler bu gün yarın derken biraz daha seçici olunurken bir de bakarsın ki gelip geçmiştir günler seneler hiç farkına bile varılmadan bin ömür olsa da biter şimdiden bu benden sizlere bir dost uyarısıdır arkadaşlar vallahi kaçan trenin arkasından işe yaramaz asla ahlar-vahlar 14.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi Yağmurlarımda Islatacağım Seni
sen sevda nedir bilir misin canım? hiç uyuyamadığın oldu mu *******i? yüreğinde hissettin mi aşkın ateşini? gözlerinden anladın mı delice sevildiğini? sana aşık olmak güzelmiş meğer seni sensiz yaşamak ise ölümden beter benim de yüzümün gülmesini istersen eğer sevdiğim arada bir olsa da bana yazıver yaz da bitiyor artık ne olursun çıkıp geliver sevgi yağmurlarımda ıslatacağım seni ömrümce meltem olup okşayacağım tenini vallahi billahi gün edeceğim her geceni yeter ki hiç üzme kırma ve sen de sev beni 05.09.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi Yüklü Yüreğim Senin
bir güneş gibi doğsam dünyana ısıtsam yüreğini ömrün boyunca ah! bir tutabilsem o güzel ellerini bir daha hiç bırakır mıyım seni? ölünceye değin hiç unutabilir miyim seni? seni bir kez bile görememiş olsam da yüreğime kazıdım hayalimdeki resmini ne olursun sen de bana ayır ilk geceni sakın aklından da beni hiç çıkarma emi? artık sen benim bitmeyecek şiirlerimsin inan ki ben de yalnızca senin şairin bundan böyle bütün dizelerim sevgi yüklü yüreğim senin yeter ki benim olsun senin de o güzel kalbin bil ki ben herşeyimle seninim... 01.09.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgili Güvercinim
o gün seni görünce birdenbire gözlerin düşmüştü gözlerime o günden beri artık sözüm geçmiyor kendime bir ateş gibisin yaktın beni bendeki yangın alevleniyor şimdi bir bakışın bir dokunuşunla darmadağın ettin yüreğimi bu gün doğum günün senin dilerim mutlu yaşarsın ölünceye değin ellerimden ayrılmasın asla o güzel ellerin ebediyen beni yaksın o aşk ateşin sakın bendeki bu yangını hiç söndürme ne olur beni sensizliğe yenik düşürme doğum günün kutlu olsun Sevgili Güvercinim seni hasretle kucaklar öper öper öperim Hüseyin Erdoğan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgili Serçe'm
baktığım her yerde bir tek seni görüyorum senin aşkını yüreğime bir dantel gibi örüyorum rengarenk umutlarla bakıyorum yarınlara senin sevda yolunda mutlulukla yürüyorum gecenin zifiri karanlığında şairin oralarda aklına düşüyorsa eğer beni seviyorsun demektir gün batımlarında ellerinin tir tir titrediğini üşüdüğünü hissedersen de sevgimizi yüreğinde büyütüver sen hiç sönmeyecek bir ateşsin ben de senin bitmeyecek külün bil ki Sevgili Serçe'm dünyaya baktığım tek pencerem sevdamla doruklara çıkacak ünün herkes hayran kalacak bazıları kıskanacak kimileri de imrenecek bu muhteşem aşkımıza inan ki ömrümüz boyunca hiç hazan gelmeyecek hüzün hiç düşmeyecek bu yemyeşil açan baharımıza 21.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgili Şiirim
'Sevgili Şiirim,eğer sen ova olsaydın,ben de debisi yüksek bir nehir olmak isterdim,ömrümce seni yeşertmek için,sen defter olsaydın da,kalem olmak isterdim mahşerde bile sana aşkımı ve sevgimi yazmak için' 18.10.2005 13.57 Hüseyin Erdoğan 'Sevgili Şiirim,eğer sen ayna olsaydın,yaşadıkça yalnızca sana bakardım,herkesi kıskançlıktan çatlatırdım,dünya olsaydın da güneş olup bir tek sana doğardım,yalnızca seni ısıtır,bir tek seni aydınlatırdım,zaten sen de benim uzaktan da olsa yanan tek ışığımsın,ne olursun sen de mahşerde bile hiç sönme sakın,sevgine bin yıllık acım,ben sana bir nefes gibi muhtacım...' 18.10.2005 14.05 Hüseyin Erdoğan ... Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|