![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anneme
Bugün yine duygularım taşıyor yüreğimden, Bugün yine hüzün dağıtıyorum anne. Sıcak bir el arıyorum, Özlemin ruhumun derinliklerinde anne. Neden seni her düşündüğümde, aklıma düştüğünde Gözyaşlarım beni dinlemez. Onlarda biliyorlar seni çok özledim anne. Dün rüyamda gördüm seni, Mutluydun, aydınlıktın. Gözlerime bakınca söylemek istediklerini anladım anne. Bugün yine aklımdasın. Sanki bir yerden bana sesleneceksin, Beni kucaklayıp öpeceksin. Bazen seni yanımda hissediyorum, Anne diye fısıldamak geliyor içimden. Arkamı döndüğümde seni görmek, Sıkıca sarılıp seni özledim demek istiyorum. Beni anlıyorsun değilmi anne. Şimdilik hoşçakal deyip başka rüyalarda, Başka dünyalarda buluşmak üzere anne.
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ansızın
Sigaranın dumanını Dudaklarından bıraktığın gibi, Bin yıldızla birlikte Uzaklarda parladığın gibi, Binlerce gecenin içinden, Ansızın gelsem Öpsem yüreğini. Çatlamış ellerinle Topraktan aldığın buğday gibi, Sevgisizlikten katılaşmış Bükülmeyen bedenin gibi, Binlerce gecenin içinden Ansızın gelsem Öpsem yüreğini. Heyecanla titreyen Aşkı anlatan sesin gibi, Yeminli aşkını Saklı ihtirasına kurban eden sen gibi, Binlerce gecenin içinden Ansızın gelsem Öpsem yüreğini. Sevmesini bilmeyip Gerçekleri sakladığın yalanlar gibi, Rüyalarına alıp, Koruyamadığın sevdan gibi, Binlerce gecenin içinden Ansızın gelsem Öpsem yüreğini.
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arkamdakiler
Bir gün, Geçmişteki izleri silip Kırılgan pişmanlıkları Günahlarımıza yükleyeceğiz, Veda ederken sorgularımıza Bedenimiz köprü olacak, Keşkeleri silip atacağız hayatımızdan, Alev topuna dönmüş yalanları, İki damla gözyaşıyla söndürmeye çalışacağız. Bir gün, Aynada göreceğiz kendimizi, Yaşamımızın yansımasıdır içindeki, Sızlayan kalbimizle İzleyeceğiz içindeki bizi, Korkular sessizce gelecek, Var olmakla olmamak arasında Çaresizlikle bekleyeceğiz, Ölümle yaşam arasındaki Kaderimizin ihanetini çizeceğiz. Bir gün, Bir çığlık duyacağız arkamızda, Ürkerek baktığımızda Neyi aradığımızı bilemeden Damla damla eriyeceğiz zamanda, Yaşamı pencerenin arkasından seyrederken Tutsaklığını yaşayacağız özlemlerin, Küllenmiş duygularımızın sonsuzluğunda Kadere boyun eğip Bedelini ödeyeceğiz kaybettiklerimizin. Bir gün, Dalıp gideceğiz anılara, Kuytu bir köşede sessizce Gençliğimizin şarkılarını söyleyip Umutlar dikeceğiz ikinci baharımıza, Bastırılmış duyguların tutsaklığında Şiirler yazacağız aklaşmış saçlarımıza, Ellerimizi yüreğimizin üstüne koyup Hayallerimize merdiven kuracağız, Son durağımıza yaklaşırken Yaşlı ağaçların koyu gölgelerinde Vefayla kök salan dostları anacağız.
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asırlara İnat
Fırtınalar kopsa da yüreğimde, Ay geceyi sarmalasa tenimde, Bilmediğim tüm masallar içinde, Asırlara inat sana geldim… Kalbim rehinken cellatın ellerinde, Kederle uyansam gecenin bir yerinde, Mahpus türküleri söylesem yüreğimde, Asırlara inat sana geldim… Sürgün duygular sızsa da avuçlarımdan, Ruhum pişmansa sensiz kaçışlarımdan, Ağıtlarla dökülse de tebessüm dudaklarımdan, Asırlara inat sana geldim… Varsa parmak izlerimde seni sevmek, Ruhumun derinliklerine hüzünler dikmek, Şahlanan sevdama resimler çizmek, Asırlara inat sana geldim… Uçurumların kimsesiz çığlıklarında, Günahların şahitsiz seraplarında, Kırılgan sevgimin intiharında, Asırlara inat sana geldim.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Bitmiyor
Ne kadar çok severdim seni, Yorulmazdı gözlerim Senden beklediklerime bakmakla, Beklerken Sıralardım sana söyleyeceklerimi, Uzun uzun düşünürken İlk karşılaşmamızın heyecanını yaşardım, Uzaklarda aramazdım yokluğunu, Birden çıkıp gelecekmişsin gibi Yüreğim dolu dizgin şahlanırdı havaya. Ne kadar çok severdim seni, Sensizlik bir kabustu hayatımda, Yokluğunda yıldızlar daha uzaktı, Yollara düşerdim onlara ulaşmak için, Bacaklarım tutmayıncaya, Yüreğim nefessiz kalıncaya kadar koşardım. Bilirdim avuçlarıma alamayacağımı, Yinede koşardım Umutlarım tükeninceye kadar. Oysa ne çok sevmiştim seni. Ardına bakmadan giderken Ne çok istemiştim gitme demeyi, İsyan çığlıklarımı Ne çok istemiştim duyurmayı, Bittiğine inanmak, Ayrılığa katlanmak için Yok ettim bütün zamanları, Yok ettim tüm aşkları, Her şeye rağmen Geriye dönüp baktığımda Anladım ki aşk bitmemiş.
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Nedir
Aşk beraberliktir, Aşk arkadaşlıktır, Aşk uyanıştır. Belki bir yabancıdır, Tesadüfen geçer kapımdan, Daldığım rüyadan, Uyandırandır beni Derin uykumdan. Sevmek dirilmektir, Sevmek sevilmektir, Sevmek yürekliliktir. Girecektir bir gün Kırık camımdan, Yada gelecektir Dünyanın öbür ucundan. Sabahın ilk ışıklarıyla Üstüme yeniden doğacaktır. Ayrılık ölmektir, Ayrılık kaybolmaktır, Ayrılık karabasandır. Belki geriye dönülmezliktir. Mahzun gözyaşlarının Bir çiğ tanesi gibi Yüreğe düşmesidir. Şaşkın buluşmadır anılarla, Bilmediğin diyarlara sürgündür, Belki de tükenmişliğin içinde Aşkın kurduğu bir tuzaktır.
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka Dair
Mutluluğu denedi Olmadı, Fırtınalarda ölümü bekledi, Gelmedi, Rüzgarlardan bir fısıltı istedi, Duymadı, Sevdi, sevgi oldu, Aşk dedi, Sevişenlerde onu buldu, Vazgeçecekken Aşkın gücünü unutmadı, Hep yeniden başlayan, Yalanlarla dolu yoldan Daha aşık, Daha kederli, Geldi geçti.
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Babama Mektup
Üzerinden yıllar geçse, Büyüsem her gün yeni bir öfkeyle, Anlatsam kaderime isyanımı Rüyalarımdaki sensizlikle. Güneş her gün doğsa, Her gün batsa, Dünya dönebildiği kadar dönse, Bir gerçeğim var kimse bilmese de, Benim özlemim sana daha da büyüse, Büyüdükçe sorsam Baba neredesin diye. Mektuplar yazdım Gönderemedim. Kağıtlarda satırları hep sildim. Yazdım yollayamadım, Yolladım okuyamadın. Yinede bıkmadan Sana hep yazdım baba. Seni özledim diyerek Başlamalıyım mektubuma, Veya, Canım babam demeliyim. Hatırını sorduktan sonra Bayramın geldiğini söylemeliyim. Beni kahreden, Yüreğime hançer gibi saplanan Bayramı anlatmalıyım sana. Bu bayramlarda Benim nasıl bittiğimi Görmelisin baba. Ben bu bayramlarda Özlemime zincirler vurup İsyanımı hapsettim, Haykırışlarımı yastıklarda sakladım, Göz yaşlarım yanağımdan akarken Gökteki yıldızlara Babamı gördünüz mü diye sordum. Bayramı hep seninle yaşadım. Ellerinden tutup seninle gezdim, Bayramlığımı seninle aldım. Sensiz bayramı hiç düşünmedim, Yine de bu bayramlarda Seni hiç bulamadım baba. Bu gece düşlerimle sözleştim, Her zaman hayal ettiğim gibi Seninle evimizde buluşacağız, Koltuğunda oturup, Gazeteni okuyacaksın. Yada o koltukta sohbet edeceğiz, Beni dinleyip Başımı okşayacaksın Dizlerinde bütün dertlerimi Unutacağım baba. Yemeğimizi beraber yiyeceğiz, Sen baba sandalyesine oturacaksın, Mutluluk Soframızın en nadide yemeği olacak, Kahkahalarımız En sevdiğimiz müzikleri Hatırlatacak bize. Sana bakıp Babam gibi olmalıyım diye düşüneceğim, Seni korkularımın Bekçisi olarak göreceğim. Beni sen yatırmalısın baba. Sevmelisin beni uyuyuncaya kadar. Ellerini yüreğimde hissetmeliyim, Şefkatini duymalıyım. Uyumadan sana küçük sırlarımı anlatmalıyım, Belki de gizli aşklarımı. Sen olmadan hayatın çok zor olduğunu, Söylemesem de sezmelisin baba. Uyuduktan sonra Beni huzurlu düşlere emanet edip Odamdan öyle çıkmalısın. Küçük bir buseyle veda edip, Hoşça kal demelisin bana. Kelimeler boğazımı tıkasa da, Veda etmeye dilim varmasa da, Her mektubun sonunda olduğu gibi Ellerinden öpüp ayrılmalıyım baba. Bir gece daha bitti, Bir bayram daha geçti, Bilmelisin ki, Seni sevip, özleyeceğim. Hiç gelmeyeceğini bilsem de Hep buluşmak dileği ile diyeceğim. Bedenim burada olsa da Ruhumun seninle olduğunu bileceğim
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baharı Öpeceğim
Bu sabah Güneşin kollarında uyandım, Sıcaklığı sarmıştı bedenimi, Tadını çıkardım, iyice sokuldum Hissetmek için onu. Yedi rengini aldım Kattım mısralarımın içine, Güneş doğarken dağlarıma Ben dağları öptüm, Dağlar beni, Sen yediveren gül gibi Yüreğimin içinde, Bin yıllık hasretimle Yavaşça öptüm baharı. Bu sabah Çiçeklerin kokusuyla uyandım, Hepsi avuçlarımdaydı, Masumiyetti benim gözümde, Mutluluğun simgesiydiler, Her ruhun köşesinde Bulunur tomurcuğu, Tek istedikleri Gönülden sevilmektir, Mutlu ellerde Bahar gibi öpülmektir. Bu sabah Kulaklarımda bir şarkıyla uyandım, Kuşları uçurdum parmaklarımın arasından, Yüreğimi yüreğine bıraktım, Bir tebessüm kondurdum bahçeme, Gülümseyen her sabah için Bir dilek tuttum, Tüm yeşillerin resmini çizdim, Yarınları mavilere sakladım Ve güzelliklere yolladım, Saçlarımda rüzgar, Avuçlarımda mazi, Bedenimi sararken akşamın kolları, Yavaşça sarılıp öpeceğim baharı..
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Gel
Sakladığın sevda sözleriyle Bana gel, Tek dokunuşla dağıt bulutları Sorgulama sırtındaki umutları Bilemezsin, duyamazsın Sisle kaplı haykırışları Yorgun bir gecenin sabahında Mağrur özlemlerin ardında İçinde sen olan bana gel. Kır isyan zincirlerini Bana gel, Seherleri sığdır içine Islansın tenin sevgi selinde Al sevdanın resmini eline Sakla gökkuşağının rengine Bir meşale ol kendine Bulutları kuşatırcasına Öfkeleri boşaltırcasına İçinde sen olan bana gel. Her baharda, her hazanda Bana gel, Tutulmaya gör sevda ateşine Gözyaşım senin adın olsun Yağmurlar gibi pencereme vursun Damla damla ak yüreğime Bir çiçeğin filizlenişi gibi Hasretin dokunuşu gibi Utangaç bir gecenin bağrında İçinde sen olan bana gel. Zamanı yok sevmenin biliyorsun Bana gel, Hiç beklenmedik bir anda Tüy gibi in sevdama Çılgınca, cesurca Tenimdeki zamanın çığlığıyla Hece hece sınırladığın aşkınla Yok oluşları yaşadığın varlığınla Üşüdüğün güneşte sokul göz bebeklerime Çare yok İçinde sen olan bana gel.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|