![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57928
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gülmeyi unuttum
Yinemi sensiz geçecek bu gün Yinemi hasret yinemi hüzün Ağlattın beni gülmesin yüzün Gülmeyi unuttum seni beklerken Yüzün sararsın sarınca hüzün Acıyla bitip tükensin gücün Dünyayı görme kör olsun gözün Gülmeyi unuttum seni beklerken M.Tamer Altıparmak
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güneş bile
Şu yalancı dünyada senden güzel yar olmaz Hiçbir zaman gönlümde inan başka gül açmaz Dönüp bakmam etrafa gözüm bile haz etmez Güneş bile dünyamı gözün gibi ısıtmaz Gül dedim se benzettim inan ömrü az olmaz Seni seven kalbimde ömür boyu hiç solmaz Huri melek güzelmiş benim için fark etmez Mehtap bile dünyama gözün gibi şavk vurmaz
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzeller Kıskanır Çatlarken Çirkin
Gündüzler güneşin ******* senin Mahlasın mehtapdır semaır yerin Gökyüzü süslenir saçılır ferin Uykusuz gecemde sırdaşız senle Süslenmiş geline benziyor halin Mah yüze doyulmaz simanda narin Sevenler bakıpda ah çeker derin Hülyaya dalınca sırdaşız senle Tazecik çiçeksin narindir tenin Güzeller kıskanır çatlarken çirkin Karanlık gecede ruhumda haşin Güzeller güzeli sırdaşız senle Sevenin gönlünde başkadır yerin Ay yüzlü güzele şavkından verdin Hasreti çoğaltır sevgiler lakin Sen gökde ben yerde ayrıyız senle M.Tamer Altıparmak
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hafifçe Essede Sallıyor Rüzgar
Farkında olmadım geçerken yıllar Nasılda ağarmış başımda saçlar Gencecik aslandım esirdi dağlar Küçücük tepeler yol vermez oldu Mağrurdum eskiden güçlüydü kollar Kalmadı takadım her nefes zarar Hafifçe essede sallıyor rüzgar Sararan yaprağa gül denmez oldu Baharı yaşayan övünsün canlar Sarardı yaprağım kurudu dallar Toz duman içinde virandır yollar Göz gözü görmüyor yaşanmaz oldu Bembeyaz olunca kapkara saçlar Emmi der oldu şu gavur kızlar Seslenmem velakin ciğerim sızlar Ağarmış saçımla bey denmez oldu M.Tamer Altıparmak
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hainler azarken siyaset bodur
Başer paşa azledildi Ankara'ya eylem geldi Siyasiler boy gösterdi Bireh bireh ne cesaret Siyasi irade yok,irade Alameti varsa hani nerde Sınırlar kevgir canbazlar ipde Ha burda, haburda Ha burda bak Öfkeyle kalkan zararla oturur Başbakan dilinde olurmu olur Hainler azarken siyaset bodur Ulusa değilde Irak'a bak Haine ben şahsen sayın demem Şehide kelle ölsem diyemem İrade zayıf size oy vermem Görev yap yada görevi bırak Komutan konuştu hadi azlet İmzaya cesaret ister cesaret İstersen deneyin kopar kıyamet Bireh bireh BOP çuya bak Susanlar sussun konuşmak hakkım Kuva i Milliyeci kan'ı taşırım Soyum Türk'dür Türk'e hayranım Nutku bırak Ordu ne diyor bak M.Tamer Altıparmak
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hak Hukuk Mumla aranır
Çektiğm çile arşa uzanır Zamlar garibe yükmü sayılır Hak hukuk mumla aranır Adalet çoktan nimet sayılır Aş yok iş yok halk buruk Kambur büyük yük tuluk Lokma küçük boyun bükük Lütuf çoktan nimet sayılır M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Halil ibrahim
Demir beşikte pamuk yatağı Evinden uzak oldu bayağı Çağırsam yine duymaz kulağı Halil İbrahim özledim seni Gel artık oğlum özledim seni Neden basmaz uzun ayağı Evimde örülür çile yumağı Gözümden gitmez güzel yanağı Halil ibrahim özledim seni Gel artık yavrum özledim seni Biricik oğlumun beşiği boş Hanemde yoksun olurum bir hoş Derdinle yanar gezerim sarhoş Halil İbrahim özledim seni Gel artık yavrum özledim seni Aramaz olurmu insan oğlunu Gül koklasam vermez kokunu Gözüm yollarda gözler yolunu Halil İbrahim özledim seni Gel artı yavrum özledim seni
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretle Hicranı İkiz Yazdı Şairler
Çiçeği solmayan baharlar gelsin Renginde sevgimi düşledim canım Kervana dönüşen hayaller pembe Sessiz yol alırken gözbebeğimde Şiirlerin hecelerinden Hasretle hicranı ikiz yazdı şairler Yüzüme yaş dökdü ince kiprikler sayende Dilime dolanır kısa hecelerin küskünlüğü Ah dillenipde konuşsa sensiz ******* Yalnızlığa uzandı senden uzak ellerim Demet demet gül verdim sonsuzluğa hüznümden Sesin kulağımda çınlayan Kendisi gelmeyen rüzgarım desem Yokluğun yol umudumu tüketmedi yinede Yorgun argın yürüyorum arzular yelkeninde Boş odalara da hayaller serdim Vahşileşdi yine de derin endişeler Gönlüme kaygı verdikçe acabalar Terledim soğuk *******in goynunda Aciz kulum,İnsanım bende faniyim Nasıl olsa öleceğim Ayrılıkdan korkuyorum Ayrılıkdan da öte sensizlikden korkuyorum Ayrılık ebedi o zaman Sensizlik duygusundan korkuyorum M.Tamer Altıparmak
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayaller kervanı
Hayaller kervanı İçmeden sarhoş gezdiğim günler Sayende yaşandı vefasız dilber Izdırap içinde hayatım geçer Aldığım her nefes zehir oluyor Sönmedi ateşim dumanım tüter Hasretin acısı ölümden beter Kim derse desin yokluğun üzer Aldığım her nefes zehir oluyor Uykusuz gecede zaman mı geçer Hayaller kervanı gözümü süsler Maziden sahneler üzüp de geçer Aldığım her nefes zehir oluyor Bahane değil ki gerçekler yeter Neylesem olmuyor yüreğim inler Sayende gençliğim oluyor heder Aldığım her nefes zehir oluyor Bu kadar az mıydı verdiğin değer Umudum boş yere kabarmış meğer Ağzıma tat vermez balınan şeker Aldığım her nefes zehir oluyor M.Tamer Altıparmak
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hıçkırarak
Hatırlamak istemem mazideki çileyi Çok sevdiğim birisi unutturdu gülmeyi Tövbe ettim kaç defa istedimse ölmeyi İsyankarım feleğe vefasızın yüzünden Sözlüğümden çıkardım canım gülüm demeyi Gözlerimi dağladım istemedim görmeyi Yakıp yıktım bir defa güzel olan herşeyi Terk eyledim sılayı vefasızın yüzünden Hıçkırarak öğrendim gözyaşımı silmeyi Kim öğretti demeyin rakı şarap içmeyi Ceza verdim kendime yasakladım sevmeyi Günahkarsam bilin ki vefasızın yüzünden. Mehmet Tamer Altıparmak
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|