![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hep Beraberdik Seninle
Yıllar önce serptiğin, İçime aşk tohumları, Şimdi onlar kocaman, Birer sevgi ağacları. ...Hep beraberdik seninle, ...İlkokul,orta,lise, ...İnşallah hep böyle gider, ...Ayıramaz bizi kimse. Ne zaman beni görürsen, Gülümserdin sevgince, O küçücük gülüşün, Dağ olurdu gönlümde. ...Hep beraberdik seninle, ...Cadde,sokak,mahalle, ...İnşallah hep böyle gider, ...Ayıramaz bizi kimse. Berkay Kur
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Herkes Sevemez
Sen artık yoksun ya hayalin burda Her nereye baksam hatıralar var Sen hep içimdesin hemde tam solda Her nereye baksam anıların var Sulanan çiçekler solar mı söyle Yaşanmış sevgiler biter mi böyle Unut boş ver demek kolay mı öyle Sevmek kolay değil herkes sevemez Çöllerin yağmura olan hasreti Gecenin sabahı o bekleyişi Gönlümün sevene şu iç çekişi Sevmek kolay değil herkes sevemez Bir değil bin derdin vursa bağrıma Bine bin katarım garip bahtıma Vuslatın son günü gelse aklıma Sevmek kolay değil herkes sevemez Berkay Kur
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoppala
Bir köylü güzeli inmiş pınara Endamını salmış şöyle etrafa O gözleri yok mu kömürden kara Aklımı başımdan aldı güzelim Köyün en güzeli ona diyorlar O herkese öyle bakmaz diyorlar Onun yanlız kalbi sende diyorlar İçimde alevi yaktı güzelim Hoppala.....oy oy Türkü sözlüm sana gönlümü verdim Ceylan gözlüm seni öyle bir sevdim Nazlı çiçeğimsin kokuna geldim Hoppala.....oh oh Güzelden güzeli çamaşır yıkar Ona bakanların içini yakar Şöyle etrafına öyle bir bakar Aklımı başımdan aldı güzelim Bu kızın kısmeti çoktu diyorlar Hiç kimsede gönlü yoktu diyorlar Bula bula deli buldu diyorlar Küçücük aklımı aldı güzelim Hoppala.....oy oy Türkü sözlüm sana gönlümü verdim Ceylan gözlüm seni öyle bir sevdim Nazlı çiçeğimsin kokuna geldim Hoppala.....oh oh 05/11/07.....Berkay Kur. Gönül Dostumdan ------------- o kara gözlerle öyle bir baktı acılı kalbimi derinden yaktı giderken benide peşine taktı pınar başındaki köylü güzeli...............Abdulvahap Altay Berkay Kur
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hüzün
Seni önceleri hiç sevmezdim Yılların her vurduğu acı damgasıyla İstemesezde birbirimize Biraz daha yaklaştık Sen benim... Bende senin derdinden... Anlıyorduk artık Birer dost gibi Böylede dostluk olurmu... Tutacak başka bir dalım Yoktu ki..... Bu yakınlığın uzun sürmeyeceği Belliydi belli olmasına Ama ne zaman... İşte hüzün gostum İşte o an geldi çattı Artık ayrılık vakti geldi Hakkını helal et... Sen bana..... Aşıma aş, gözüme yaş Yoluma yoldaş Bana arkadaş oldun Hakkım sana Bin defa helal olsun Seni sevdim... Sevmesinede.. Zaman geldi,veda zamanı Hadi hoşçakal Hoşçakal vefalı dostum. Berkay Kur
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İkiyüzlü Sevgi
Haydi gel dertleşelim Seni benden bir öğren Sen iki yüzlüsün bilirim Dinle,ben seni tarif edeyim Sen bambaşka birşeysin Kalpten kalbe gezersin Bazımızı sevindirip Bazımızı üzersin Oturduğun gönüllere Öyle bir yerleşirsin Senin o gidişin yokmu Bir ömür bekletirsin Gözde yaş,gönülde gam Kapanmaz yarasındır Sevinç,neşe,mutluluk Kalplerde taht kurarsın Aşk diye başlayıp Hemen sevgi olursun Kaderimize yazılısın Ya kalır,ya yok olursun Berkay Kur
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlham
şiir yazmak ilham işidir Mektebi yok ki iddia eden olursa söylesin... okulundan mezun olan kaç kişidir... cin gibidir nasıl... ne zaman... nerden.. geleceği belli olmaz keyfine bağlı... seni gelir bulur ama hep beklenir çokta nazlıdır sık sık... arada sırada... uzun zaman... yada hiç... gelir yada gelmez sözünü sevdiğim ilhamı... bizlerin tek tutanağıdır... olmazsa olmazlardandır... gizli sevgilimizdir... Berkay Kur
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlk ve Son Mektup
Bugün yüreğim azbişey neşeli, Azbişeyden biraz fazlada hüzünlü. Şu an dağ kahvesindeyim, Unutmadıysan iyi bilmen gerek, Hanı hep oradaydık ya,hep orda buluşurduk. Seni unutmuştumda,aklıma geldin birden, (Ayıptır söylemesi,bir an olsun çıkmadınki aklımdan.) İyimisin,mutlumusun diye sormayacağım sana, Huyunu bilirim,sende sorarsın korkum ondan. Gittiğinden beri kaç yılın geçtiği,kaç mevsimin deyiştiği bir yana, Sonbaharlarda, adımızı yazdığımız ağacın kaç yaprak döktüğünü bilirim. Sen gittiğinden sonra,arkadaş,dost, sevgili oldu,o ağaç bana. Yıllar yılları kovaladıkca,oda kocadı... bende... Bu ilk mektubum sana ulaşacakmı bilmiyorum, Adresini nerden bilebilirimki, Bu sabah pazar yerinden ucuz yoldan bir güvercin sattılar bana, Bağla ayağına mektubu söyle kulağına götüreceği ismi,götürsün dediler. Beni yaşlı görüpte kandırdılar anladım,ama yinede bir umut işte. Mektubun altına birşeyler çizdim,tanımazsın onları, Onlar bana yılların sunduğu yüzümdeki çizgiler. Buda belki sana yazdığım ilk ve son mektubum. Berkay Kur
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsaf
Seven insan hiç küsermi Sevdiğine sırt dönermi Başka gönlü şıp severmi İnsaf, tek sende gördüm Ne istedin vermedikmi Sev dedinde sevmedikmi Yoluna aşk sermedikmi İnsaf, tek sevde gördüm Seven insan hiç gidermi Gönlü böyle hiç ezermi Anıları hemen silermi İnsaf, tek sende gördüm Aşk istedin vermedikmi Adam gibi sevmedikmi Sana göğüs germedikmi İnsaf, tek sende gördüm Berkay Kur
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsmini
Unutmak da kolaymış bak ben unuttum seni Kaldırıp nasıl attım senin yalan sevgini Çok az kaldın içimde oda bitecek gibi Bu yanası dudağım unutmuyor ismini Şu sevda defterimden seni yırtıp attım ben Dertlerinle koşmaktan öyle yorulmuş beden Bitti gitti diyorum içimdesin hala sen Kısılası bu sesim unutmuyor ismini Yanan bir alevdin sen şimdi döndün bir küle *******im bittiler geldim ben artık güne Attım sandım içimden bir yerdesin sen yine Koptu kopası dilim unutmuyor ismini Nakarat Gözümde ki damlayı kuruttum göl olmasın Gönlümde ki gülümü korudum hiç solmasın Dilimde ki heceyi sildim hasret olmasın Sevda sevda diyerek bu ömürler solmasın 18/11/07.....Berkay Kur Değerli dostumdan -------------- Seni sevmek gelmir içimde bugün, Belke sabah sevdim, hele bilmirem. Bugünler, sabahlar dününe bağlı, Men kimem neçiyem bile bilmirem. Her seher açılan gözüm dörd olur, Seni gözlerimden atmağım gelir. Her axşam bu fikir bana derd olur, Axı hele benim yatmağım gelir................Elnare Şems Berkay Kur
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İyigün Dostları
Halin vaktin yerindeyse, Etrafında arı olurlar. Çamurdan atlatmazlar, Hemen köprü kurarlar. Yorulma sen diye, Sırtlarında taşırlar. Rahat etmen için, Sırtına yastık bile koyarlar. Eğlen,neşelen diye, Kaşında göbek atarlar. O bildiğimiz, İyigün dostları. Birde düşte gör, Yanına değil,semtine uğramazlar. Çamurun uzağınanda geçsen, Tutup seni içine atarlar. Yürürken bile görseler, Arkandan çelme takarlar. Rahat senin neyine deyip, Altına iğneler koyarlar. Arkanı döndüğün an, Sırtına hançer sokarlar. O bildiğimiz, İyigün dostları. Berkay Kur
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|