![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dostlar
seneler oldu ayrıldık hayat üfürdü savrulduk bugün birbirimizi bulduk sizi öpüyoruz dostlar yarım asrı devirdik biz doğru eğriyi bildik biz işte el ele verdik biz horon tepiyoruz dostlar sarılalım koklaşalım engeller varsa aşalım ölmeden helallaşalım neyi bekliyoruz dostlar gençken bu hâli bilmedik yaşlandık ama yılmadık yavaşladık bayılmadık daha yaşıyoruz dostlar birbirimizi bulurduk ne durur ne otururduk şimdi ana.. baba olduk devren dönüyoruz dostlar kâh iyi kâh tekliyoruz derde neşe ekliyoruz torunları bekliyoruz henüz gitmiyoruz dostlar geçen yıllar hoştu ama hayata vurulmaz yama dünü bırak uy zamana yeni başlıyoruz dostlar duyan geldi kutlu olsun gelemeyenler sağ olsun gidenlere selâm olsun rahmet diliyoruz dostlar buluşmalar hep vesile ne mutlu bizim nesile sevgimizde yoktur hile bunu biliyoruz dostlar hâl kalmasa bacaklarda kar birikse şakaklarda şükür yine sokaklarda tın tın yürüyoruz dostlar korkma aç içindekini yaşatma içinde kini ne ektikse o ekini bugün biçiyoruz dostlar bir köprüdür hayat her gün yürürüz kâh gülgûn kâh solgun bu köprüden ancak olgun olup geçiyoruz dostlar bir dargınız bir barışık dünya hâli bu karışık her güçlüğü ancak âşık isek aşıyoruz dostlar ister eylül ister ekim sonbahara aldıran kim doğarken verilmiş hüküm geldik gidiyoruz dostlar eksik fazla sormayalım sakın gönül kırmayalım aman dikkat durmayalım dursak, düşüyoruz dostlar gönül koymadan olaya hayatı alıp alaya çevirip zoru kolaya derdi aşıyoruz dostlar ömür dönüyor köşeyi bilemedik hiç bir şeyi nedir hayatın menşei sorup şaşıyoruz dostlar yazmak istemiyor kalem gün gün azaldık vesselâm bulmak için bir hoş kelâm coşup taşıyoruz dostlar hepinizi seviyorum siz de beni biliyorum sağlık huzur diliyorum sık sık buluşalım dostlar sevip sevişelim dostlar (nisan '01) Fuat Eriçok
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|