![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57927
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Denize Düştüm Sana Sarıldım
kolum kanadım kırık bir mahşer kalabalığında yalnızım çarelerim tükendi deli çağlayan nehirlerde susadım denize düştüm sana sarıldım sen yüz çevirdin benden ümitlerim asıldı darağacında enstürmanım yalnızlık herkesin güldüğü fasıllarda unutmam unutmam gerekmiş öyle diyor dostlarım denize düştüm sana sarıldım sen yüz çevirdin benden kırık kalpler albümünde baş köşeyi kaptı fotoğrafım artık tükendi dilimde beddualar kalmadı sana intizarım ahım anlamıyorum bu dolunay yalnızlığı sadece bana neden? sana gelip sorsam sen anlatırmıydın? denize düştüm sana sarıldım sen yüz çevirdin benden yarım kalmış bir roman gibi hayatım tamamlansada sonu hep hüsran sonu hep kahır bilmem uzun caddelerde bir kaldırımmıyım? üzerime hergün binlerce ayak basılır denize düştüm sana sarıldım sen yüz çevirdin benden ben pek bilmem sevincin neşenin tadını doğduğum günden beri ısdırabın her çeşidini taddım duvardaki saatin saniye koluyla sallandım boşlukta on ikiyi vurduğu zaman seni hatırladım bir çınar ağacıydım yaşlı dik dallarım yere değdi eğildim yıkıldım dışarıda yağmur başladı radyoda hüzzamlar masamda kağıt kalem vardı elimde zarflar yazmaya gerek kalmadı hayatımı anlattı sana beyaz kağıda damlayan kırmızı yaşlar denize düştüm sana sarıldım sen yüz çevirdin benden Fatih Çınar
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dilediğim
imkansızlıklar içinde imkansızken sen bir seni diledim yıldızlar şahit rahmetin ellerinden dualarımda sen vardın ibadetimde sen ismin vardı dilimde allah ile iki kelam ederken sen sorduğum sualdin sorduğum sualden alamadığım cavaptın sen sen hiçbir yerde yoktun ben heryerde sen iken Fatih Çınar
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğum Günüm
bugün milyonkere yalnızım senden uzak doğum günümde geçen yıl nekadar mutluyduk canım seninle geçen doğum günümde bu aşkın sonunu kim tahmin ederdi suçlu olan bizdik belki kaderdi sende benim şerefime kır kadehleri sensizliği içtiğim doğum günümde benim için büyük bir pasta aldınmı üzerine mumları dikip yaktınmı kulağın kapıda gözün yoldamı beni unuttuğun doğum günümde pastamı sensiz seninle kestim korkma yedim senin için bir dilim ağladım şarap yerine gözyaşımı içtim beni ağlattığın doğum günümde hızır olup isterdim yanına gelmek ellerine sarılıp dudağını öpmek mumları seninle birlikte üflemek ateşlerle geçen doğum günümde Fatih Çınar
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doktor Bey
geç oturda karşıma dinle biyol derdimi bir sıkıntı bürüdü, içimi doktor bey sevdiğim bu gün olsun bir selam gönderdimi sanki yüreğimi sıkıyor cendere gibi bir şey bu dört duvarın içine tıkılıp kaldım gelen yok benden ümidimi kestiler üstüste dört gün geçti inan bunaldım hadi, yâr dargın diyelim dostlardamı küstüler bu sabah ne ümitlerle fırladım yatağımdan telefon yine suskun; kapı desen çalmadı son sabrımı zorladım bir lahavle çıktı ağzımdan rabbim`den gayri artık, hiç mi kimsem kalmadı? düşmüşüm onulmaz derde sen bari teselli ver eriyorum günden güne elde gönül yarası uzaktaki mavi gözlüme birde sen haber gönder musallâya varmadan, heyhat son yer burası bu mavi elbiseyi niye giydirdiler böyle geriye dönüş yok artık vakit tamammı ne kadar ömrüm kaldı, çekinme haydi söyle! iki günmü üç günmü yoksa ondanda azmı şu masanın üstünde, kâğıt-kalem olacak ben diyeyim, sen yaz vakit geç olmadan fenâlaştım iyice, İki gözüm dolacak yetiştir deniz gözlüme henüz vadem dolmadan yaz yürekten selamı her şeyden evvel merhâmete gelir de, belki anlar hâlimi derdimide anlat çalmadan kapımı ecel anlasın, bellesin ki; tükettim mecâlimi... yetiştiğinde ben ölmüş olursam şayet bu cansız bedenime, son bir kere dokunsun! .. bekliyorum bu şehirde kendisini nihâyet, alenî arz-ı hâlim, aynen böyle okunsun! .. Fatih Çınar
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dört Mevsim Sonbahar
şimdi kimlerlesin kimbilir kimler okşuyor senin saçının tellerini şimdi kimlerlesin kimbilir kimler tutuyor senin karbeyaz ellerini ben çok mutsuzum sensiz buralarda yanımda bıraktığın hediye dört mevsim sonbahar ağlıyorum gecenin karanlık ıslak koynunda peşimi bırakmıyor isyankar senle dolu şarkılar şimdi kimlerlesin kimbilir gönlümdesin hala gönlüme açtığın kılıç yarası gibi şimdi kimlerlesin kimbilir silemedim hala günlerime gözlerinle bıraktığın izi müzik: fatih çınar Fatih Çınar
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Giderim
giderim sadece bir ceket alıp sırtıma giderim gözyaşlarımı ışık edip ufkuma giderim senden aldığım ne varsa yerine koyup giderim yaşanmış güzel yılları senle geçen anıları unutup gün gelirde beni ararsan albümdeki soluk fotoğraflara bak delice sevişmek isterse yüreğin bedenini alda gel sahte gururunu yerinde bırak dönerim bir gün pişman olup çağırırsan beni dönerim kalbim unutursa ona çektirdiklerini dönerim gündüzler geceye varınca zamanda dönerim affeder belki gözlerim ellerini tutar ellerim seni görünce bir anda müzik: fatih çınar Fatih Çınar
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Giderken
geçen yılın gülleri var vazomda mutluluğu hapsetmiş resimler duvarda kulağımda senin çalmadığın kapının zili gönlümde açtığın yaranın kan seli bir parçamı alıp götürdün giderken niyeydi bu ayrılık deli gibi severken seni benden fazla sevenmi vardı kimbilir kalbin hangi namerde kandı nerede senle geçen güzel günler şimdi ağlar herzaman gülen gözler sana dair hatıralar saçılmış odaya kederler göz dikmiş gönlümdeki umuda Fatih Çınar
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidişlerini Anlatıyorum
gittiler yüzümüze baka baka gittiler gittiler yürekleri gözyaşımızda gittiler gittiler bilmemne turizm otobüsündeydiler yolculardan kimi sılaya kavuşacağından mutlu kimi acil işlerden telaşlı fakat onlar hüzünlüydüler çünkü ayrılık çünkü gözyaşı bir tanrı misafiriymişcesine çalmıştı kapılarını onlar bizim can dostlarımızdı kimi zaman bir parça keder kimi zaman bir parça sevinci paylaştığımız bacılarımızdı evet kızdılar evet kısraktılar dişiydiler ama yürekleri harbi bu gözlerinden bileklerinden belli gittiler yüzümüze baka baka gittiler artık kimsesiz kaldı belki görüşecektik yine birdahaki yaz onlar çorum elinde biz ankarada hergün gündelik hayat bırakmayacaktı yakamızı çılgınlıklar olmayacaktı tekrar vuslatta sılaya kavuşmak onlara kavuşmak hayali yakacaktı bağrımızı yaklaştıkça o buram buram sevinç kokan hatıra kokan temmuz günleri ağustos akşamları daha bir tüttürecekti gönül ocğımızın dumanını gittiler yüzümüze baka baka gittiler onların yokluğunda şarkılara sığınıyoruz şiirle paylaşıyoruz yalnızlığı notalara bölüyoruz bilmem farkındamıydılar onlar giderken bizim bir parçamızı götürdüler bizlere kendi gönüllerini pay ettiler gizli sırlarını üleştirdiler birisi hatıra ayakkabı bağcığını bıraktı birisi son içtiği şişenin mantarını diğeri evinin kapısının anhtarlığını aslında maddesel hatıraların ne önemi vardı asıl hatıra birlikte gezdiğimiz kumsallardı denizdi taştı kaldırımlardı asıl hatıra şiirlerde şarkılardaydı gittiler yüzümüze baka baka gittiler gittiler ölümden beter vedayı ede ede gittiler gittiler hasret ocağını yaka yaka gittiler gittiler hala ara sıra mektupları gelir... (zübeyde, seda ve şuleye) (trabzon) Fatih Çınar
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorum İşte
birgün diyorumki çekip gitsem gözler ararmı beni acaba vursam yollara yüzümü dağlara dönsem ne yar sorar ne ana ne baba yine gömülürüm vefalı yalnızlığıma gidiyorum dur gitme diyenimmi var kollarım hasretin kollarını sarar değmeyin yalnızlığıma sizide yakar gidiyorum işte ne ismim anılır ne bahsim geçer eski dostlardan bir selam bile gelmez mezarımı ziyaret eder küçük serçeler kimseler şu garibe bir fatiha demez... müzik:fatih çınar Fatih Çınar
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitme Kal
yarın çok geç olacak sevgilim biliyormusun yarın gözlerde yaş olacak sevgilim anlıyormusun gitme kal de bana razıyım sonbahara gitme kal de bana çevir sensizliğe giden yolları sana yarın ikimize derin yaralar açacak yıllar geçse bile inan kapanmayacak yarın kötü günler başlangıcı olacak takvimler yalnızlık hesabını tutacak çıkacağım bir gün sana gelen yollara geleceğim yanına ömür boyu kalmaya isterse ölümüm olsun sana gelen yollar şunu bilki aşkım ölümüm bile senin yanında başlar Müzik: Fatih Çınar Fatih Çınar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|