![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Üstüme Toprak Atasın Diye Sevdim
çok yakınımdaydı yalnızlık yüreğimde filizleniyordu aşk tohumları ben seni unutmamak için sevdim perdesi kapanmış bir oda gibiydi gönlüm Şehirler arası otobüslerde bıraktım seni sevmeyi Belki seversin diye çıktım her gün yollara Boynu bükük bir gül gibi gezdim o yollarda Ben seni belki seversin diye sevdim Utangaç bir tavırdaydı duygularım Zırhını giyinmiş bir yiğitti ümitlerim Ben seni gönlümün içine kazıdım Ben seni tabuttayken bile çok sevdim Her şiirimde senin ismin dolaştı dudaklarımda Gönlüm istemese de destekliyordu yüreğim Bak şimdi gözlerim sana ağlıyor Ben seni gözlerimi ağlatma diye sevdim Her el açtığımda dualarımda sen vardın Senden habersiz geziyordu ismin arş-ı alemde Sana bakıp melekler bile ağlıyordu Ben seni onları ağlatmayasın diye sevdim Bak şimdi bekliyorsun mezarımda Bakıyorsun bana gözlerindeki yaşla Üstüme toprak atmayı bile sevmedin Ben seni üstüme toprak atasın diye sevdim Uğur ÇAKMAK Uğur Çakmak
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ya Muhammed
Ya muhammed gel artık gönlümüz sana yandı Kabende siyah örtü Vallahi yakışmadı Gl gönlümün sururu gel karanlığın Nuru Kokuna canım feda gel gül bahçemin gülü aşkına yaren gerek gönüle sevde gerek ben hepsinden vaz geçtim bana ahmedim gerek sürmeli gözlerine hk dolu sözlerine bu canım kurban olsun saçlarının teline rüyalarıma girsen bana nasihat versen bana nasip et yarap dünya gözüyle görsem aşık uğur biçare seni yazdı ne çare aşkın gönlüme yare bülbülüm şol gülzare... Uğur Çakmak
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ya Resul Allah Özledik
Ya resul Allah özledik Cemalin görmek istedik Ravza önünde bekledik Gelmedin ya resul Allah Garip kaldım boynum yerde Hani can Ahmet im nerde Medine vermiyor bize Muhammet ya resul Allah Öylesine yaralıyım Kanım akar bin parçayım Sana yanarım bu gece Göz yaşımda kan ağlarım Canımı iste vermezsem Şefaatini bulmayım Senin yolun hakkın yolu Yoluna kurban olayım Senin yolun deste, deste Gül kokuyorsun aheste Bülbül yanmayıp gitse de Ben yanarım resul Allah Bakamadım bu yollara Ağlarım ben yana, yana Bir ışık yaktın zindana Aydınlandı resul Allah Uhud da durur yiğitler Düşüyorlar teker, teker Onlar için bu cennetler Hazırlandı resul Allah Biz uhud a gelemedik Yolunda can veremedik Nur cemalin göremedik Yanarız ya resul Kerbela da aktı kanlar Ehli beyt düşüyor canlar Bu ümmet yoluna bakar Neredesin resul Allah Bunca çile gördük amma Senin ateşin bambaşka Yanmak yetmiyor bu başa Geliyorum resul Allah... Uğur Çakmak
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalan dünya 2
Hasretinle yandım senden uzaktan Kopartırım takvim yapraklarından Seni ararım ben göz yaşlarımdan Bir kere sevsen ne olur şu yalan dünyada Yalan dünya sana yemin mi ettim Başka yar sevemem beni tükettin Canımdan canımı yaşarken çektin Ne olurdu sevsen şu yalan dünyada Ağlamaya derman bulamıyorum Gözlerimle yola bakamıyorum Adın yakar beni anamıyorum Bir kere gülmeye aman ver dünya Bak senin uğruna yarim ellerde Düşürtün canımı tükenmez derde Senin sevdan biter,biter bir yerde Benim sevdam gelmez dünyada Uğur Çakmak
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalan Dünyada
Bazen öyle gülmek istiyor canım Bazen kıvranıyor acıdan sol yanım Bunca şer içinde sönmüyor nurum Şimdi çaresiz mi kaldım bu yalan dünyada Ah yalan dünyada yalan dünyada Gülmek nasip olmadı bu yalan dünyada Sende vurdun beni zalim sol yanımdan Alamadım bir murad yalan dünyadan Yalan dünya geçip gidecekmişsin Bir gün yıkılıp düşecekmişsin Sende bana bir gün gülecekmişsin Sözlerinde yalan bu yalan dünyada Bir gün güldüm diye mutlumu sandın Coşgun sel gibiyken kurudum sandın O zalim yarini seviyor sandım Her şeyin mi yalan bu yalan dünyada Bu sokaklarında gezemedim ki Derdi yaren yapıp sevemedim ki O zalim yar beni hiç sevmedi ki Sevmek bile suçmuş bu yalan dünyada Benim damarımda bazen canımda Bazen tek gezerim yüce dağlarda Tek ümidim idi sevmesi amma Sevilmedim bir kez bu yalan dünyada Başkası gelince kurutulur mu Seven gönül bir kor soğutulur mu Yar senden geçince unutulur mu Görünce yüreğin yanmaz mı dünya Ah yalan dünyada yalan dünyada Bir gün göremedim bu yalan dünyada Sevdam başka eli tutuyor ise Yaktı beni bu yalan dünya uğruna Uğur çakmak Uğur Çakmak
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yanlız Seni Koklarım
Gül deryasına düşsem yanlız seni koklarım Makam, mevkin farketmez ben kalbine bakarım Eğer bir gün gelirde beni candan seversen Uğruna herşeyimi ben canımı adarım Bir Gül ile gül bulmakmış kaderimde yazılan Dostluğun en güzeli yüreklere kazılan Gönüle sevda gerek aşk insanı yaşatan Sevgi istiyorum senden içinde aşk bulunan Belki büyük bir sevda başlayacak kim bilir Yanlız yüreğindeki korkunu anlat bana Gerçekler acı değil mutluluklar verecek Yüreğinin güzelliği seni buldurdu bana... Uğur Çakmak
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yar O Günden Öyle Kork Ki
Daha kaç gün dayanacak Sensiz gönlüm kuruyacak Gel sultanım tut elimden Sensiz gönlüm ne yapacak Gönlümü almaya kalksan Servetinle ödeyemezsin Yar hediyem olsun gönlüm alıp kabul eder misin yıllardır hiç gülmüyorum hayallere dalıyorum hayallerim bile ne hoş kendimi kaybediyorum nerden baktım gözlerine nerden girdin yüreğime bir sevinç gizli sinemde inan çok şaşırıyorum sana nasıl söyleyeyim aşkımı kimlere diyeyim unuturum yalnızlığı seni düşlerimde gizlerim gel bana tut titrek elimden gönlüm doluyor kin keder eğer sen yok isen körfezde bu garip aşık ne eder yıkılmayı öğrendim de mutluluğu bulamadım bu hayat yokuşunda hep nefes, nefese kaldım elbet zaman tıkanacak akan kumlar akmayacak yar o gün den öyle kork ki gönül o gün unutacak… Uğur Çakmak
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıkılan Bir Aşığım Ben
Sendan ayrı geçecek günü beklerim, o gün canım rahat eder ölür giderim... Belki sonkez mezarımda seni özlerim, gelirsen bu kefeni mi; yırtar gelirim... Ellerinden son defa belki tutarım, korkma sakın bak doyunca senin eserin... Yanlızlığım kederlerim, senden ayrı hep günlerim, yaşıyorum ben her gece, söylediğim bu sözleri... Yalan deyip homurdanma, mezarı bozma, yıkılan bir aşığım ben, benle oynama... Allahtan kork! vicdan yokmu senin koynunda? canım alan sensin böyle, her gece burda... Uğur Çakmak
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine Senin Olmadığın Sokaklar
Bu gün yine senin olmadığın sokaklara bakıyorum Hani belki ben görmeden gelmişsindir diye Bunu her gün yapıyorum Aslında gelmediğini bile, bile Bazen aklıma öyle geliyorsun ki Kare, kare diziliyor hayalin gözlerimin önüne Ama ulaşamıyorum Ay yüzlüm sana ulaşamıyorum Ben sana bağlandım aşkın sapasağlam ipi ile Ama sen ise başka birine Olsun deyip giderim çoğu zaman aynı hisleri hissettiğimde Sanki gönül unutacak casına bir olsun çeker tüm nefesiyle Az sonra yine aynıdır gönül kendini avutur biçare Duymamazlıktan gelinir figanı sesinin gittiği yere Zorla olmaz ya dedirtiyorsa bu yürek bu günde zorla olsun adet bozulsun bir kere ama yapamaz ki bu gönül kıyamaz ki sevenlere yansa da gece gündüz bir kor bir volkan olup taşsa da boynunu koyar sol yanının bir köşesine usul, usul büker eğilir kainatın sahibinin önünde bu gün çektirirse yarın çekeceğini bilir yürek aşk elinde… bu gün yine senin olmadığın sokaklara bakıyorum sana benzettiğim birine acı bir tebessüm yolluyorum belki de anlıyor halimden belki seviyordur beni benim seni sevdiğim gibi hayır sevemez benim gibi dilim tutulsun benim seni sevdiğim gibi anlatmaya güç yeter mi sanki toprağın yağmura hasreti gibi yelkenin rüzgara olan sevgisi sanki bir volkan bir mecnun misali seni nasıl sevdiğimi anlatmaya güç yeter mi… kulakları sağır eden bir figan sıla hasreti hançer yarası sensizlik krizi söyle bunları bir bedende yaşamaya güç yeter mi şimdi anladın mı halimi seni ne kadar sevdiğimi uğrunda can verdiğimi bit meyen bir yol benim ki… beklide dert tiryakisi... Uğur ÇAKMAK Uğur Çakmak
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğim Bir Türli Sana Doymuyor
Bu günde özlemin beni boğuyor her dakika gönlüm gözüm doluyor ne yapsam her şeyden gönül bıkıyor yüreğim bir türlü sana doymuyor yanında el ele gönül özlüyor gülüşün sevişin bende kalıyor her sabah seninle akşam oluyor yüreğim bir türlü sana doymuyor allahım ayırma seven kalpleri canım tut ellerimi bırakma beni yüreğimin içine saklasam seni bu gönlüm bir türlü sana doymuyor Her saat seninle geçsede bile bir sonraki zaman seni özlüyor ne bileyim rabbim böyle sevdirdi canımsın sevgine ruhum doymuyor...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|