![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Taş gibi
deli taylar vardır hani? beyaz kanatlarıyla sevgileri alır götürürler.. bir çakımlık şimşeğin toprağa öpücüğü gibi kuş sesleri her yanda cıvıl cıvıl sokağın orta yerinde yalnız ben karanlık köşelerden uzak gözlerim güneşe takılmış gibi.. seviyorumda seni hani! hemde yüreğim kadar yüreğimden ötesi sensizlik birde yüreğimi seviyorum senin kadar sensizlikten öte yüreğim bir atımlık taş gibi... İbrahim Atılmış
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
tek kelime
kuslarin kanadinda sevdim seni ürkekligini piril piril gunesin altinda uzanan titrekligini bir ceylan yavrusuydun yuregimde saf, masum ve endiseli gonca guller gibiydin dudaklarimda optukce kokluyordum seni kokladikca opuyordum doymuyordum bir ozanin turkusunde sevdim seni dusleri kirik bir kemanin en ince telinde.. yirmisekizimde sevdim seni sense yirmibirinde aklimiz basimizdaydi daha sevistik doyasiya duygularin derinliklerinde gun agarmamis tan yeriydi bakislarin, oylesine durgun ve gun dogmadan neler dogar gibi? hircin bir kar firtinasiydi ofken! cirilciplak yurudugum.. ayaz ******* gibiydin yakarislarimda kibirli ve bir o kadarda keskin.. caresiz baliklar gibiydim yurek akvaryumunda gözleri pus sevdasi mahpus. kirdirdin bana simdi ince fanusu! dokuldu hayat sularimiz ve yalnizsin ve caresiz ve fitili olmayan bir dinamitsin gerekli oldugun yerde gereksiz.. bir umudun dogum sancilarinda sevdim seni. simdi anlamsiz her sey bombos kaldirimlar gibi ve agir aksak geciyor zaman en agir iskencelerde duslerimdeyim bir basima seninle sensizim sonsuzlugun efendisi gibi... tek kelimeyle sevdim seni.... İbrahim Atılmıştek kelime kuslarin kanadinda sevdim seni ürkekligini piril piril gunesin altinda uzanan titrekligini bir ceylan yavrusuydun yuregimde saf, masum ve endiseli gonca guller gibiydin dudaklarimda optukce kokluyordum seni kokladikca opuyordum doymuyordum bir ozanin turkusunde sevdim seni dusleri kirik bir kemanin en ince telinde.. yirmisekizimde sevdim seni sense yirmibirinde aklimiz basimizdaydi daha sevistik doyasiya duygularin derinliklerinde gun agarmamis tan yeriydi bakislarin, oylesine durgun ve gun dogmadan neler dogar gibi? hircin bir kar firtinasiydi ofken! cirilciplak yurudugum.. ayaz ******* gibiydin yakarislarimda kibirli ve bir o kadarda keskin.. caresiz baliklar gibiydim yurek akvaryumunda gözleri pus sevdasi mahpus. kirdirdin bana simdi ince fanusu! dokuldu hayat sularimiz ve yalnizsin ve caresiz ve fitili olmayan bir dinamitsin gerekli oldugun yerde gereksiz.. bir umudun dogum sancilarinda sevdim seni. simdi anlamsiz her sey bombos kaldirimlar gibi ve agir aksak geciyor zaman en agir iskencelerde duslerimdeyim bir basima seninle sensizim sonsuzlugun efendisi gibi... tek kelimeyle sevdim seni.... İbrahim Atılmış
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Türkü yüreklim
Türkü yüreklim Köylü güzelim Bir fidan diktinki yüreğime Çiçekler açtı gönlümde Yaprakları bulut gövdesi aşk oldu Dalları her yanımı sardı Büyüdü de büyüdü senden habersiz İbrahim Atılmış
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Umudun olsun
hayat devam ediyor güzelim benle yada bensiz aynı kavgada omuz omuza yada aynı mavzerin ardından aynı celladın kabuslarında kaldır başını güzelim başın dik yaşamın onurlu olsun bak dalgalanan bayrağımız bizi bekliyor yeterki gönlünde umudun olsun
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uyan Pirim
Uyudun yüz yıllar boyu haydar Ağıtlarda aradık seni çaresiz Umut fakirin ekmek kapısı haydar Uyan artık pirim halkın çaresiz Halkını sevdiğin için asıldın haydar Cümle canlar yas tutmakta sensiz Bu halka bu zulüm ne kadar sürecek haydar Uyan artık pirim halkın çaresiz Bir gidip bin gelecektin haydar Geride kalanlar şimdi hepten naçar Gücü gören garip zalime kucak açar Uyan artık pirim halkın çaresiz Yoluna çok canlar girdi haydar hızır paşalar birden türedi halkın böyle çile hiç görmedi uyan artık pirim halkın çaresiz İbrahim Atılmış
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uykusuzum
Sabah yine erken saat te ışıdı güneş ve ben parça bölük uykumdan uyanamadan kalktım bu sabah. Hava uykum gibi mahmur, gökyüzü uykum gibi bulutlu. Çıkıp dolaştım o soğukta boş sokakta bir aşağı bir yukarı. Aklımın her yanında sen ve nedenini bilmediğim aslında işime gelmeyen ayrılık. Açık bir pastanede yaptım kahvaltımı Gözleri açık bir tacirin ellerinden çıkma bir poaça ve bir bardak açık çay. Zaman geçmek bilmiyor bu sabah. Aramıyorsun da beni kaç zamandır. Öyle ya belki arasın birazdan az zaman geçsin hele! Daha yeni uyanıyor çarşı esnafı tek tek açılıyor dükkanlar. Gazete arabası çoktan bıraktı da gazeteleri Büfe sahibi daha gelmedi. Ne zor şey şu beklemek? Geceden sabahı, sabahtan geleceği, gelecekten umudu bekleyip durduk ömür boyu. Ben birde yüreğimi beklettim sırf senin için yürek yarem. Yüreğimde uykum gibi parça parça Değer mi bilemem, buna aramam da bir neden. Saat sabahın dokuzu oldu hayat hızla akmaya başladı her tarafta. Ben yine masamın başında bir çay ısmarlatıyorum yanımda ki kıza. Deli dolu ama temizdir hani yüreği. Tam saf denen tiplerden biri. Ne deseler hemen kanı verecek serseri. Ellerim yine sensiz, ellerim yine özlem dolu arıyorum seni. Sen hala aramadın farkında mısın? Dalmışım içinde bulunduğum sayfalara her biri yüreğin kadar beyaz, her biri yüreğim kadar dolu. Zaman ne çabukta geçmiş vakit yine akşam oldu. Birazdan kalkıp giderim yine bir meyhaneye, seni doldurur içerim geç vakte kadar. Sanma ki sarhoş olurum, sanma ki ben kendimde kaybolurum; korkma ben yolumu bulurum. asıl derdim ben bu gün nasıl uyurum?
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Üzgünüm
duydum tüketmişsin beni vaz geçmisin sevmekten bu yürek ağır gelmiş sana saygılar gülüm yollar uzun sevenler olur daha duydum kalmışsın tek başına katık bile zor olmuş pişmeyen aşına dur daha dur daha neler gelecek başına doyamadım daha ciğerimin üç yaşına duy aç kulaklarını şimdi beni duy öfkenin esiri olma aklına uy değişmez sanma tende ki huy kulaklarınla değil yüreğinle duy sana tüm güzellikler layık kaldır kafanı kendine gel ayık gönlüm derya sen içinde bir küçük kayık nice gemiler battı da çıkmaz kaldır kafanı aç gözünü ayık kırgın kızgın değilim sana ciğerimin hatırı var bende sevdim bitti artık yaşanalar tüm mutlluklar yol olsun sana sen istedin bunu gülüm ÜZGÜNÜM İbrahim Atılmış
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uzun yol
bilmem ne etmeli ne demeli kadınım? kimbilir belki bir gün gerçek ayrılıklar yaşayacaktık belkide hiç ayrilmayacaktık bir omür boyu yanacaktık için için yalnızlıklarımızda. nasilki; bir kuytuluk kendiliğimizde bulduk birbirimizi? öylede mutlu olacaktık kimbilir? oysa ben seni kendi benliğimde sevdim yediveren karanfil sıcaklığında. seni kendim gibi sevdim korkularımda. korkularımı sevdim yüreğinin pırıltısında umut yüklüydü yureğim bir çocuğun düşleri gibi sen bendin bende sen aynı yürekte iki ayrı bedendik sadece sevmeleri sevdik sevilmeleri benliğimizi sevdik şaşkınlıklarımızda şimdi durduk yere cekip gitmek varmı habersiz? kapanmışsa düşüncelerim umutlarımda, umutlarım gebeyse yarına, güneşe inat, ve ben korkuyorsam yalnızlıklarımdan? karanlıklar tutyorsa ellerimi ve insansam düşünürken bile düşünemiyorsam ayırt edemiyorsam artık doğruyu yanlışı? susmak suç olurmu kadınım? kızma hakkın varmı benliğine benliğinden cok sevdiğin birine? haydi gülüm kalk ayağa yolumuz uzun.... yaşanacak çok şey var daha. İbrahim Atılmış
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Vasiyetimdir
ben ölürsem bir gün haber vermeden size olur olmaz bir mekanda olur olmaz bir zamanda yani ecelimle olürsem şayet bir trafik kazası gibi apansız pisipisine vasiyetimdir ilgililere! sakın ola gömmeyesiniz beni bir çukura kuru bir kibrit çöpü değmesin tenime dokunmasın hiç bir din gorevlisi görevini bitirmiş bedenime! şimdiden bağışlıyorum benliğimin kılıfını yüksek bir araştırma kürsüsüne... biçsinler doğrasınlar beni lime lime arasınlar her hücremde çaresizliklerin çaresini kayda değer bulmazlarsa eğer yaşadığım zamanlardaki gibi yakınlarımdan başlasınlar dağıtmaya her şeyimi kime lazımsa versinler karşılıksız ciğerimi, böbreğimi, gözlerimi neyim varsa hepisini. bir yüreğime dokunmasınlar sakın ha! sakın ha atmasınlar bir neşter dahi, kazara olsada! bu yürekle sevdim ben halden bilmeyenleri bir kez olsun bile yüzüme gülmeyenleri gözlerime bakıp içine içine bakıp yalan söyleyenleri. saklı kaldı bende bütün yaşanalar yine saklı kalsın sonsuza dek birde öfkemi bilmesinler aman ha! çıkıpta yureğimin derinliklerinden yayılırsa etrafa kimse önüne geçemez bir daha karanlıklara boğulur bütün dnya haberiniz ola! ben ölürsem bir gün haber vermeden size olur olmaz bir mekanda olur olmaz bir zamanda yani ecelimle ölürsem şayet adresini şaşırmış kalleş bir kurşun yarasında anlamsızca vasiyetimdir ilgililere! alıp yüreğimi götürün en yüksek tepelere güneşten kavrulmus bir kayanın üzerine yada karlarla kaplı doruklarına dağların bırakın bir başına apaçık ortaya aç bir kuşun yemi olsun yada donsun ayaz *******inde dorukların. vasiyetimdir! sakınha ağlamasın arkamdan bir tek kişi bile anam anadır nede olsa düşkündür ciğerine dayanamaz garibim gurbette deyin bildirmeyin zavallı babam çok çekti ömründe; çektirdide hepimize oğlun öldü deyipte bu yaşında üzmeyin kerdeşlerim bilsede olur bilmesede o kadar önemsemeyin biçare ablama sözüm yok aman ha incitmeyin bir oğlum kalıyor geriye birde kibirinin esiri anası belki oğlum tutar içinden bir kaç günlük yas ı aslında yok hiç birşeyin manası boşuna dönüyor dinine yandığımın dünyası.. ben ölürsem bir gün haber vermeden size olur olmaz bir mekanda olur olmaz bir zamanda yani ecelimle ölürsem şayet acılara yenik düşen bir kalp krizinde çaresiz vasiyetimdir ilgililere! beni bir kez daha öldürmeyin... İbrahim Atılmış
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Vebal
sigara gibisin sen hayatım da ne bırakabiliyorum seni; nede memnunum senden olmazsan olmaz varlığın tükenmemin sebebi kaç kere söndürdüm seni içimdeki küllükte paket paket geri aldım binlerce kere kaç sefer uzattım sana ellerimi? kaç kere vaz geçtim senden... genede umutluyum tüketmedim alnında kara bir yazıdır silinmez durur vebalim... İbrahim Atılmış
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|