![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Velvele
sinsi bir silahtır suskunluk her an her yerde patlamaya hazır ama velveleye vermemek te gerek tavuk misali; doğururken yumurta gibi bir yeniliği. İbrahim Atılmış
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yalnız seninle
Şafaklar tutuşur enginlerinde sevdamın Kor alev yüreğim buz keser sensizliklerde Çöl ortasında bir yudum sudur gülüşün Yüreğim seninle okyanus olur. Güneşin batışı düşündürür *******i ******* korkar karanlıklardan Ve İt sürüsü yıldızlar saklarlar gözlerini *******im gözlerinde savrulur öyle sabah olur. Sokak ortasında bir hayvan leşi kokar Savurdukça hırçın rüzgar Kırılır burun direkleri Umutlar zincire vurulur Haydi vur şimdi kendini ay ışığının altında Romantik olsun ölümün Haykır içindeki öfkeni yayılsın dağlara Yaşamak kolay değil o kadar Benim ölümüm zordur Ancak senin ellerinden olur. Yaşamak Yaşamak yalnız seninle olur...
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yanlış zaman
Buruk bir hüzün var içimde Seni ta uzaklardan sevdim dünyanın bir ucundan Sen gurbet ellerde gurbetçi kızı Bense hasret ellerde bir garip Oysa aynı dünyaların insanlarıydık ikimiz İkimiz bir elmanın yarısıydık Yarım kaldık Ağlayamadık Buruk bir hüzün var içimde Ne seni sevmelere bir anlam verebildim Ne de kendime Sevda adamıyım ben yürek adamı Yüreğim anlamsız bir kavga içinde Aşkım diyordum sana Aşkı tanıyordum ben oysa Ne yangınlar tüketmişti de yüreğimi Yine de hasret kalmıştım sevmelere Sevilmelere Aşkım diyordum Her gün biraz daha aşık oluyordum Ta uzaklardan seviyordum seni Ulaşamam Biliyordum Buruk bir hüzün var içimde Başlamadan biten bir sevdanın hüznü Ne tanrının bir oyunu bu Nede kulların beceriksizliği Yanlış mekanın talihsizliği. İbrahim Atılmış
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yanında olmak vardı
Şimdi yanında olmak vardı gülüm Yanında olup ellerini tutmak vardı Yüreğimden süzülen ateş ellerini yakardı Göz göze bakışırdık senle Gözlerin içimde savrulurdu Belki Bir buse kondururdum kaşlarının arasına utanarak Heyecandan dudaklarım kururdu Yada yureğim dururdu Şimdi yanında olmak vardı gülüm Seni seviyorum sözleri etrafımızda uçuşurdu Uçuşurdu yüreklerimiz umut olurdu Tutup ellerini Sokardım sineme Kökünden sökerdim yüreğimi Al senin olsun derdim Sen yoksan bu yüreğin anlamı olur mu? Seviyorum seni bir tanem olamasam da yanında Şimdi yanında olmak vardı gülüm... İbrahim Atılmış
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaşıyoruz
yaşıyoruz çırılçıplak yaşıyoruz yaşıyoruz kara düzen anlamsız anlamsız amaçsız yürüyoruz yürüyoruz nere gittiğimiz belirsiz belirsizlik bilinmez bir yol yollar karanlık dipsiz dipsiz kuyular soğuk soğuk yakıp kavuruyor bedeni beden saygısız içindeki duygulara duygular karma karışık sessiz sessizlik için için büyüyen bir çığlık çığlık gözleri parıldayan bir umut umut emekleyen bir bebek bebek küçücük bir insan insan... insan? İbrahim Atılmış
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yeni dünya
bir dünya kurmak istedim kendime yeni bir dün ya YENİ DÜNYA taa en başından tüm herşeyden uzak dünyanın içinde dünyamın içinde yanımda kocamış dünya ve dünyanın güzellikleri DÜNYA GÜZELİ sen... İbrahim Atılmış
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yeniden
sen yüreğimde oten bülbül tükenmiş sevdalarımda açan yediveren gonca gül seviyorum seni seviyorum yeniden. tüketmiştim oysa sevgileri vaz geçmiştim sevdalardan oysa sen sönmüş bin volkan misali yüreğimi ateşledin yeniden öfkelerin içinden. bir daha aşık oldum anlamsızca. bilirim hayat anlamsız, yaşamak hiç günü birlik bir hayat bu yarın belirsiz ama umudum belli yureğim belli sevdinmi bir kere anlamı yok anlamların, anlamsızlıkların ve sen anlamsın anlamsızlıklarımın orta yerinde seviyorum seni yeniden... İbrahim Atılmış
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yetiş ya hızır
yetiş ya hızır kul düştü dara içimde ayrılık onulmaz bir yara ne kadar haykırsam duyulmaz bu nara yetiş ya hızır yetiş imdada ciğerim oldu pare pare bu derdime bulunmaz bir çare hic bir söz kar etmez yare yetiş ya hızır yetiş imdada gönlümde tükenmiş sevdalar bir can var yüreğimde içerimi dağlar gözlerim kaç gün daha kan ağlar yetiş ya hızır yetiş imdada yetiş ya hızır ben tükendim ayrılıklarda hep acılara bilendim bir sen kaldın umudum sana güvendim yetiş ya hızır yetiş imdada İbrahim Atılmış
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yildizlarda kayar
Cancagizim; oturmus yildizlari seyretmektesin, dayamissin sirtini beton duvara kayan mazlum yildizlara üzülmektesin. hayat bu cigerim! yildizlarda tipki insanlar gibi biri kaymaliki, saglam kalabilsin oteki İbrahim Atılmış
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüreğim yangın yeri
Düşerse gönlüme bir kıvılcım kurumuş dallar misali tutuşur yureğim küllerin savrulur uzaklara gelsen de geri sönmez bir daha! sen de yakmıştın bir zamanlar yüreğimi sönmeyen volkan misali kor ateşlere sarılmıştık seninle halay çekerdik mutluluklarda kızımız olacak derdin hep hilesiz tebessumlerinde susardım susardım korkularımda, korkardım gelecekten oysa seviyordum seni gizli gizli seni sevmeyi seviyordum sensizliklerde çekip gittin bütün cehaletinle küllerin kaldı şimdi sadece geride birde kurumuş saman sarısı ayrılıklar Düşerse gönlume bir kıvılcım! kurumuş dallar misali tutuşur yureğim küllerin savrulur uzaklara gelsen de geri sönmez bir daha! İbrahim Atılmış
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|