![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Delirmiş Sevinçlerim
Oturmuşum sahilde kumlara. Yosunların okşayışlarına, Terk etmişim ayaklarımı. Dur durak tanımayan, Beynimin içinde sen. Dalgaların köpüklerinde, Muzip gülüşlerin…. Martılar suskun, Uzaklara demir atmış motorlar, Haydi rastgele, Taşsın ağlardan balıklar. Ziyafete koşuşsun, Çığlık çığlığa martılar. Bu sabah… Gördüğüm hiçbir olumsuzluk, Azaltmıyor içimdeki yaşam sevincini, Çünkü kaynağı sensin. İçimde çoğalıp, Dev dalgalara dönüşüyorsun. Öyle keyifliyim ki… kıpır kıpır delirmiş sevinçlerim. Sevmek özlemek ve istemek, Tüm bunlara sahibim ne güzel. Bir çay söylüyorum, Buram buram dumanları tüten. Lezzetlice yudumluyorum. Boğazımdan aşağıya akışını dinliyorum. Sessizce… Ürpertimi alıp götürüyor sıcaklığın. Uçarı ruhumu alıp, Atlıyorum son moda bisikletime. Dalıyorum yüzleri asık insanların içine. Önüme gelene selam veriyorum. Gününüz aydın olsun, gününüz aydın olsun. Gözlerimde gözlerin…. Dudaklarımda akşamdan kalma tadın.
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Denizin Gözleri
Puslu nemli, yapışkan hava Ağır bir sıkıntı oturttu yüreğine Ter fışkırdı Teninin her zerresinden Sallantılar içinde Çırpınırken yavaş yavaş tekne Anıların buğusuyla karışık Kokusunu da getirdi özlemin Akşamın çökmesiyle peşine Toplayıp anıları Saldı tuzlu sulara İtiverdi yaşamı umuda Sırılsıklam söyledi şarkıları Sarmaş dolaş gezindi gülücükler Gizemli bir çekicilik sardı ruhunu Çekildi içindeki sessizliğe Karşıladı... Pırıl pırıl denizin gözleri Çılgın bir hayal gücü Tutsak etti beynini Ürpertiler ile titredi yüreği İçinde ayın... Yumuşacık beyaz ışığı
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Denizin Mavisinde
Denizin mavisinde Gözlerini görüyorum Yeşil gözlerini Derinliğinde Sevginin sonsuzluğunu Deniz demek Sen demeksin Bazen durgun Yumuşacık sevecen Bazen hırçın delişmen Karşısındakini yutmak istercesine Saldırgan Ya da dalgalarının içinde Sevdiğini hapseden Bencilce Sadece benim olmalısın diyen Denizin mavisinde Gözlerini görüyorum Yeşil gözlerini
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Derin Bir Sevdasın
Sen benim Hem sevdiğim Hem hüznümsün Hep özlediğim Hiç ulaşamadığım Hem çok uzak Hem çok yakın Hep içimde Hiç bir yere gitmeyen Sürekli Kabararak büyüyen Derin bir sevdasın
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dilsiz Koyu Kahve Gözleri
Karanlık uzun... Upuzun Pat diye dalıyor Ağır kırmızı perdelerin arasından Dolandıkça beyaz duvarlarda Hüzün dolu örtü gibi Ağırlaştırıyor yalnızlığı Ağaçların gölgesinde Uzayıp kısaldıkça sorular Döküldükçe hece hece Öfkenin gerginliğinde Dövdükçe şakaklarını Acının dalgaları Her vuruş... Her vuruş Kopardıkça bir damarını İntihar ediyor tek tek hücreleri Gözbebeklerinde Dilsiz, soğuk gülümseme Yola düşerken gece Habersizce sabaha Işıldıyor kara toprak Kurumamış... Yağmur damlalarıyla
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dirilivereyim
Karanlıktan korkmayasın diye Gökyüzünü Işığa kesiyorum *******i Yüzünde… Muzip bir gülümseme Yattığın yerden seyret Olmaz mı Her yıldızdaki beni Gözlerimde… Sevginin derinliğini gör Sonra uzat elini Al bir tanesini Sensizlikten Donmuş bedenimdir elinde ki! Sıcacık koynunda ısıt Iğıl ığıl aksın bana sevgin Tenin tenimi yaksın Çözülsün buz dağlarım Sonra… Kurumuş dudaklarıma Bir can suyu ver O an da Dirilivereyim
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Donakaldı Yüreğim
Sesini duymak için İçimi... Çılgın bir istek sardı Telefona sarıldım Bekledim... Bekledim Bir türlü açılmadı Telefon elimde Kalakaldım öylece Kara bulutlar kapladı Her yanımı Karanlık bir kuyuya düştüm Fırtınalar esmeye başladı. Üşüdüm…Üşüdüm Donakaldı yüreğim Sen yoktun…. Sesin yoktu… Ağlıyordum...
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dörtnala Aşk Atları
İçine kasvet çöktürüyor gökyüzü Keyfini kaçırıyor lodos Akdeniz’in Yükselirken iri dalgalar Korkunç homurtularla Patlıyor kayalarda Hışırtılı seslerle Köpüklenip, düşüyor yere Ağaçlar... Yatıp kalkıp öpüyor toprağı Kanat çırpışları Yolunu şaşırıyor martıların Başı dönüp Alt üst oluyor balıkçı teknesi Kudurmuş deniz Susuyor birden Uysal bir kedi gibi Sokuluyor yamacına Gök kuşağı... Akıtıyor renklerini içine Sevincin sisleri arasında Debelenirken yüreği Dağlara doğru koşuyor Dörtnala aşk atları
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dudaklarımızda Kahkahalar
Bedenim oturuyor sahilde. Gözlerimi alıyor, Sonsuzmuş gibi görünen, Denizin mavisi. Hücrelerimde gezen, Coşkun bir duygu seli, Uzaklara götürürken beni, Dağıtıveriyor sıkıntılarımı. Güneş, Çiçek açıyor içimde. Dalgaların sesine karışıyor Yüreğimin, Hızlı hızlı atışları. Uğulduyor kulaklarım. Daha heyecanlı geliyor, Yüreklerimizin buluşması, Ruhlarımızın sevişmesi. Haydi çıkar ayakkabılarını, Rüzgâr arkamızdan itelerken, İçimizdeki çocuk çıksın dışarı, Ve dolu dizgin koşalım, Kumlarda düşe kalka. Dudaklarımızda kahkahalar, Üstümüzde… Hırçın dalgaların köpükleri.
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Duruverecek Kalbim
Her geçen dakikayla, Sana yaklaşıyorum. Ruhumun deli aşkına. Yüreğimdeki, Tatlı heyecan, Harekete geçiyor. Yeni doğmuş taylar gibi, Yere düşüp kalkıyorum. Titriyor ayaklarım, Ağır geliyor bedenim. Bardağı tutamıyor ellerim. Saçılıyor her yere, Taze demlenmiş çay. Hiç aldırmıyorum. Sabırsız bekleyiş, Hoplatıyor içimi. Sevdandan, Delirmiş yüreğim, Çağırıyor habire seni. Yitip gitmiş aklım. Bir orman gibi, Uğulduyor beynim. Canım seni istiyor. Korkuyorum, Seni kucaklayamadan, Duruverecek sanki kalbim. Özleminle sırılsıklamım. Her anı seninle dolu, Sonu olmayan uykular, Doluşuyor gözlerime. Seni sarıp sarmalıyor, Düşlerimde kollarım. Teninden yayılan sıcaklık, Yırtıp da karanlıkları, Bana ulaştığı anda, Ben, sende kayboluyorum.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|