![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Duyumsadı Renkleri
Pembeleşti akan bulutlar Kızıllığı yansıttı sular Lodos çarpmış gibi Gezindi dalgın dalgın Diziliverdi hıçkırıklar Kanatlandı iç sıkıntısı Doğması için yeniden sevinçlerin Korumaya çalıştı iç huzurunu Bir nefeslik özgürlüğün peşinde Çekildi içindeki loş köşelere İnci tanesi gibi parladı ay Renk renk yansımaları Hoşluklar yarattı içinde Yumuşadı kırgın bakışları Yüreği sığmadı yüreğine Sanki! Yeni yeni yıldızlar Gelip yerleşti gözlerine Dinginlikle sarmalandı Parlak mavi sabah Sevinçli bir uyanışla Tadını çekti rüzgârın içine Duyumsadı renkleri Dalga dalgayı izledi Dokundu kokladı içti Bilinmezliğin cazibesi Yola çıktı damarlarındaDuyumsadı Renkleri Pembeleşti akan bulutlar Kızıllığı yansıttı sular Lodos çarpmış gibi Gezindi dalgın dalgın Diziliverdi hıçkırıklar Kanatlandı iç sıkıntısı Doğması için yeniden sevinçlerin Korumaya çalıştı iç huzurunu Bir nefeslik özgürlüğün peşinde Çekildi içindeki loş köşelere İnci tanesi gibi parladı ay Renk renk yansımaları Hoşluklar yarattı içinde Yumuşadı kırgın bakışları Yüreği sığmadı yüreğine Sanki! Yeni yeni yıldızlar Gelip yerleşti gözlerine Dinginlikle sarmalandı Parlak mavi sabah Sevinçli bir uyanışla Tadını çekti rüzgârın içine Duyumsadı renkleri Dalga dalgayı izledi Dokundu kokladı içti Bilinmezliğin cazibesi Yola çıktı damarlarında
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Düş Güzelliğinde Sevgi
Kavuşmanın yakınlığı Yanık titreşimler salıyor içine Şeker gibi heyecan Adımlarıyla yarışta Sabırsız, telâşlı Ürkekleşiyor parmakları Yeniden... Yeniden ısınıyor yüreği Haz ile hüzün... Sarmaş dolaş gözlerinde Yayıldığında kahvenin Baştan çıkarıcı baygın kokusu, Esaretine giriyor kucaklayışların Utangaç sevinç dolanırken yüzünde Silik bir kartpostala dönüşüyor şehir Güneşten sonra Gölgenin serinliği gibi İçte huzur, yürekte kıpırtılar Kurtuluyor taşınmaz ağırlıklardan Düş güzelliğinde sevgi Havalanıyor tüy gibi Gökyüzü maviliğine
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düş Kuruyor Gece
Ayın yumuşak kollarında Düş kuruyor... Sıcaktan yorgun yaz gecesi. Korkudan arınmış yüreği, Meltem serinliğinde Konuyor dudaklarına. Kumlar, kımıl kımıl kaynarken Çıplak ayaklarının altında. Sıcak kahkahalara dönüşüyor, Gülücükleri... Kırmızı bir gezegene Yol gösteriyor, Sonsuzluk kadar kalıcı Denizin parlak gözleri
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşlere Açılan Pencere
Sökülmüş tırnakları tek tek Direniyor acı göz bebeklerinde Koca bir ormanın ortasında Upuzun boşlukta yitip gitmiş Göstermiyor mavileri Gökyüzünü kucaklamış ağaçlar Sıçrıyor acı gözlerinden Avuçlarında çamurlar Kulağında yüreğinin sesi Küt diye düşüyor sırtüstü Sıyrılıyor dalların arasından İncecik güneş ışınları Örtüyor üzerini sıcacık Düşlere... Düşlere açılan Pencere çıkıyor önüne Uzanıyor, uzanıyor ya Yakıyor kolu ellerini
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşlerinin Kıskacında
Kış ile ilkbahar arası Duru bir gökyüzü. Yumuşacık dalgalar Hiç esmeyecekmiş gibi Hırçın rüzgar Ortalık sus pus. Kolu kanadı kırık, Yönsüz. Karamsar bir yolcu gibi Fırlatılmış. Sarıp sarmalıyor Gölgeleri sıkıntının. Kargaşa... Şaha kalkmış ruhunda. Gün boyu Kaçarken gerçeklerden Gece... Yakalanıyor tuzaklara Düşlerinin kıskacında Sık sık bölünüyor gece. Silmek istiyor gölgeleri Sanki! Düşüyor gizlice Toprağa güneş ışınları Görünmez bir el Katlayıp çarpıyor yüreğini. Ah! *******... Hem acıları katlar Hem de özlemleri
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ekiverdim Seni Yüreğime
Küçücük bir tohumdun, Seninle karşılaştığımda. Merak edip, Ekiverdim seni yüreğime. Kanımla suladım. Kış *******inin ayazında, Sıcacık yüreğimi, Yorgan yaptım üzerine. Sevdamla ısıttım seni. Fırtınalardan sakladım, Kırılıp yok olmayasın diye. Tüm sevda şarkılarını, Okudum sana. Bıkıp usanmadan, Şarkılarla uyuttum seni. Hızla büyüdün içimde. Derin derin kök saldın. Tomurcuklandın, Sevinçler uçuştu yüzümde. Rengarenk çiçeklerini sundun. Her mevsim açıyorsun artık, Hiç durmadan. Ben seni sevdikçe, Çoğalıyorsun içimde, Her gün, bir öncekinden, Daha çok büyüyorsun. Aşkım… Sığmıyor artık hiçbir yere. Coşkun bir sel gibi, Yatağını yıkıp geçiyor. Gecenin karanlığında, Sevdanın en koyusuna dalarak, Yüreğim, Tüm mevsimleri, Tüm fırtınaları, En deli tutkuları yaşarken seninle, Upuzun, sonu olmayan, Bir yolculuğa çıkıyorum.
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ellerin Dolandıkça Yüreğimde
Yağmurla yıkanmış Bahar kokan bir sabah. Mavilikte gezinen ak bulutlar Güneşe boyanmış kıpır kıpır deniz. Vapurun ardında bıraktığı köpüklü iz Tembel tembel kanat çırpan martılar. Mis gibi taze çayın kokusu Yanında kavruk simit, beyaz peynir. Deli bir gülümseme oturtur yüzüme İçimdeki hüznü bastıran bir coşku. Sımsıcak okşayışlarla ellerin Dolanıp durdukça yüreğimde
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
En Parlak Mavi
Konakladım sahilde öğle üzeri Seyrettim sonsuz tatlı mavileri Derinliğinde kaybettim yolumu Kabarttı dalgaları sevgimin coşkusu Berrak suyun altında saydım taşları Okşadım yemyeşil yosunları Dayanamadım Kucakladım koca denizi El salladım balıklara Vals yaptı denizanaları etrafımda Martılar süzülürken gökteki mavilerde Mavi bir rengim olsundu dileğim Haberim yoktu ya Deli Mavi Sevdam Giydirmişti mavilerin en parlağını Sevinç yağmura dönüştü Salkım salkım üzüm oldu yüreğimde
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Evi Cehennem
Kol geziyordu Yitik yaşamlar Karanlık sokaklarda. Her geçen gece Kanattı içini. Koca ateş çemberinin Doğduğu her ana Daha bir güçlü Daha bir acımasız Açtı gözlerini. Terkedilmiş parkın Kuytu köşesinde. Bir daha asla Asla! İzin vermeyecekti Kimsenin onu ısıtmasına Sokaklar evi Evi de cehennem
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Fay Hattı Gibi Yüreğim
Donuveriyor sevinç içimde Buz kesiyor elim ayağım İplik iplik hüzünler Dönüyor hızla etrafımda Birbiri ardı sıra Kopup geliyor gözyaşlarım Susuyor zaman Yükseliyor sesi dalgaların Parçalıyor kendini bir kayık Saklanıyorum Koynuna korkunun Acı taarruzda Acı çıldırmış Acı fışkırıyor yüreğimden Kanıyor toprağın damarları Bu gece... Bu gece... Ne gökyüzü duruyor Ne de duygularım Öyle bir yara almışım ki! Fay hattı gibi yüreğim
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|