![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gece Su Gibi Aktı Sabaha
Hallerin geldi gözlerimin önüne Pırıl pırıl sevgi fışkıran gözbebeklerin Eridi sarkıtlara dönmüş buzlarım Telaşlı bir heyecan düştü yüreğime Sımsıcak kaynayışlarla taşan Kayboldu hiçlik duygusu Uçup gitti yorgunluk Delice bir tırmanışa geçti özlemim Öpüşlerini aradı dudaklarım Sevdan... Yolculuğa çıktı damarlarımda Yemyeşil çimenler sardı etrafımı Kafasını uzatıp Şaşkın şaşkın baktı gelincikler Koştum dörtnala peşinden Kaçan beyaz bir tavşanın Rengârenk uçuştu yıldızlar Yanıp söndü noktacıklar Bir dalga alıverdi koynuna Gece... Gece... Su gibi aktı sabaha
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gel ve Al Beni
Gözlerimi kapatıp, İçime çekiliyorum. Dudaklarımın ateşi, Buluşuyor dudaklarınla. Çırpınıyor yüreğim. Sensizliğin yükü, O kadar ağır ki! ... Taşıyamıyorum. Birbiri ardı sıra, Karınca dizilişi gibi, Sıcacık yağmurlarım, Dökülmeye başlıyor, Sana… Hayatımın, Uslanmaz ruhuna. Tatlı belasına. İçimde ıpıslak oluyorsun. Sevdamın ateşiyle, Kuruluyorum seni. Nasıl da, Kuşatmışsın beni. Beyninle, sevginle, Ruhunla, sesinle, Arkadaşlığınla, Dostluğunla. Öyle tatlı, öyle tatlı, Bir kuşatma ki! bu, Çıkmaya çalışmıyorum. Hiç savunmam yok, Bilesin. Ellerimi kaldırıyor, Beyaz bayrağımı sallıyorum. Ve… Her şeyimle, Teslim oluyorum sana. İndir silahlarını. Teslimim işte teslimim. Gel ve al beni. Sana sakladım, İçimdeki sonsuz sevgiyi. Hayata dair yaşanabilecek, Bütün heyecanlarımı. İçimden dışarıya taşan, Deli sevinçlerimi. Sana sakladım, Demlenmiş hüzünlerimi. Çocukluğumdan kalanları. Ve… Hiç vazgeçmedim ki! .. Bunca zamandır, Seni sevmekten. Ben, O! ..mavinin, Hiç sıkılmayan, Yolcusuyum şimdi. Hadi! ...canıma, Can katan sen, Gel ve al beni.
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gideceksin
Kapıyı açıyorum, Gülen yüzünle karşımdasın. İçimde bir heyecan fırtınası, Yüreğim daha bir hızlı atarken, Gülümsüyorum tüm sevgimle. Çantanı alıyorum elinden, İçeri süzülüveriyorsun. İtirazlarına fırsat vermeden, Kucaklıyorum seni. Biliyorum sen canlısın, Ve yanımdasın. Kucakladığım ve öptüğüm sensin, Ve yine biliyorum ki… Birkaç gün sonra gideceksin.
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gönlüm Kırık
Beni kırdığından habersiz Uykunun anaç kollarına Kendini bırakıverdin Sen rahatça uyu şimdi Sevgili Şiirlerimden Rüyalar gör yine Sadece üç dakikandı Senden almak istediğim Sevinçlerimi paylaşmaktı Anlayamadın, göremedin Şimdi ben Parçalanmış ruhumla Baş başa İçimdeki! Sevdamızın çiçekleri Boynunu bükmüş Renkleri solmuş Gönlüm kırık, Sensiz… Ama yine Seninle beraber Geçirmekteyim Tüm zamanımı
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Göz Yaşlarım Özgür
Yağıyor durmadan iplik iplik yağmur Siyah bir hüzün iniyor yeryüzüne Yokluğun kanatıyor içimi Düğüm düğüm yüreğim Bölüyor havlama sesleri Karanlık sessizliğini gecenin Derin bir çukurda kalakalmışım Boşuna tırmanışlarım Patlıyor fırtınalar yüreğimde Korku uzatıyor köklerini En ulaşılmaz yerlere Gözyaşlarım özgür... Yana döne arıyorum Dünyamı ışıldatan gözbebeklerini Dudaklarımda kor bir ateş Fırıldak gibi dönüyor başım
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerimde Yağmur Bulutları
Bu gece ne yapmalı Sabah nasıl olacak Hiç bilmiyorum.. Fotoğraflara bakmaya, Yüreğim dayanmayacak. İçimde keskin bir acı… Radyoyu mu açsam, Ya! Sezen’in sesi… Doldurursa ortalığı Dayanamam ağlarım. Nereye bakacağımı Ne yapacağımı düşünüyorum. Kendi kendimi kandırırcasına Aslında düşünür gibi yapıyorum. Bir ağırlık var üstümde. Hareket eden ben miyim Bilmiyorum. Yüreğim sıkışmış Soluk alamıyorum Aynaya bakıyorum Gördüğüm yüzü tanımıyorum. Kendime söyleniyorum. Sen! bunu hak ettin. Otur işte, otur şimdi. İçinde ki! kıskançlık, Her bir tarafını sarmışken, Bir burgaç gibi, Oyulurken yüreğin, Bilip dururken, Onun başkasını sevdiğini, Delir işte! ..şimdi böyle. Bu kadar geç mi anlamalıydın, Seni onca seven yüreği, Seninde sevdiğini… Onsuz… Nefes alamayacak hale geldiğini. Ah! sen Ah! çekiyorum, İnlercesine… Şimdi, Sigara tüttürmenin tam zamanı. Öksürüklere boğuluyorum. Ben... Sigara içmesini de bilmem ki! Yüreğinde, ben de varım biliyorum. Böyle düşününce, Bir nebze ferahlıyor içim... Sonra her yıldıza senin adını veriyorum. Yetmiyor, doymuyorum sana. Artık benim de bir yüreğim var. Hem de sapasağlam bir yürek. İçi sevgiyle, senin sevginle dopdolu. Ama... Senden kopuşun bedeli çok ağır, Taşıyamıyor beynim, ruhum... Canım yanıyor çok yanıyor. Boğazım düğüm düğüm, Gördüğüm, Her rüyanın içindesin şimdi. Ne zaman ben… Bu kadar sen oldum, Hiç bilmiyorum. Yüreğimin sesini duyduğumda, Sen çoktan gitmiştin. Artık kendimle baş başa, Seninle beraber, sensiz., Bir yolculuğun içindeyim. Sonsuz mavilerin derinliğinde, Martı olup sana doğru uçmaktayım. Gönlümde hüzünlerin sarısı, İçimde sonsuz bir özlemle, Gözlerimde yağmur bulutları. Senin üzerine akmaktayım.
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerime Asılı Gözlerin
Alev topu gibi özlemin Dökülüyor gözlerimden Süzülüyor koynuma Tutuşuyor ker***ten kaleler Kavruluyor Kırmızı gülün yaprakları. Sığamıyorum kabıma Yüreğime katıyorum yüreğini Hırçın dalgaların sesi Doluyor kulaklarıma Ay ışığı oynaşıyor kumlarla Kıvrak bir name çıkıyor Dudaklarımdan Renkler sarıyor etrafımı Taze bir meyvenin ferahlığı Tadını bırakıyor ağzımda Seyrediyor karşıdan hırsız hüzün Zaman kaplumbağa sırtında Çekirge dansına başlıyorum Uçsuz bucaksız kumlar da Gözlerime asılı gözlerin Tutuşturuyor aşkın fitilini
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gülüşün
Gülüşün... Kış mevsiminde, Bahar sıcağı. Yaz mevsiminde, Serinleten meltem. Gülüşün... Rengarenk, Taptaze bir çiçek demeti. Gülüşün... Gözlerimi kamaştıran, Işık huzmesi. Gülüşün... Sürükleyici bir macera, Çıkışa hiç ulaşamadığım. Gülüşün... Haylaz bir çocuk, Muzipçe göz kırpan. Gülüşün... Dimdik duruş hayata. Umut dolu, yaşam dolu, Sıcacık, Cesaret aşılayan. Gülüşün… Bende hep, Kucaklama isteği yaratan, İyi ki varsın dedirten, Tanrı’ya şükrettiren. Gülüşün... Sevdanın ta kendisi. Damarlarıma işleyen, Bağımlılık yaratan, Göremezsem, Öleceğimi düşündüğüm. Gülüşün... Yürek hoplatan, Ellerimi heyecandan titreten, Aklımı firar ettiren. Gülüşün... Bedenimi yakan ateş. Vazgeçilmez bir tutku, Ta içime yerleşen. Ve… Sonsuzlukta kayboluş. Gülüşün.
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hafif Bir Işık Sızıyordu
Yüreğim bir koşu tutturdu, Sana doğru. Hafif bir ışık sızıyordu, Mutfak pencerenden. Fırında pişmiş balık önünde, Aslan sütü hazır yanında. Ah! tuzunu da, Kaçırmışsındır şimdi sen. Çatalın, Oynamamış bile yerinden. Gözlerin takılı balıkta, Oturuyorsun, Hiç kıpırdamadan. Belli... Lokmalar bensiz, Geçmiyor boğazından.
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hangi Gece
Hangi gece Aklıma düşsen Uslu bir kedi gibi Sokuluyorum sana Mutluluk… Şarkıları dökülüyor Dudaklarımdan Mevsim… Bahar oluveriyor aniden Yemyeşil kırlarda Buluyorum kendimi Gelincik tarlası Çıkıveriyor önüme Aralarında papatyalar İçinde sen Koşuyorum sana doğru Birlikte uzanıyoruz Toprağın üzerine O an! Bir şelale akmaya başlıyor Köpüklerini saçarak Çağıl çağıl üstümüze Ellerimi tutup kaldırıyorsun İki küçük çocuk gibi Kahkahalar atarak Arınıyoruz… Birbirimizin kollarında
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|