![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Şanlı Bayrağım
Dalgalanır ay yıldızım göklerde İndiremez, hiçbir yürek hiçbir kuvvet Ayak izi var, Mustafa Kemal’i min Tüten çok ocağı var, milletimin Dalgalanır ay yıldızım göklerde İndiremez, hiçbir güç hiçbir kuvvet Toprakta kanı var, nice şehitlerin Damarlarında asil kanı var, evlatların Ne ateşler söndü, ne şehitler verildi Yinede Türk’ün askeri kükredi Vatana, bayrağa, millete göz dikenler Yine geldikleri gibi gittiler Duysun cümle alem, duysun tüm dünya Gelmez cihana, bir Türk gibi daha Duysun cümle alem, duysun tüm dünya Vermez düşmana bir avuç saha. Dalgalan asil soylu bayrağım Sen dalgalandıkça dik durur benim başım Göz dikerse, tek bir soysuz bu vatana Hiç korkmam, akıtırım kanımı sonsuzluğa Bitmez bu milletin vatan aşkı Bitmez bu Türk’ün askeri Vermez; anasını, bacısını, bebesini Vermez; bir karış toprağını. Ey! Bu vatana göz dikenler Sayısız şehit verdik biz bu topraklara Şanlı bayrağa, dağa,taşa Bir canımız olsa bin can veririz. Kısacık ömrümüz olsa yüzyıllar ekleriz. Dalgalan ay yıldızım göklerde Ulaşamaz, hiçbir el, hiç bir yürek sana Ayak izi var, Mustafa Kemal’i min Yerde kanı var, şehit yiğitlerin Demet Kaytan
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Şarkılar Hüzünde
Bu gece şarkılar başka hüzünde Teselli gözlerde boş kadehlerde Ağlamak fayda etmez ayrılığa Sözde geçmiyor yanan bağrıma Ele avuca sığmazdı aşkımız Şen şakrak olurdu şarkımız Atıp tutma can evimden vurma Boş yere yüreğimi yaralama Kapandı gönlüm ağladı gözlerim Mevsimlerden baharı attım gülüm Kalmadı sabrım tükendi umudum Başladı yine bak yaprak dökümüm
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tanrım
Kırdım kadehi şişeyi çıkarttım aklımdan seni Avuttum bu yüreğimi yırttım attım resimleri Tanrım bu sana yalvarışım sen ki beni benden edeni Umutlarımı söndüreni bilirsin yarabbim bilirsin Terkettiğin günden beri seni maziye ekledim Yalnız yüreğim bedenim sevin bu senin eserin Tanrım bu sana seslenişim sen ki beni benden edeni Umutlarımı söndüreni bilirsin yarabbim bilirsin
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tanrıya Yalvaracaksın
Sakın geç kaldığını sanma Henüz çok küçüksün büyümedinki Nasılsa bir gün düşeceksin o yangına Yanacaksın cayır cayır ateşinle Güvendiğin dağlara karlar yağacak Anlamadan yıllarını çalıp kaçacak İsyan edeceksin dünyaya geldiğine Al canımı diye Tanrıya yalvaracaksın Bitmeden başlayacak aşkın acı yanları Hep karşına çıkacak unuttum dediğin akşamları Nereye gidersen git kaçamayacaksın Al canımı diye Tanrıya yalvaracksın
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tapılacak Kadınım
Bakma sen *******i prenses olduğuma Her gece başkasının güzeli olduğuma Bende karanlıkları güzdüzlerde yaşadım Baharları hiç görmeden kışları yaşadım Sevsemde söyleyemedim hep içime attım Zaman geçmişimi fısıldarken kulağıma Aldırmadan rüzgar olup estim masalara Ben aslında tapılacak kadınım tapılacak Söyle varmı suçum günahım varsa bileyim Bu dünyaya sırtımı dönüp gideyim Söyle varmı suçum günahım varsa bileyim Emaneti tanrıma teslim edeyim
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tövbeler Olsun
Sayende günahların kulu oldum Karanlık akşamların esiri oldum Mevsimlermiydi seni benden ayıran Alın yazımmıydı dünyamı karartan Alıp götürsün zaman acıyı tatlıyı Sana dair ne varsa silip süpürsün İsmini anarsam kelimeler tükensin Bir daha seversem tövbeler olsun Seni can bildim ömrümü verdim Ufacık dünyamı umutla süsledim Bir hayalmiş seline kapıldım Artık derin dalgalardan yoruldum
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Unutamadım
Uzun zaman oldu aynalara bakmadım Yokluğunla karardım seni aklımdan atamadım Kendimi avutttum oyaladım yıllarca Unuturum sandım unutamadım zamanla Şu hayatın izlerini silemedim silinmiyor Bana olan hislerini çözemedim çözülmüyor Geri dönmek istiyorum beni üzen senelere Hesap sormak istiyorum tarihe geçmiş hikâyelere Aşk uğruna yazılıp çizilmiş herşeye İnanki varlığın dünyada en büyük mutluluğum Resimlerle avunmak ne kadar sürer bilmiyorum Kendimi avuttum hasretle boğuştum Unuturum sandım unutamadım ne olur anla
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Son Durakta
Gözlerimi kapatıp bekledim Bir gece ansızın gelmeni Haykırdım yıldızlara sevgimi Duyan olmadı sesimi Sen gittin gideli Öyle büyüktiki sevgim Hep bir adım geriden seyrettin Sana açtığım yüreğimi Bir gün olsun farketmedin Küçük bir kıvılcım yeter bana Bir ışık yak Allah aşkına Geçmesin ömrümüz ayrı yollarda Sana olan duygularım son durakta
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uzaktan Yakından
İçimden geliyor sana seslenmek Her yalnız akşamı sana çevirmek Paylaşalım her anı seninle başbaşa Yaşayalım hayatı doya doya Uzaktan yakından aman nazar değmesin Sana benden başka bir el değmesin Ne garip dünya dönüyor boşa Yalnız biz olsak yalan dünyada İnanki sevmedim senden başka birini Aynalar söylesin ona bakan gözleri İnanki görmedim senden başka güzeli Yıldızlar söylesin tuttuğum dilekleri Uzaktan yakından aman nazar değmesin Sana benden başka bir el değmesin Ne garip dünya dönüyor boşa Yalnız biz olsak yalan dünya
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Veda Ediyorum
Ölüme giden bir yoldaymışım Farkına varamadım Elele göz göze Bir aşk yaşayamadım İçimde umutlarım Miras kalan acılarım Geçerken ardıma Bakmadığım yıllarım Şimdi geri dönebilirmiyim Geldiğim gibi gidiyorum Artık hayata veda ediyorum Benden sonraki ömrümde Seni Allah’a havale ediyorum
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|