![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Batsın bu dünya
Hiç olmadı ya Sevgi olmayınca Batsın bu dünya Her şey parayla Sevmek palavra Yalnız kalınca Batsın bu dünya Zaten ölüm var Mahpushane dar İdam olunca Batsın bu dünya Güller solduysa Bülbül sustuysa Gönlüm dolmazsa Batsın bu dünya
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yıl 1919 aylardan Mayıs
Düşman yurdu zaptetmiş İşgal altındayız Karadeniz suları Geçit vermezken ele Durulmuş hırçın sular Geç demişler bir gül'e Süzülmüş o sulardan Ayak basmış Samsun'a Ulusum uyan demiş Boyun eğme soysuza Biz bu şanlı bayrağı Al kanlarla suladık Parçalanmış yarayı Şekerle,tuzla sardık Şimdi başın üstünde Dalgalanan al sancak Düşmana büyük korku Dosta güven salacak Bayrağın gölgesinde Düş kuruyor alçaklar Birlik oldukça bizler Onlar uyanacaklar
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kendimle paylaşırım kendimi
Saklanırım kendimden kaçarken Bir kendimden,bir kendime Çözerim dertlerimi kendimle Paylaşırım mutluluğu ve hüznü Yalnız değilim aslında Bir ben varım,birde kendim Anlamadım bir türlü Öyleyse yalnızlığı neden dert ederim Neden kendime ben yalnızım derim
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Evleri Var Ötede İki Sokak Arası
Bir Sigara İçimi Bir Çay Molası Gözleri Parlıyor Kömür Karası İçimi Yakıyor Yakıyor Benim Olası Ona Haber Yolladım Ekmek Arası Yanık Köfte Doldurum Beni Bilesi Bir Araba Düdüğü Bir Müzik Sesi Sesimi Duyup Duyupta Bana Gelesi
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sırtını yaslamış tozlu duvara
Korkmayın tanırım yok bir numara Her şeyini satmış vermiş kumara Kardeşleri de yatırmış bir güzel tımara Kaçmış ellerinden yollara düşmüş Tiksinmiş ardından insanlara küsmüş Takati kalmamış açlıktan bayılmış düşmüş Mezarlık yolunda kendinden geçmiş Neşeliydi zamanla neşe saçardı Bela gelecek diye hepten kaçardı Gariplere her zaman kucak açardı Bir kuruşu olsa onlara saçardı Alıp koyduk onu yatacak bir dört duvara Korkmayın zararsız çatmaz adama Eğer ki yapsaydı birine numara Feleğe yapardı çoktan numara
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir bıçak yarası
Çizecek yüreğimi Bırakınca elimi Ah bile demem inan ki Bir damla kan bile Çıkmaz yaramdan Hatta ellerinle Dokunduğun an Hissetmezsin bile inan İçten içe kanayacak yaram Ağır,ağır geçecek zaman Ve sen gideceksin Dönüp bakmadan Gideceksin yaptığından Hiç utanmadan Sallanacak çarpınca kapıyı Duvardaki resim Duymayacaksın ardından Haykıran sesim Tükenecek belki de Aldığım nefesim Hiç bilemezsin bilmeyeceksin inan ki
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bırakma Söz Vermiştin Ellerim Sende Kalacaktı
Bırakma Gitsen Bile Sen Hep Benim Olacaktın Yalanmıydı Söylediğin Gitsen Kalbin Duracaktı Yalanmıydı Sen Gidince Kıyametler Kopacaktı Dinle Beni Sevdiğim Söylediklerim Doğru Dinle Beni Seninle Dünyama Güneş Doğdu Yalan Değil Söylediğim Ben Hep Seni Seviyorum Yalan Değil İstemedim Kader Kovdu Gidiyorum Gitme Gitme Gitme Beni Son Birkez Dinle Gitme Gitme Gitme Beni Sevdiğini Söyle Olmaz Olmaz Olmaz Aşkımız Son Bulamaz Olmaz Olmaz Olmaz Sonumuz Böyle Olamaz
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
bir kadın öldürdüm düşümde
acımı içime gömdüm. kıvranıp yatarken kanlar içinde acıyı gözünde gördüm sırtımı döndüm
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yalnız kalmış bir baharın dilediği güne gitmesi
Susuz kalmış bir çiçeğin su kenarına inmesi Döllenmemiş embriyonun dünyaya gelmesi gibi saçma Bir özgürlük masalı Masalda sevgili yok,dağları delip giden Sevdiğinin uğruna kendini çöle veren Masalda kötü kurt yok,aç kalıp fırın delen Annesi kılığında,kuzu ağılına gelen Masalımız özgürlük diye bir olgu anlatıyor Yalanların birini,binine düğümleyip katıyor Masal bu ya cennetten köşeymiş gibi dünya Mutlu olur insanlar,güler oynarlar güya Barış vardır ülkede,bir çocuğun adı dır Suçlulara ceza veren,yobaz,cahil kadıdır Silahlar tüm raflardan birbir kaldırılmıştır İnsanlar para ile insana saldırmıştır Kızlar sevgiliden meçhul hamile kalmıştır Ana babadan gizli yavru aldırılmıştır Ülkenin kaynakları düşmanlara satılmış Sahipleri yurdundan zor ile atılmıştır 550 adet heykel dikerler anısına Salaklar secde eder,sonra da tanrısına Masal değil gerçekte kral çıplak geziyor Hakkını verdim sanıp milletini eziyor Paralı yabancılar yurdu gibi geziyor Bu yurdun evlatları aç işsiz gezeliyor Gökten üç elma düşmez,ağaç kurutulmuştur Bir özgürlük masalı,böylece unutulmuştur
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Biz zeytini üç lokmada yeriz
Biz yırtık potinle gezeriz Biz yağmur suyu da içeriz Ama onurumuzla gezeriz Sekiz binlik maaş alıp Oturduğu yerde kalıp Salam sosis kalıp kalıp Yutanlardan değiliz biz Aklayan olmaz ki bizi Dişlerimiz dizi dizi Dökülürde avuçlara Kimse adam saymaz bizi Biz kombi nedir görmedik Sadaka fitre vermedik Biz seçtik sizi yermedik Pişman ettiniz siz bizi Biz ölünce dostlar ağlar Kabul eder bizi dağlar Seçim zamanı gelince Göreceğiz kimler ağlar Oğlunuzun altında jip Bankamatiklere gidip Parayı transfer edip Yatanlardan değiliz biz Vekil zammı denilince Beşyüzelliniz el çırpar işçi,memura gelince Herkes köşesinden kırpar Vereceğiniz üç kuruş Gayemiz onurlu duruş Her aybaşı yeni buluş buluyoruz esnafa biz
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|