![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bedenim ufku sorguluyor
uçabilir miyim onbeş kilo fazlama rağmen iki kanadım var çelebi dedemden kalma çırpabilir miyim yetmiyor rüzgar gibi geçmen sıkıntılı yollar var yaşlı trenler son otobüsü kaçırmış bekleşenler yağmur var gece var soğuk var ne aramazsan var dargınlar Tanrı'ya darılmışlar Bedenim ufku sorguluyor yollara elveda bacaklarım iki kırık ok neşter bedenimi aralıyor onbeş kilo fazlamı alıyor yağmur yok gece yok soğuk yok seni bırakıyorum artık kalbim yok
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ateş
Su Binbir dereden kadın Yokluğumu unutarak aşka uyandım Gece Gündüz Kendisiyle ilk dönüşü dünyanın yolun sonunda çağlayarak aşka inandım Sıcak Soğuk Ağlarken çatlayan çay bardağın yüreğimi siper ederek aşka yandım amantes sunt amentes bileklerimde dansediyor senin için içimden kopan son nefes
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Pembe
dudaklarıma yapıştı ve kanadı içimdeki yıldızlar üşüyen ellerimi yaktım gözlerimi kapattım başucumda bıraktığın notu damarlarıma akıttım -yazmıyorsun nicedir dizelerde unutuldum konuşuyorsun ama duymuyorum sessizliğin nedendir? - her harfinde kapandı yüreğimi paralayan mengene acı çığlık çığlık uzandı can cana yandı -yazıyorum gülüm nicedir içime aşkla kazıyorum yazıtlarımı mühim olan görmekse gözlerimde gör duymaksa sessizliğimi dinle sitemin nedendir? - iki damla yaş aktı gözlerimizden iki ayrı bedende çarpan tek kalbe düpedüz aşktı
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ocaktı ve ben onu seviyordum
Şubat oldu aşık oldum Mart'ı Nisan'ı hiç sormayın Kovuldum Mayıs'ta sokaklarda yattım, onunla yatmadım Haziran, Temmuz sıcakta püfür püfür kaldırım kenarları Ağustos, Eylül yapraklar düşerken ilk yağmurlarla ona dönmek istedim Ekimdi cesaretimi topladım günlerce ahmakıslatanlar altında Kasım geldi yanaştım dedim -Ben seni seviyorum Uzaklaştı benden koluna girdi birisi duvar suratlı yosmanın İşte o Aralık aldım ağzımın payını Ocak'a pişman daldım
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ölüm
sevdanın son durağıdır son duraklarda insan bir başına kalır tahtayı silerken hiç düşünmedin öğretmenini oysa öğrettiği aşkın üstünden geçen banliyö treninin camından bakan çocuğun henüz ezberleyemediği kerr-aşk cetveli unuttun ilk yeminini tebeşir bitti ölüm yangındır son et düşer bedenden kül kalır postacının ellerinde bir iyi bir kötü haber önce iyisini söyler yaşıyorsun kötüsü ardından gelir öleceksin son zarfın da açılmasıdır ölüm yırtılan zarfın kadersiz inlemesi ne yana kaçsan artık başlangıç yok gözlerine kan gitti ve o son cümle aşk bitti..
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çocuk kalbime
son oyuncağım kaçtı şehrin en eski oyuncakçısı için bile aşk gözlerde telaş, ölüm kadar yavaştı. Kalbim sıkışırken küçük işlere bakmak geçti aklımdan susadığım kadın soğuk, donuk gözleriyle bana baktı. ' Sana hiç öyle bakmadım diyorsun, duyuyorum.' 'Aşk çocuk kalplere göre değil' diye fısıldadı içimdeki sessiz sancı kapanan kapının altından kırmızı siyah kan geçişlerinde kalbimden söktüğüm oyuncağın suskun salınışı kaldı.
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İçime dökülen
şelalenin en köpüklü ve en derin yerinde sen varsın o nehri üzersem ve uykumda yüzersem bilirim ki kızarsın beni çağırır yosun tutmuş taşları eski evlerin duvarları gibi bağırır delidir dere her yaz tımarlanır duyarsın sakin ve durgun süzüşündedir asaleti çağırırsa duramazsın yedi gün sürse de dönüşü göl asla ölmez şaşarsın martı simidindedir can sabahı o deniz ki uzaklardan görür coşarsın yasak aşk gibi rüzgar keşişlemiyor ve su seninle aklıyor yüreğimi bir damlası 'senli' okyanustan değerli bir çukurda son bulacaksa ömrüm isterim ki göz yaşı dolsun o çukur gözlerin olsun
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
---Sevgime yön veren Ümit Yaşar Oğuzcan'a
Gemiler battı Trenler devrildi Eş anlamlı adlarımızın altına o sevgisini yazdı ben sevgisizliğimi Yürekler taş kesildi Ölüm yakın, yürek tuzaktı ve her tuzaktan kaçmak bize yasaktı Kapandı gözler Diller kurudu İçimizde kurulu saatler gibi tik-tak (beni yak) tik-tak (beni bırak) aşk sonumuzu da vurdu.
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
En güzeli koşmaktır
yürümek bekletir emeklemek yeni doğan ve dün ölenlerin sorunu Aşk kanda olduğunda en güzeli koşmaktır çünkü kaçar tutku tutku kelepçesiz tutuklu bir kaçaktır Yakalanmaz, yakalatır. Rüyamda sana koşarken yakalandım ayaklarıma hoş gördü dudaklarım güldüm, aydınlandım Hep en güzeli koşmaktır derdim yenilendim En güzeli bekleyene beklenenden hızlı koşmaktır.
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Susuz kalmıştı şehir
gün yıldızları uğurlarken bile ağlayamadı gökyüzü kalabalıktı yalnızlıktan sıkıldıkça doğuruyordu yalnızca ve ölüm bir avuç kumdan ibaretti silindi deniz kabarınca Şehir sen hiç bensizliği bilmedin ama ben onsuzluğu ezberledim yanışıma yağmur bile susuyorken o köprünün korkuluklarından bölünmüş denizi izledim Gecemi aydınlık binalarda yaşayan ikizlerime paylaştırmayı sevdim 'Karanlık özündedir ruhun kaybetmeden farketmeden yok etmeden aşkı öğrenemezsin' Onsuz kaldım -ki gözlerini ruhuma çivilemiştim- Geçmişi yok ettim Susuz kalmıştı şehir fırtına bulutları gezdirirken bile uyuyamadı deniz Ansızın patlayan sokak lambasından süzülen ışıktı Yemek pişmeden biten tüp İlk adımında düşen çocuk Son nefeste söylenen sözdü hayat illüzyon ve hipnoz sihirbazların parmaklarının ucunda Şehir sen hiç yalnızlığı bilmedin ben yalnızlığı içiyorum içiyordum içtim sevdamı kazıdım saç diplerime ondan başka kimseye göstermedim adını ezberledim uydumuzu saran ışığın en parlak yerinde Gecemi gözçukurlarımızda biriken yaşlarla ıslatmayı sevdim Bir ay sonra ay dönüyor 'Sonsuzluğun neresindeyiz Dokunmadan hissetmeden sevişmeden doğmadan öğrenemezsin' Sevdim Yeniden doğdum yoktan var oldum.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|