![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Damlacık Aşk Damlası
Kanat verdim bir damlacık Aşk damlasına serçem oldu kanatlandı. Gagasındaki lezzeti kaldı bana! .. Bir damlacık aşk damlası Damlaların içinden göz kırptı damladı. Koştu geldi dillendi Yaralı geçmişi saklandı bana! .. Yeşildi Meleğin gözleri Bir damlacık Aşk Damlasında. Badem ağacının yaprakları hışırdadı Çağlası rengini kıskandı! Hırsından dalına astı kendini Zümrüt gülüşü küstüm oldu ağladı bana! .. Bir damlacık aşk damlası Minnacık bir damla bıraktı kendini Koca bir denizin kucağına Halka halka büyüdü dağıldı Tükenmedi yüreğimin kızıllığı Eleğim sağma şimdi dolandı kaldı bana! .. Ali Arslan |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Garip Aşk Bu
Ben sana, Gündelik aşka yasaklanan Bir garip yolcuyum galiba içinde Ya gider ya giderim boyuna. Duraklarında inemem Frenleri tutmayan, Boşlukta bir aşk bu. Hiç görmeyeceğim demek Memelerinin karlar gibi beyazını; Kırmızı uçlarından, Süzülmeyecek ak sütün helal bana. Kokunsa bir hayal dünyasında mavi bir gül gibi, Dokunmadan sev diyorsun ya. Garip bir aşk bu Everestler kadar zirvelerine, Ulaşılması imkansız; Buzulları altında kim bilir kaç kurbanından miras kalan, Bir evrensel aşk Kim bilir belki beraberce, Soluk da alıp vermeyeceğiz; Tenlerimizden dökülmeyecek birbirine Sevişirken terimiz. Dudaklarım hiç değmeyecek kiraz rengine dudaklarının, Senin çıplak bedenini görmekse ömür boyu yasak! .. Yani her şey cıs cıs…Cıss Neden sevdim ki o halde ben seni? Ay deli kız, Aklım karıştı! .. Ne garip bir aşk bu? .. Ali Arslan |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Garip Aşk Mahkumu
Beni göz bebeklerimden kurşunlayın Gördüğüm her şeyden suçluyum ben. Beni kulaklarımdan tutun asın, Duyduğum her şeye yataklık etmekten Mahkum edin hadi beni. Gördüğüm, çırılçıplak bir kıvrak beden, Duyduğum, kulaklarıma bıraktığı Şehvetli aşk sözcükleriydi. Beni ölüme yazın, Onunla olmanın sanığıyım ben. Şehrin orta yerine kurun darağacımı Kalemini kıran yargıç bile, Yazdırırken kararını, Tutamamıştı zaten gözyaşlarını. Bir yasak gecenin kurbanıyım ben. … Derler mi benim için de kim bilir: Hiçbir şeyden çekmedi çektiği kadar, O aşk gecesinde gördüklerinden, Bir de duyduklarından, İnfazı yapılan bir garip aşk mahkumu. Ali Arslan |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Kadın
Bir kadın Denize düşürür gözbebeklerinin rengini. Orada geçmiş iklimlerin tarihi Yaşanan anın içine saklanmıştır; Tutuşturulan hayat içinde Bir damla gök mavisi, Başka bir göz kapağının altına bırakılmıştır. Yaşamak bir tek onunla Ve maharettir aşkı böyle kendine yakıştırmak, O bir damla maviye dokununca güneş, Ağlamak. Bir kadın Sesinde titretir yaşanacakları. Bir zamanlar atlılar koşardı kavgası bol zamanlardı Şimdi sükunet içinde bir koca limanda; Bir kadın, Yüreğinin ışıltılarında demlenir Çok uzaklarında, Bir zamanlar ona el sallayan bir adamın.. Ali Arslan |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Kadındır Su
Yakınlaştıkça içini, Uzaklaştıkça dışını saran rengine koşar, Yanılsamasında sallanır yeşilin mavinin. Bir an, Ruhunu saran yosunlarına, Bir bakarsın, Göğünün aldatan desenlerine, Vurgundur. Yavaş yavaş, İç içe geçen halkalarının kuytuluğuna saklanan, Bir kadındır Su, Çelişkileriyle dalgalanır durur. Ali Arslan |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Kekre Lezzet Kaldı
apollon tapınağında alın yazgısını esarete açan nice kadın şimdi gökyüzünde gözbebekleriyle gülümserken birer yıldız olup geceye kölelerine yapay ışıktan masklarıyla bakan tanrılarının yüzleri neden utançlarıyla birer yangın bulutudur şimdi? .. bir kadeh şarabı çıplak ayağıyla taş zeminlerinde barın bir kuğu güzelliğinde süzülerek sunan o müstesna sakinin gözbebeklerine dökülür halikarnastaki balıkçıının asaletinden soyuna Bir damla şarap alır götürürken gecenin derinliğinde dalgaların içinde oynayan her hayata. seninle sevişmelerin büyüsünde salkım salkım bir kekre tutku kaldı geride kaldıysa dokunuşlarımın parmak uçları titreyen bedeninde yüreğin hala atar ve kımıldarsın sanki içimde side'de her gece ve senle geçen her anın lezzetini içilmemiş vişne şarabının şişesinde bıraktım bir katresi bile şimdi kimbilir nice kıymette. gece aheste içilen her bir yudum şarap gözbebeklerinde yıldızları gülümseten köle kadınların yazgısı mıdır saklı kalan şimdi kimbilir her gece kimlerle side'de? . Unutulmaz o sevişmelerine hala özlemim var Ali Arslan |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Masumiyet Uğruna
Ay ‘ın gümüş rengi sularında yıkanacaktık Gök kubbemiz, Yıldızların raksıyla rengarenk oynaşırken *******i, Çıplaklığın mahrem çizgilerinde pervasızca, Aynı âsi düşlerle kaynaşacaktık. Kızıl ağlamaların Kristal ışıltılarında takılı kaldı sevdamız. Bizi sarmalamaktan vazgeçmeyen hatıralarımız, Hangi gün yorulacak bırakacaklardı da kendimizi, Yaşanan bu anla yansıtacaktı sırlarından bize aynalarımız Bir ruh eşin, Gülüşünden düşen bir masumiyet uğruna, Buzdan cam bir fanusta, İmkansızlığa hapsettiğimiz aşk nerdesin? .. Ali Arslan |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Mayıslar
dışarda rüzgar çağırıyorlar haydi toplanın diyor arkadaşlar birikmiş kalabalıklar ellerinde karanfiller çizgili yüzlerinden düşen gülüşlerde binlerce ölünün acısından süzülen bahar tazeliğinde bir mayıslar kalabalıklar kol kola kolayca vuruldular meydanlarda şimdi ölü göz bebeklerinden binlerce karanfille düşer kalabalıklara bir mayıslar Ali Arslan |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Mevsim Yanılsaması
Hiç bir şey unutabilmenin çaresi olmuyor bir türlü seni. Yakılan her ateşin kötülüğü, iyiliğin külleri içinde kıvranıyor; İnsan bunun farkına varmaksızın daimi bir sessizlikte kaldıkça… Ateşle yürümelerinin belki de bendeki yansımaları… ... Tutku, sonsuz tükenişin ıssızlığını betimleyen; düşen yaprakların ölüm kuruluğunda yapışıyor insana: kadife dokunuşlarıyla kışkırttıkça içten içe imkansız sanılan bu aşkı. Karanfil ormanlarının rüzgârları biçerken dal uçlarında gülümseyen baharlarımı; erkencil kuş ötüşleriyle düşüyor birden bire içime sanki senden bir iklim. .. Acaba, bendeki kabaran yalancı bir mevsimin mi yanılsaması? .. Ali Arslan |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Sen
Ben şiirlerimi yüreğime astım Yüreğim gülistandır benim. Ne güller ne güller geldi geçti de bu bahçeden Bir sen, Bir sen gönlüme bahtiyar kaldın. Bir sendin ki benimle, Aşikâr ağladın … Ali Arslan |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|