![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57929
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalbim Seni
Nazın çeker yar ölsemde İster sorsun kalbim seni Gözüm görmez kör olsamda Yeter görsün kalbim seni. Yar halini sormasamda Uzun saçın örmesemde Ay yüzünü görmesemde Yeter görsün kalbim seni. Derbederim gurbet ilde Söylenirim bütün dilde Hep bekledim gözüm yolda Yeter görsün kalbim seni. Avareyim bahtım kara Yar terk etme kalbim yara Ben düşmüşüm bir sen ara Yeter görsün kalbim seni. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaleden İnince
Kaleden inince yolun bekledim Gönlüme yüz olay yüz söz yükledim Yar seni görüncem dilim tutulur Görmek için günü güne eklerem Kız sen melek mısın yoksa bir insan? Kaş gözden katlıma veririsin ferman. Üç günlük mektubun cebimde kalır Acep bu kız benden mektubu alır Ben seni severim elimde değil Giçttikçe önümden hep fikrim dalır Kız sen melek mısın yoksa bir insan? Kaş gözden katlıma veririsin ferman. Yerişin nazlıdır bakışın yaman Yeter aşk elinden dad, feryat aman Bu dünya fanıdır boşa gitmeden Kavuşup gülelim bizde bir zaman Kız sen melek mısın yoksa bir insan? Kaş gözden katlıma veririsin ferman. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalır
Seni görse keften uçar Kalbim gelir size göçer Aşkın bende yıllar geçer Zaman gider aşkım kalır. Sevdim hem de sevilmiştim Aşkı rahber eylemiştim Sana her an söylemiştim Zaman gider aşkım kalır. Seni bir gün incitmedim Senden uzak hiç gitmedim Seni asla unutmadım Zaman gider aşkım kalır. Gizlilerim sana dedim Bir gülerken bin dert yedim Sen dönmezsin ne çar edim Zaman gider aşkım kalır. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalp Arası
Ağlattılar gülüm seni Gönlüm her an sana dalmış Ayıramaz ölüm seni Nanca kalbim nebzi kalmış. Tuzak koydu zalim bize Sen aldandın yaman söze Hasretim çok vermem yüze Nanca kalbim nebzi kalmış. İstediler göçüm burdan Anlasınlar bizim sirdan Seni salmam olsam nürden Nanca kalbim nebzi kalmış. Hiç sağalmaz dil yarası Sensin inan baş çaresi Kimse bozmaz kalp arası Nanca kalbim nebzi kalmış. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kara Bahtım
İçimdedir bak kederim İnan sizden çok beterim Sonsuz olur bu seferim Ömrüm bitti geçti vaktım Uyanmadı kara bahtım. Dünya kalır ben giderim Gün geçtikçe yan biterim Göz önünden git iterim Ömrüm bitti geçti vaktım Uyanmadı kara bahtım. Gurbet oldu bana mesken Bu halime ağlar insan Öksüzlere yoktur bir yan Ömrüm bitti geçti vaktım Uyanmadı kara bahtım. Söyletmeyin beni dostlar Kadar yıktı canı doslar Vedaşlaşmak anı dostlar Ömrüm bitti geçti vaktım Uyanmadı kara bahtım. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kara Gözlüm
Sen gideli neler oldu, Taze göller bağda soldu, Göz ağlamaz yaştan doldu, İpek saçlı kara gözlüm. Küsülenler geri dündü, Aşık kuşlar güle kondu, Sen dünmedin neler oldu, İpek saçlı kara gözlüm. Kaldı gönlüm dert yarada, Ben burada sen orada, Varmaz oldum tek murada, İpek saçlı kara gözlüm. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karım
Karıcığım Ellerin elimde iyken ne mutlu Yaşam... Sürdürdük Yüzlerce mektup Beyaz güverçinler kanadında Bana gönderdin. Şimdi o, mektupleri Yalnız tek başıma Okuyorum: ((Sen yanmazsan... Ben yanmazsam Karanlığı... Kimler boğar?)) . Ardımızdan gelenleri Düşünelim Aydın bir gün doğacaktır Gel dönelim hep beraber Eski yaşamımıza Haydı koş bana Geç kalmadan Neredesin... Bulamıyorum seni Ayaklarım... ardımca gelemiyor Arıyorum... Bulamıyorum... Koyma Özlem Beni öldürsün Seni beklemekten! Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kavuşmak
Benim cananımsan sevgili yarım, Gözünün vurğunu olmuşum hasta, Yolun bekliyerek dünyada varım, Gönlümü şad eyle bırakma yasta. Bülbül saynadıkça açılır güller, Aşkımız bir destan konuşur diller, Gel gir tek dünyama açıktı yollar, Sana gül topladım deste be deste. Sevgilim yolunu bekliyen oldum, Şişe gibi her an boşalıp doldum, Açılan gül iyken aşkında soldum, Gel beri cananım asta ahasta. Söyleyin bekletme güzel bizleri, Çok ağlattin yeter güldür yüzleri, Kurun dost yığnağı düzün sözleri, Çağırsınlar tatlı şarkıyla beste. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kerkük Ve Erbil Hasreti
Üç düşünce Kafamı Heyecanla daldırdı! ! ! Bir Kerkük’ü.... özledim. İçinde... dolaştığım Haraba’ ya çevrilen Türkçülük sembolü olan Yüksek Kalesine............ Ağladım. Birde hisli Alevi sönmeyen Gürgürbaba *******ine Hasret olduğuma..........üzüldüm. Öz Şehrim gibi His ettiğim Erbil’de de Aradığım ....... Bulmadım . En son İki Şehri bağlayan Altınköprü'da Zalimler.... yolumu bağladılar Geçmeye izin vermediler İşte peşinde Koşuyorum Neredesin Çok sevdiğim Aradığım....... Bulmadığım...... Özgürlük Ah Özgürlük. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kerküküm
Ne kadar şimdilik sen yad ellerde, Taş toprağın özgür kalacak Kerkük, Adın destan olmuş bütün dillerde, Seni sevmeyenler ölecek Kerkük. Sana gçre değil ey Türkmen şehrim, İçinden geçiyor kara neft nehrim, Yaşatmaz öldürür insanı kahrim, Sen yaşa düşmanın bulacak Kerkük. Ey maviliklerde uzanan adın, Hak davan doğurmuş yüzü ak kadın, Muhakkak kör olur düşmanın yadın, Hürriyetin bir gün alcak Kerkük. Dünyaya bildirdik Türkçülük sözün, Dava yolculuğu zor hem de uzun, Birleşip şimdiden planı bozun, Yarınlar mechüldür nolacak Kerkük. Yolumuz hak yolu pişman olmayız, Açılan gül gibi hiçte solmayız, Yarını bekleyip böyle kalmayız, Sonunda göz yaşın dilecek Kerkük. Kutsal davamıza kurban verdik baş, Hatasız dikkatla çalıştık yevaş, Umutlar yarında doğacak güneş, Yad ellerin gülü solacak Kerkük. Şerefsizlik odur kim Millet satar, Dostunu kirletip düşmanla yatar, Kendi çıkarına davasın atar, Soysuzlar tarihin silecek Kerkük. İstenilen kadar suçlandırınız, Bir Milleti iki üçlendiriniz, Davayı laflarla güçlendiriniz, Hainleri tarih bilecek Kerkük. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|