![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Unuturken
Alışmasından sonra, karanlığa gözlerin Hayal-meyal seçilen şeyler gibisin şimdi Gittikçe siliniyor yüzün, kokun, ellerin... Gülüşünün yerine, eve sessizlik sindi Senden kalan mektuplar sararmaya başladı; Güz yaprağı misali, teker teker her biri... Sonbahar yollarında savruluyorlar şimdi, Bir eski bahardaydı umut veren sözleri Resmini atacağım ama hazır değilim Ara-sıra da olsa, çıkartıp bakıyorum Duvarda değil artık, dolapta saklıyorum Ondan da kurtulursam, seni unutacağım Alışması çok zordu, bunu anlayamazsın Canım nasıl acıdı...bilsen inan ağlarsın Çok yakında tamamen yabancı olacaksın, Ölsen bile, içimi artık yakmayacaksın. Attila Şanbay (tüm gidenler sandı ki; unutulmayacaklar...Hatırlanan ne var ki, onlar unutulmasın?) Attila Şanbay |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Vefa
Bir düğün ve cenaze Denk gelmişse bir güne, Ben hep özen gösterdim Cenazeye gitmeye... Aramızdan ayrılan Dosta gözyaşı döküp, Düğünde göbek atmak Değil hiç bana göre... Attila Şanbay |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Viran Bahçe
Viran bahçede şimdi, bir eski alaturka Çırpınıyor dallarda, dinle ey güzel...dinle Bir zaman gövdesine, ismimizi yazıp da, Yaslandığımız ağaç, çoktan kurumuş bile Baharın peşi sıra, yorulmayan sevdalar Koşturup duruyorduk o çiçekli yollarda, Fakat geçti üstünden mevsimler ve de yıllar Teslim olmuş laleler, zorba sonbaharlarda Sevdalar da kuruyor tıpkı ağaçlar gibi, Sulanmayan çiçekler sessizce can veriyor Yaprak yaprak göçüyor anılar, ölüm gibi Acımasız yalnızlık, aşka galip geliyor Attila Şanbay Attila Şanbay |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Vurgun
Ben kelimeleri sevdim, Hecelere tutuldum Sevdiğim kadından çok, Kafiyelere yandım Kağıda gönlüm dedim; Aşk'ı ilk ona yazdım, Kalemi yarim bildim; Gece koynuma aldım Sahillerde gezeken Koluma şiir taktım, Sevilenin kalbine Dörtlükten kına yaktım. Attila Şanbay Attila Şanbay |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yangın
Ellerim ceplerimde, dudağımda bir ıslık Başımda kavakyeli, gönlümde eski sevda... İstanbul'a düşmüşüm, yolum sana uğramış ''Ateş alıp giderim'' diye düşünüyorken, O ateş yangın olup, beni içine almış; Alev alev yanıyor Boğaz'ın serin suyu, Köprülere ateşten bariyerler kurulmuş, Yeditepede yedi devasa meşale var Bende başlayan yangın, koca şehre sıçramış Sakın ha! söndürmeyin...ben zaten üşüyordum, İçimi ısıtacak bir şeyler arıyordum... Beni de suçlamayın, şehri yaktığım için, Niyetim bu değildi, sadece geçiyordum. Attila Şanbay Attila Şanbay |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yankı (fikrimce...)
Sevgi, yankı yapan sesimizdir. Onu haykırdığımızda, çarpacağı yerin uzaklığına göre, er ya da geç bize geri döner. Ama mutlaka döner...(fikrimce...) Attila Şanbay Attila Şanbay |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yapamazdın
Gelip de, bir görseydin senden sonra halimi, Üzülür, kahrolurdun, bırakıp gidemezdin... Kapkaranlık odamda gözyaşı döktüğümü Bir görseydin sevgilim, beni terk edemezdin Senden sonrası ölüm...eğer bunu bilseydin, Belki bana kıyamaz, elveda diyemezdin Kan kusarken, kapıdan içeriye girseydin Yüzünü çevirip de, geriye dönemezdin Yapamazdın, kıyamazdın, beni sensiz koyamazdın Hayatımsın, anlasaydın...seni benden alamazdın... Attila Şanbay Attila Şanbay |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yasal Uyarı!
Dikkat! Aşk sağlığa zararlıdır; Uzun süreli kullanımlarda Uyuşukluk hissi verebilir, Aşırı doz alımında Kalp ağrılarına yol açabilir. Attila Şanbay Attila Şanbay |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|