![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sessizce İner Gözyaşlarım
Bir yarın kalmıştı düşünebildiğim. Ne bir çayır ne de bir dere var artık dağlarımda. Bilmezdim bu kadar yalama olduğunu yaşamın ve ilişkilerin bunadığını. Gözüm denizler görmez oldu diniverdi rüzgarlarım ve ben bir kaybolan yıldız oldum mavilikte. Yüreğim deniz oldu üzerimde yelkenli yok gözlerim yol oldu ayak basılmayan. Ben bir yaşam oldum rüzgar oldum estim ama hiç bir şey söyleyemedim sana ağlıyorum sadece ben duyuyorum gözyaşımın sessizliğini. 01/02/88 Ahmet Köse |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sevgilim Myndos Aranan
Sanrı: Yontular kendine ortadaki istediğin gibi. Sayrı: Yakınım tepesinde esintiler suya düşmek toprağın çatlağında sızılı. Bulantı: Çıkmak çabaları itelenmeler tökezlenme aynanın karşısında karşısında sen ayna sana bakar. Yarın: Dünkü bugünkü çukurlar karışmak öteki sulara beyinler gri salgında düşünen yok mutluluğu. Yarım: Düşünme hiçbir şey belli değil geldiği gittiği. Tutsak: kara kedi beyaz gözler altında ikili hayat kedi ve gardiyan. Bırakmak: Yüreğin sonu bilinmez başlangıç olabilir sonsuz hiçlik. Sen: Sular altında bir kalıntı Ben: Soluksuzca arayan. '90/bodrum Ahmet Köse |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seviyorum
Seni ben ürettiğim gözümdeki ay ışıkları tüttürdüğüm memleket havaları sindirdiğim yüreğimdeki yürek yağları kaldırdığım zeybek havalarındaki kollarım biriktirdiğim her dost sofralarında avuçlar, çuvallar dolusu cebimde son kalan sohbetler kadar seviyorum. 10/11/03/izmir Ahmet Köse |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seviyorum ve Sarılıyorum Yaşama
Sonuçta dağın heybetine kanma o bir taş yığını ama onu taş gibi toprak gibi değil Dağ gibi sev..! Yaşamın küstahlığına kızma o bir insan yığını o bir sancı yığını değil tümüyle bir insan,bir sancı o yanılma..! Sen yaşamı sev..! Çünkü o sensin kendine sarılmayı unutma..! 17/09/89/t.reis Ahmet Köse |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sırttan Vurulma Sızıları
Buruşmuş ilişkiler bakışlarında zoraki selamlar verilirken bu bulanıklıkta yakın bir gülüşme yok tene dokunma göze dokunma içe dayatma bunaltma yok yol yürüyüşlerinde hayatın yağmurlarında. Düne isyan düne hata sırttan vurulma sızıları göze yalan öze dolan sıyrılma atakları bugünün sövgülerinde. Bir gül açımına kadar ağlama ağlanacak ağlıyacak ağlaşacak ağım ağış kuruyacak bu yürek duru kuru oluncaya dininceye kadar yürek ağrıları. Yağmur kiremitlerime indi ve ben umurundayım yaşamın yağmurlarda yaşama umutlarımın. '17/02/04/bitez Ahmet Köse |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sıyrılmaya Uzanan Saatler
Sonraya bırakmak uzatmak oluyor ölümü düşeceksen şimdi düş sonuçta çamurdur gözlerine kaçan şey. Buradayım düşmüyorum dinliyor ve seziyorum çünkü uzanıyor yatağıma her gece çırılçıplak bir yalnızlık alabildiğince. Açık denizin rüzgarındayım sahile vuruyorum *******i kimseler yok buralarda beklemek ilkellik bu gülünç sessizlikte. Yasaklıyorum kendime tüm olumsuzlukları ayrılık,özlem,yakınlık,dokunuş dostluk denen gibileri. Yaşlı bir köpek görmeyi istemiyorum yüreğimde bu dağlar bu beyaz evler bu soğuk deniz çarptıkça kulağıma,gözlerime hayatıma. 22/11/89/t.reis Ahmet Köse |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sızılı konuk
Tenime tenime dokunma burnumun sızısını sorma. Belki uzaklığından belki suskunluğundan bu alevli sızılar. ne bir kör seçmecesi! ne bir sağır duymacası! Bakıyorum göğe bakıyorum görmüyorum seni. Hiçbir sızı anlatmaz senin sızını. sızım sızım gel Bir konuk ol gel bana sızlaşalım. 14/05/93/turgutreis Ahmet Köse |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sızılı,soğuk ******* ve zavallı hayat..!
Su yok yol,ışık duvar yok. Kaldım çölünde hayat gebert süründür, süründür, bir daha gebert seninim sendeyim hayat en savunmasız en çırpınır en boğulmaklı direnen dirimimle becer beni hayat doğurduğun oyuncağını hiç bir insana yaramayan çölünde..! Işığın yok duvarın yok yolun bile yok. Üzgünüm yardımcı olamam sana hayat...! Ahmet Köse |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sinsice bekler pusuda yaşam
Tek başına soru olan tüm sözcükler. Tek başına ürkü veren tüm sesler. Tek başıma yurtsuz bir yürek. Tüm bunlar ağrısında yalnızlığımın. İncelemede belirsizlikler düşüyor başım dirliğine tedirginliğin. Teke tek kalıyorum kendimle. Soru ve ürküler sinsice yurtsuzluğumu gözlüyorlar tekleyerek. 31/07/90/t.reis Ahmet Köse |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Son türküler...
Bilmem ki ne demeli artık sonuna mı geldik türkülerin bu sürgit yaşamdan kurtuluyor muyuz. Hiçbir yüzde dostluk yok hiçbir gözde içten bir gözyaşı yok hiçbir tende yakarcasına ateş yok..! Yürüyoruz yollarda sevgiler nerede belli değil Dostluğa koşuyoruz düşmanlığı bitirmeden bir denizdir yaşamda yüzüyoruz mavi, pembe, gri, siyah aldırmadan. Bir dağın ortasındayız yuvarlansak mı tırmansak mı derken ölüvermişiz. Hani nerede sevgi Nası koştuk dostluğa Ve hangi yaşamdayız gri, mavi, pembe, siyah. Tutarken kırmızı bir gül Ağlarken mavi gök Ve düşerken omuzuna yapışan bir el. Kimbilir nerede düşürdük bunları belkide türkülerin sonudur bunlar...? 29/10/88/çine Ahmet Köse |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|