![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aptal sarışın, Einsten'ı, elinden nasıl kaçırdı
Otel odasında Dışarda kanalizasyon sorunları vardı Aptal sarışın memketlerle,oynamayı severdi İçyağı sorunsuz geçmesini sağlıyordu Maket sürerdi iç yapısını Einstein söylerdi böle böle mariln Canımcım Holly sinema yokuşuna Ordan sahnelere dinleyiler yerleştirilmiş limozinlerle inmez bir türlü Ben sinema severim Ordan tanırm kendilerini Yönetmene saygılar Film bittiği için Bu birliktelik sona erdi Aşk eşitir neydi Zaman boşa geçmişti 25 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arnavutköy,Bakkal sokak
Gökhan'ın Asarı atikasının Karşısındaki Asarı atika Ertuğrulların evi tek oda kiralık Öğrenciye yada,bekâra Giriş katında bir yığın paramparça resimler,şiirler,pişmanlıklar ağlıyor bütün birikimleri Dünya'nın en en güzel Istanbulu'nun Şairinin oğlu kızına ağlıyor Atilla ilhan'ın çizgilerine Ertuğrul rus vodkası getirmiş Kirayı ödeyemeyince Eşyaları korumaya almış Dünyanın en güzel arabistanında Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askerdeyken kep evlenirken Nusret
Tam biir vatan severken Ni yok nivar Yaşatmadılar ibo Lusi ana sevdiğim alem yeri ama Sihirbaz sevdirmedi Kerem ne cehennemde O' o'ralarda hiç yoktu Sanırım Füzeler var oraya gidilmez Asit yağmuru var çarşamba pazarlarında Kerem, Kerem diye bağırdım Hiç ses yok Bende zaten timsaha kaptırdım mikrofonu Artık film çeviriyorum Hadi beni öp Mazhar yerimden Eskiden bem dağları delerdim kız başıma Ne kızakdım be abi Kemancıda bira ısmarlatırdım ramoya Tabi adam gemiden gelmiş Gece gündüz takmak isterdi bana Tööbe hiç Pas vermezdim Hass Garson boş s'alırmısın Dokunuyo bana buya Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşağıdaki Balık
Aşağıda bir balık var Batık gemilerin naleti Pusulanın saptığı Radarın köreldiği Bermuda üçgen Gen bir babadan Gen iki Anadan Gen üç Ben mu 'dan Ve hiç bir işe yaramayan Deve'den farklı Naleti de kalkacak değil... Ticari alanada giremez Koca Balinalar gibi Yağı alınıp Parfümü sıkılmaz Köpek balıkları vardır Akciğer kanseriyle baş eden Köpek balıkları vardır Kıkırdağında kırılır Sana ait olmayan gensiz hastalıklar Ahtopotlar vardır Kendi ailesine Öküz Hin hin Deniz Su arkadaşlığı Şamanımın Şamandra'sı Yosun bağlamış Japon balıkları farkında değil 18 09 07 Zeytinli/ Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk O'nun büyük kozu
neden bu sersemlik O'nun en büyük kozu tozunu yakalamak Kuşağının altından geçmeye benzer yalanın; Gök Masumluğudur Geçen günlerin Varlığının delili melek olanın Gönlümde Kalp bebekleri gözünün poker Mask Koz Öyle bekliyorum köprülerinin ikizçayın Samyelimi esecek rûzgâr silecek Bir üfürüşte israfil varlığının kanıtını Söyle bana AŞK 05 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() At Av Rad
eyilimde değil,yoldan çıkmak toz kopmuşu koklamak burada sezon beklenir ekim beklenir dikim başı açık gezenim Alnı anlık sevişmelerim Yolcu eder Şehiler arası Kendine MiS kaldığın Konaklama Bütünü olmayan Şiirlerin El sallayan veda Dört mevsim kucaklıyacağım Ne Zaman 05 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayı Sırrı
gemiciler köprü altından toplanırdı,karaköyden, böyle başladı Ayı Sırrının sırları, işte öyle; adamı hamallıktan alırlar; gemici yaparlar yatağını,yorganını sırtından indirdiğin gibi güverteye, hemencecik yapılacak bir iş bulunur,hava kararıncaya sonra liman fenerleri,demir fenerleri,baş,kıç pruva,iskele,sancak, körü üstü,bandra,demir küresi işini bilen büyük serseri sefer dönüşü tüm kontrat parasını, simsiyah yarım bardak çayla, beyoğlu sabahçı kahvesinde barbut masasında eritir yol parasıda kalmayınca, anca giderdi gemiye; yine köprü altında, seçili garibanlarlarına dağıtırdı, bayram seyran demeden,sakalı Reismi Reis masasından kuş sütü eksik olmazdı limanda pamuk eller ceplere tayfasıyla,sofrasıyla Sırrı Baba,olurdu Galata köprüsü yangınıyla emekli edilince O'da emekli edildi; Köprüaltından,köprü üstüne çıkamadan... O'na selam vermeden geçen nasipsiz kalırdı 10 09 07 Zeytinli |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aykut Kaptan
Kıç üstü Muhabbetleri Balık vardı Personelime Senin haberlin Çok kızmıştınız bana,bir iftira ispiyonla Sana gelecek balık Çürütülmüş benim süleyman hakkıyla mavnalar yanaşır sen köprüüstünde kaşınırsın pilotlardan utanıb Su al mışız çinde bi yerden Osman Kurt gemisine Sen kaşınırdın gaza gelmişken Allerji yapar Tedavi olduğun haplar bile Aykut Kaptanım Bilirim sizin ne için orada olduğunuzu Gaza gelmiyecektin Saza da gelmiyecektin 01 10 07 ALTINKUM Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aysel gürel olmak
Önce Müjdenin annesi Sezenin göz yaşı,olmak sonra Hadi bakalım bankacının Çözümleyecek şubeleri saati saatine yalnızlıkları Geri dönülmez imzaları Yolculukları Arada bir gına gelir bana unutulmuşluğum ders vermez Şarkıları hatırlatır önce Müjdeyle se se Ses veriyorum se se Hani kor dudaklındım Her şeyindim Sana Soyundum Öncem yoktu Karlarda açan çiçektim Karavanda geçen günler balık filetosu Baş beyinsiz Limon Maydonoz Kolay değil Aysel olmak Protez besteler olmak Hiç kolay değil 03 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahanesi sıyrılmak iğne ucu midyeyemi
Erkeğin hoşuna gider santosunda,Brezilya'nın Sırtında müttefik japon askeri Jenerio bulaşmış Liman hastalıkları Organ'ının taçlandırılmış zaferler gibi,Taç bişi seksi Adı alexsandra e müsade, tedavi olacam hamallarına Ağır olmayan bi şeyimin 06 10 07 Altınkum |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|