![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sevmiyorum
Sevmiyorum seni, ........çünkü sen, Sen de...... Sevmiyorsun beni! (06.198l) Vasfiye Çetin |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sıkıntı
Kapandı birden kapılar Bu bir ev ki Küçük kent. ...Kaç oda, kaç salon var? Bu bir ev ki ...Labirent... (04.09.1979) Vasfiye Çetin |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sınav sınav, bizi bekler
Ben bir buğday tanesiyim Karnındayım annemin ben. Sevin beni çok çok sevin Sevgisiz ben büyüyemem. Keyfe bakar, yer içerim Düşünmeyin böyle sakın! İsterseniz değişelim Koza gibi siz yaşayın. Herkes bunu başaramaz Kimse burada kalamaz Aylar geçer süre dolar Siz gülerken, bebek ağlar! Çiziyorum, koşuyorum, Okuyorum, coşuyorum. Doğru nedir, nedir yanlış? Alıyorum çokça alkış! Dershaneye ve okula Bu hayatta yoktur mola 'Koşu atı' kişner mişner- Bedenimde isilikler! Anadolu Lisesi'ni Kazanmışız, n'olcak şimdi? Çatlak çıkar seslerimiz Göze batar herşeyimiz. Etrafımız derya deniz Hocam, siz de ergendiniz Kaptan olmak kolay ve zor Bugünleri bize de sor. Baba, anne tut elimi Deryalarda yürüt beni Can dostlarım, öğretmenim Gücendirme, kırma beni! Hocam sizler de gençtiniz Bir zamanlar bebektiniz Hep aynı denizlerdeyiz Genciz hocam, biz ergeniz. Biz Arda'yız, biz Emre'yiz Biz Fatma'yız biz Ayşe'yiz Ayırmayın kayırmayın Gözetleyin, bırakmayın! .. (Ocak-Şubat 2007, Ankara) Vasfiye Çetin |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sitem
Böyle de vurulmaz ki .........Öldürdün beni Söyle kabahatim ne Suç bulamadın mı ne? Şöyle sıkı vur öldür! .........Yaşamadım ki. 'Can çıkar huy çıkmazmış' Dememişler miydi ne? Dön de bir daha dene .........Ölemedim ki Önce sen gitmelisin Kıymam, bırakmam seni. Hani ilk sevdiğimdin .........Kandırdın beni. Olsun, yalanın olsun Bırakmam sevdiğimi. Kulun kölen olsaydım .........Sever miydin ki? Pinpon topu mu sandın Oynatıp durdun beni. Emre havale miyim .........Söyle bileyim. Söyleme sen sevgili Dur da ben söyliyeyim. Bir günah keçisi ki .........Sana gerekir. Hazmedemediğini Vur, öldür, çabuk bitir. Öyle de sevilmez ki; .........Hak etmelisin Savaşmayan hak etmez Hakkı sen bilmelisin. Böyle de ölünmez ki, .........Öldürdün beni Söyle ben de bileyim Senin bildiklerini. Yaşamadan ölünmez; .........Yaşamadım ki... Vur be kardeşim, öldür! Hiç doğmadım sevgili. (01.07.2007-23.05-24.05) Vasfiye Çetin |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Siz
Bir yaz güneşi dostluğumuz, Isıtır içimi. Mutluyum. En soğuk kış günlerinde, Hiç üşümem. Yanarım. Aylar geçiyor, Kendi kendime alıştığım. Doluyum. Yalnız değilim. Dostluğumuz içimde. --Yaşarım. (12.11.1981-İzmit) Vasfiye Çetin |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sizler de
Siz, hep mükemmel olmamı istemiştiniz, İnsan olduğumu unutmuş gibiydiniz Ve her davranışım, yalandı, sizin için. Sizleri sevmiyormuydum ben? ! Ama niçin? ...........Seviyordum Çünkü siz, birer insandınız, benim için. (07.06.1984_İzmit) Vasfiye Çetin |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sokaklar konuşsalar, bizi anlatırlardı hep
Yürüdüm yine bu akşam sensiz Yollar öyle uzun, evim öyle uzak Öyle sakin görünürüm, öyle sessiz, Oysa yollar uzun, evim oysa uzak. Dolaştım caddeler boyu düşüncesiz Ne karamsar, ne de umut dolu Dolaştım saatler boyudur gayesiz, Bitmez tükenmez, gariban yolum. Ben dinledim, adımlarım coştu Ne şarkılar, ne şiirler sustu... Andım, aradım, hep seni sordum,.. Sakin ve duygusuz, acıyordu... Ağlıyordu peşimden caddeler... Yürüyorum, sensiz akşamları Gölgem sarhoş, ben, dert dolu; keder, Alay ediyor. El satırlarım... El olmuş akşamlarım sensiz Ne karamsarım, ne umut dolu Öyle sakin ve öyle sensiz: Bitmez, tükenmez, gariban yolum. (01.06.1981-Ankara) Vasfiye Çetin |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sonbahar
Kurtuluş parkında yapraklar, Yapraklar arasındaki kor Büyülü Dünyayı yakıyor Sarı, yeşil, kahverengi, mor - Gökkuşağını andırıyor. Kurtuluş Parkında insanlar Yaşlı, genci, koşan çocuklar - Neşe, sevinç, şen kahkahalar... Simitçi, yemişçi, falcılar... Başkente uğramış sonbahar. Seyreyle ALEMİ, HAYAL kur, Kestane ağaçlarında dur: Bu çocuklar hep mi 'kudurur', Bu mutlu ses, hep mi duyulur? - Anne, salıncağa gelsene! .. ...Parkı seyreyle, gözlesene; Sesler, renkler - HARİKULADE! Gelen SONBAHAR - izle sen de! Yürüyüş yolundaki gençler Ardı sıra gelen yaşlılar... Su içen, şarkı söyleyenler, Masa tenisi oynayanlar, Havuz başında seyredenler, Köprüsünden gelip geçenler... İnsanlar, CANIM İNSANLAR _ Yaşlı, genci...Mevsim SONBAHAR. (01-04.01.2007,Cebeci/ANKARA) Vasfiye Çetin |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sonbaharda
Marmara'da sonbaharda Sis var denizin üstünde Deniz durmuş gibi sanki Sarı bulutun altında. Vasfiye Çetin |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şölen
Merdiveni çık kapılar açık Beklenir gibisin, görevde 'asker' Alır payına düşeni ödedin mi bedel Bir kapı daha var Beklenirsin sen Ve içeri girmeden Sanki senin için varmış, Sana yönelir melek. Bir anlam veremezsin, Takılır peşine Onunla girersin içeriye de. Yalnız değilsin Gelenler de çok Hala merdivende bekleyenler var. Bir düştesin sen ..............Başlar bir şölen ..............Kapılar açık ..............Açıktır zaten. (10.06.2007-15.10,Ankara) Vasfiye Çetin |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|